Jump to content

Peugeot unutrasnji ventilator ne radi


Recommended Posts

Dakle, imam situaciju da mi u Peugeotu 207 sa automatskom klimom ne radi unutrasnja ventilacija, ni na jednoj brzini ni na max.

 

Zanima me, da li je na francuzima isto kao i na svim ostalim autima, ako se radi o otporniku, ventilator bi na max trebao puhati - sto kod mene nije slucaj.

 

Izvadio sam otpornik, u njemu ima podosta elektronike, svi lemovi su u OK stanju. Zanima me, prije nego se zaputim u sevis i ostavim gro novaca za pizdariju, da li je kod Peugeota isti princip sto se tice otpornika, tj. da li kada umre na max puse ili kada umre, ventilator ne daje nikakve znakove zivota.

 

Hvala.

Edited by Pekx
Link to comment
Share on other sites

Meni kad je na Meganeu riknuo otpornik nije mi radila niti jedna brzina. Sve je bilo mrtvo. I za Megane 98. taj otpornik u ROCA-i kosta cca 1400 kn. Na dupe sam opao, a nema ga nigdje drugdje. :(

Jedino njuskalo i polovno OEM za cca 500 kn.

Link to comment
Share on other sites

Klimatronic radi normalno, samo ventilacija ne radi.

Sad sam bio u tokicu i na kraju ipak imaju, zvao sam Renea pa cemo vidjeti. Sutra cu otic do Tokica kad dobiju pa probat, ako nije, mogu vratit. Evo kako taj "otpornik" izgleda bez kucista. Ako ce nekom trebat, nalazi se sa vozacke, a ne suvozacke strane.

 

2f887ff07bb59840ba1b85ccc193bcef.jpg

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...