Jump to content

4. Rally Kumrovec 10.-11.04.2015.

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

Imam te na još jednoj fotki, ali sad sam ih stavio stotinjak na upload pa kad završi stavim ovdje... Bio bi i češće ali mi smo roštiljali dolje na dvorištu i tvoj prolaz nam je obično bio znak da se popnemo gore na brdo tak da te nisam previše puta ulovio...

Eto, još jedan razlog da sljedeće godine budeš U KONKURENCIJI :D

Posted
Fog...cestitke jos jednom. Dobro je bilo i samo naorijed ;)

Seb....i tu bum ti ponovil....trebo si u konkurenciju.

ja se svaki put napalim kad gledam i onda krenem zbrajat i oduzimat pa odustnem :)

hvala stari, ja sam se izgušto valjda za narednih 6mj (taman do delte :) ), a s time kaj sam zavrsio se osjecam valjda ko da sam prvi u generalci, a naročito nakon svih sranja koja sam imao još prije samog početka relija :)

Posted (edited)
Baš da je lakše, ne znam, ali da je konkurencija manja to sigurno. Na style-u se pojavi svaka šuša koja je na auto stavila felge, kraće opruge i par naljepnica, dok na rally doć i nije baš tak jednostavno.

U Klasi 3 imaš 2 (slovima: dva) auta - CTR i 197.

Edited by Raptor6767
Posted
Jedna malo neobična situacija za rally

IMG_7264_zpsydqdlcdg.jpg

...a koja daje momentalnu erekciju ovome iza

pa evo još 2. jooooj, mislim da moram probat krug :)

kumr1_zpsfq0xucbn.jpg

kumr2_zpsrintxeqo.jpg

Posted (edited)
Jedna malo neobična situacija za rally

]

Fiesta ostala bez prednjeg pogona kažu.....zato je usporio i odustao na kraju.

Fog:...da, osjećaj je ono.....neprocjenjiv hahahaha

Edited by Medic
Posted
Fiesta ostala bez prednjeg pogona kažu.....zato je usporio i odustao na kraju.

Fog:...da, osjećaj je ono.....neprocjenjiv hahahaha

oduvijek govorim da samo zelim vidjet tudju prasinu ispred sebe, da ga namirisim.....i sad mi se to desi.....e, maltene me sram stavit onboard sa svojom reakcijom u cilju.....mislio sam da cu svrsit u kombinezon xD i to jos nakon vure serafljenja u boksu, kasnjenja na izlazu iz servisa.....

mislim da jako dobro razumijes osjecaj :)

Posted

Ovaj micek leti skoro kao i Zax-ov hači. Samo bolje doskače. :P

Jučer se vozio slalom u DUgom Selu. Jako ljepih krama je bilo. Ali naj je bijeli Hači iz Križevaca.

Posted (edited)

Jebiga....nekad ne skužiš odmah da je netko iza, nekad se nemaš di maknut, a i nekad u problemu hoćeš što brže do cilja da što manje popušiš pa ni ne razmišljaš da je netko iza možda.....i tak.

fog: razumijem da ;) Daj stavi onboard da vidimo. Ak mene nije bilo sram doslovce razgledavat s cosworthom prije dve godine, onda nema ni tebe kaj biti. Voziš za sebe sa svojim novcima, a to ako pričaju i kaj pričaju.....zapamti, ti se voziš, a oni su u gledalištu i sve bi dali da mogu vozit...uglavnom

Gringo: nije slalom nego ocjenski. Razlika je ogromna

Edited by Medic
Posted

Jučer se vozio slalom u DUgom Selu. Jako ljepih krama je bilo. Ali naj je bijeli Hači iz Križevaca.

Po 15.put to NIJE slalom nego ocjenski.

Pa kak mozete otici na trku i ne znati kaj ste gledali :D

Seb i Fog cestitke :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...