SVEN Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Ok jasno je. Luky vadi pare i u Revo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Luky imaš Sedox koji ti može složiti kaj želiš. Meni ce on raditi auto cim ce se moci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 kobra je problem.... kobra !!!!! ! kad nachipas i onog janjca okreni sta vec cekamo od predlani Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Ok jasno je. Luky vadi pare i u Revo. sad kad ga ovaj tuzi... morat ce pare potrositi na odvjetnika... nista od cipanja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Luky imaš Sedox koji ti može složiti kaj želiš. Meni ce on raditi auto cim ce se moci bmw f10 se rade vec kod sradana 3mjeseca. To je isti ecu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Ok jasno je. Luky vadi pare i u Revo. Pare su spremne.. ceka se 3 mj. da rijesimo.. A ja jos razmisljam dal da i pumpu goriva slozim, pa da vratim istu mapu koju je dario imao.. Ako stavljam pumpu moram i kvacilo.. Pa ne znam sto bi tocno,tj. koje.. Luky imaš Sedox koji ti može složiti kaj želiš. Meni ce on raditi auto cim ce se moci Dobar je i sedox, al ja sam mrvicu vise za revo.. kobra je problem.... kobra !!!!! ! kad nachipas i onog janjca okreni sta vec cekamo od predlani Da, kobra grize.. Bit ce nesto, rekao sam.. al ti mene volis provocirat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 To janje ovca postala od davnih dana, vec je 3 x strizes da za chipanje skupis... priznaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Dario je doktorirao taj auto i njegov setup je bio super. Samo copy paste i amen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 bmw f10 se rade vec kod sradana 3mjeseca. To je isti ecu? Srdjan nije mogao prije kada sam ga pitao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 To janje ovca postala od davnih dana, vec je 3 x strizes da za chipanje skupis... priznaj Hahaah.. stado ce se prepolovit dok ja sve slozim.. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Pare su spremne.. ceka se 3 mj. da rijesimo..A ja jos razmisljam dal da i pumpu goriva slozim, pa da vratim istu mapu koju je dario imao.. Ako stavljam pumpu moram i kvacilo.. Pa ne znam sto bi tocno,tj. koje.. Dobar je i sedox, al ja sam mrvicu vise za revo.. Da, kobra grize.. Bit ce nesto, rekao sam.. al ti mene volis provocirat.. da si onog seljaka što ti radi nadzor nagovorio na fasadu imao bi i za pumpu, mapu, janjca, odvjetnika a i za kobru jednu kad ih toliko voliš Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Srdjan nije mogao prije kada sam ga pitao Kolko sam zadnji put gledao tvoj ecu je probijen. Pitaj ponovno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 (edited) Dario je doktorirao taj auto i njegov setup je bio super. Samo copy paste i amen. Upravo zato zelim i pumpu goriva slozit, da mi saml vrate Dariovu Stage 2+ mapu.. A ja cu imat i nesto bolji usis nego sto je bio njegov.. zile: ja sam na placi, to bi stari imao vise.. heheh.. Ma rekao sam mu da mi nadje posla pa cu mu dat para, pa ce bit blazi.. Edited January 29, 2015 by Luky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Gs Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Ovdje samo tuzbe prste sa svih strana, sve curi s foruma, kopira se, salje, sto ti ja znam sto vise ne, prije svakog posta moras zvat odvjetnika da vidis jel te moze netko tuzit :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Dijelim vizitke, tužbe pisem u pola cijene Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Dijelim vizitke, tužbe pisem u pola cijene I ja Sve tuzimo kaj treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Upravo zato zelim i pumpu goriva slozit, da mi saml vrate Dariovu Stage 2+ mapu..A ja cu imat i nesto bolji usis nego sto je bio njegov.. zile: ja sam na placi, to bi stari imao vise.. heheh.. Ma rekao sam mu da mi nadje posla pa cu mu dat para, pa ce bit blazi.. Dat ću mu i ja tako da nek se potrudi seronja...mogli smo ga sad već podmititi da smo znali da je labilan ups, print scr...najebasmo sad Luky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Dat ću mu i ja tako da nek se potrudi seronja...mogli smo ga sad već podmititi da smo znali da je labilan ups, print scr...najebasmo sad Luky Hahaha.. polako, rijesit cemo.. Tomi sad ce svatko svakoga tuzit.. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Kud je otisao ovaj forum.... :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted January 30, 2015 Author Share Posted January 30, 2015 evo nakon silnog pickaranja samo da kazem da je onaj frend iz prvog posta odlucio danas cipnut svog skodilaka.... valjda bude isao na 150 kobila... a sad nastavite vi sa svojim sapunicama Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 evo nakon silnog pickaranja samo da kazem da je onaj frend iz prvog posta odlucio danas cipnut svog skodilaka....valjda bude isao na 150 kobila... a sad nastavite vi sa svojim sapunicama Gdje ce ga chipnut na kraju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Gdje ce ga chipnut na kraju? Daj Dex prati topic, u Konzumu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Kaj ima to u konzum online da velim zeni da mi naruci? Ne volim ici u shopping... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 u Konzumu su prave rejserske mape a na placu imaš i kineske. jeftinije su ali rade dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 u Konzumu su prave rejserske mape a na placu imaš i kineske. jeftinije su ali rade dobro Sva sreća da nas kimezi ne mogu tužiti jer nisu u europskoj uniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now