CTR Posted February 16, 2015 Author Share Posted February 16, 2015 Da patim na miltek i ne bas zato sam pitao da li cu izgubit performanse ako maknem zadnji lonac, ali ima i ova opcija sta dario govori samo ta je "duza" prodat moj, nac za pristojne novce r32 look itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toc Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Ma niko ne kaze da patis na Milltek, ali zvuk ce biti kriminal bez lonca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTR Posted February 16, 2015 Author Share Posted February 16, 2015 Nema druge nego probno skinut pa vidjet na cemu sam i ako bude zvuk kriminal nabavit drugi odgovarajuci lonac. Hvala na odgovorima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 samo nemoj druge kvazi lonce nabavljat ili lastu stavljat ,imali su neki izlete na gti-u pa su kupovai milltek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Znaci nema boljeg auspuha sto se tice zvuka od Millteka.. Za TFSI govorim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 po zvuku i prilagodljivosti zvuka na wot i laganom gasu ,NE Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 taj miltek zgleda drama kad se skine nakon par god, mora da je je fakat jeben proizvod.. not.. a zar nismo već zaključili da je miltek engleski lasta? kum je imao forge tt i bov, širi dp, decat, serijski lonac i remap na 250-260 ks, auto je režao i pucao ko veliki, tak da je po meni to sve hitanje novaca.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 yep engleski lastovcic :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 nisam se ja tog sjetio, pisali su tu dečki na forumu.. točan termin je bio, malo bolji engleski lastovčić, ako se dobro sjećam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 ma kaj god zvali ,meni se pokazao odlicnim ,a ostalima isto ,lasta je skopiro zadnji lonac pa je frend stavio na auto kao cat back ,zagreb -rijeka smo umrli od buke ,zivi uzas je bio Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Taj miltek je drek ja ga imo poraspadalo se sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Neka je lasta, ali najbolji zvuk ima.. nebi ga mjenjao za nijedan drugi.. Ja pola grada probudim navecer sa svojim.. Samo mi salju por dal ja to slajdram po gradu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 nisam se ja tog sjetio, pisali su tu dečki na forumu.. točan termin je bio, malo bolji engleski lastovčić, ako se dobro sjećam.. Potpis. Meni 2x mijenjan pod garancijom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 hmm jedan se kune u milltek, a drugom se raspao.. pitajte našeg renomiranog ausuhara na Novoj cesti kaj misli o millteku ako bude raspoložen za odgovor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Kad sam stavljao auspuh sam se naslusao kako nista osim millteka ne velja, kako cu izgubit ks/nm.. da zvuk nece bit podnosljiv itd.. Na kraju se pokazalo sve suprotno, a prosao sam 3x jeftinije.. I gle cuda dnevno radim po 100km i uopce nije glesan da bi me bolila glava il sta ja znam. Auto na laganom gasu nije nista glasniji nego serijala, a kad ga pricepim i ocekujem da se cuje A sta se tice lonaca i sl.. Na turbaku definitivno zadnji lonac protocni cim veci i nista vise.. makar stavio bi neki 100 celija kat tek toliko, al moram nac nesto sta mi ga nece zagusit a da ne kosta bas ko zlato Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&alt=web&id=141458380569 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tin Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Evo ako bude šta od pomoći http://www.njuskalo.hr/ispusni-sustav-dijelovi/auspuh-golfa-5-r32-oglas-14483538 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jucca Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&alt=web&id=141458380569 Jel prolazi tehnicki samo s ovim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Jel prolazi tehnicki samo s ovim? u pravilu bi trebao da Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted September 29, 2016 Share Posted September 29, 2016 Kad sam stavljao auspuh sam se naslusao kako nista osim millteka ne velja, kako cu izgubit ks/nm.. da zvuk nece bit podnosljiv itd..Na kraju se pokazalo sve suprotno, a prosao sam 3x jeftinije.. I gle cuda dnevno radim po 100km i uopce nije glesan da bi me bolila glava il sta ja znam. Auto na laganom gasu nije nista glasniji nego serijala, a kad ga pricepim i ocekujem da se cuje A sta se tice lonaca i sl.. Na turbaku definitivno zadnji lonac protocni cim veci i nista vise.. makar stavio bi neki 100 celija kat tek toliko, al moram nac nesto sta mi ga nece zagusit a da ne kosta bas ko zlato Citam nesto ove starije teme, pa da ti ne saljem PM daj napisi ovdje kako si i kod koga izveo taj posao, naravno cijenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted September 29, 2016 Share Posted September 29, 2016 Materijal je od laste, a zavario mi je jedan lik u rijeci i postavio na auto. Od luky-a frend je bio nedavno kod njega pa bas nije bio zadovoljan al cini mi se da je to bilo radi zadnjih nastavaka. Nisu se bas razumili Mene je kostalo 2100kn dp fi 76 i dalje 70 do kraja sa zadnjim protocnim Nastavke sam preselio sa starog lonca Poslano sa mog LG-H818 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted September 29, 2016 Share Posted September 29, 2016 Znaci, sve se moze slozit u RI, dodes - objasnis tocno sto zelis i on nabavlja materijal? Inox? Slicno i ja razmisljam - FI76 DP bez katalizatora + dalje FI70 sa protocnim zadnjim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted September 29, 2016 Share Posted September 29, 2016 (edited) Auspuh je dosta delikatno pitanje jer nemamo iste kriterije. Buka na konstantnim okretajima Tezina Zvuk SPL Ekologija Restrikcije Trajnost Mislim da su svi proizvodi dobri u nekim segmentima, pa je tesko zakljuciti po kojim kriterijima je ocijenjen proizvod. Moj osvrt na 3 Milletech auspuha, od 1-5 ocijena; Buka na konstantnim okretajima - 5 - ovisi kako je izkonfiguriran setup; - CAT, fake CAT, ravna cijev - dB killer skinut ili instaliran Sa fake CATom i dB killerom je odlicno u kabini i na straznjoj klupi. Sa ravnom cijevi i bez dB killera je bilo malo zatupljujuce na straznjim sjedalima. Nista sto se trajno ne rijesi sa malo dynamata ili slicnog damping materijala. Tezina 5 - Mille more delat i titan, ako je netko bas zainteresiran spremiti koju kilu dole. Zvuk 5 - imam stariji model sa vanjeskim dB killerom pa mogu na brzinu napraviti da je auto neprimjetno tih. (ustvari sada je permanentno tih. Hauba zijeva kao nilski konj) SPL 5 - dok WG nije otvoren zvuk je ful pristojan i nikada nisam imao problema sa time. Druga prica je na WOT, kada je WG otvoren do kraja. Ali opet, tako se ne vozi po naseljenom pa nije nikada bilo problema. Ekologija 5 - CAT na V-bandu Restrikcije 5 - jedina restrikcija je DB killer plug, koji stavljam samo kada je njegova svrha potrebna. Stoga ne vidim problem sa time. Trajnost 5 - Mislim da to nije potrebno komentirati. Noviji Valvetronic modeli su jos veca fora od ovog drkanja sa dB killerom. Pa eto, tko voli nek izvoli. Edit; Umene (pasat :lol:) je DP, CAT (koji se skida) srednji protocni lonac, zadnji lonac i dB killer u muffler tipu. Edited September 29, 2016 by Zeljko_M Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted September 29, 2016 Share Posted September 29, 2016 Znam da će se naći pamtnih koji će reći da je Mille preskup da ovo da ono - ja ga imam na 2.0 TFSI i vrijedi svake lipe, bolje od toga je moguće jedino u vidu Akrapovića, ali on ne radi custom auspuhe, pa je za to Milletech odličan izbor! Ovo sve ostalo je ko da su se djeca igrala sa auspuhom, po pitanju materijala, varova i svega ostalog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted September 29, 2016 Share Posted September 29, 2016 Jel ima drone sounda kod mr. Milleta na 2000 okr ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now