riceburner Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 (edited) vec pol sata pokusavam naci nekaj preko searcha, ali bez uspjeha... Daklem, proljece samo sto nije, hocem srediti alu felge na svim autima za ljeto, koje je sredstvo best buy, doma imam od pomocnih sredstva miniwash na hladnu vodu za ispiranje, sve felge su bez guma gore... zafaljujem! :clap::notworthy: Edited February 15, 2015 by riceburner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Ak gledas omjer cijene i ucinka sonax wheel extreme. 40ak kn flasa sa spricalicom Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 3x put bolje od sonaxa Forlega 27kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.A.L.A.C Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 3x put bolje od sonaxa Forlega 27kn di toga ima za uzeti, ja koristim sonax i nije los Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.A.L.A.C Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 aj kad smo vec kod sredstava za ciscenje, s cim cistite kokpit, do sada sam koristio armorall maramice, sad dobio na poklon neke sonax, neki drugi/bolji prijedlog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 3x put bolje od sonaxa Forlega 27kn Uh, moram to probat onda ako je 3X bolje od Sonax Xtreme. Gdje kupiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Atas Forlega, meni frend uzeo na nekoj benziskoj, super stvar ali dost agresivno ukoliko se koristi na redovnoj bazi. Znači upravo samo za sediti zapuštene felge a ne sad da kod svakog pranja to aplicirate. I IronX je odličan no preskup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 sonax je best bang ,ovaj gore mi je na jednim felgama ostavio fleke a pazio sam ,sonax nema problema niti sa poliranim djelovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 (edited) ja ga u gs kupujem u trgovini u sklopu praonice... ...... s obzirom kakve i koliko felga mi prodje kroz ruke... nema boljeg...sa flekama nemam problema, naprotiv skida mi fleke, sonax ne skida nis ... po meni nije preagresivan... u zg mozda ga ima u tokiću.. budući oni imaju prodaju plaka od atasa btw. ja svoje redovito perem sa njim već 2-3 godine...nemam problema sa felgama. Edited February 15, 2015 by pacey Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Mozda Tokic ima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 ima ciak i motornaulja.hr http://www.motornaulja.hr/wp-content/uploads/2013/05/atas-cjenik-pdf.pdf ja koristim sonax xtreme i meni je super.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 samo treba paziti da se ne kupi "obicni" sonax, identicno izgledaju, samo Extreme ima "extreme" natpis, na prvu ruku se covjek moze zajebat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted February 15, 2015 Author Share Posted February 15, 2015 ima tog sonaxa ovak u ducanima tipa konzum na auto odjelu ili to bas moram ici u tokic i slicne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 imaju veći konzumi, intersparovi, bauhaus itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n0p Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Forlega je bolje sredstvo ali nije baš za čestu upotrebu jer je baš opaka kemija Nju treba koristiti kada su felge baš zapuštene...a inače sonax full efect Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Ma joj daj si zmutite na jako rijetko dimmera i da vidis, mora se pazit da nije prejak ali da vidis onda cisto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted February 15, 2015 Author Share Posted February 15, 2015 Ma joj daj si zmutite na jako rijetko dimmera i da vidis, mora se pazit da nije prejak ali da vidis onda cisto. a kaj to je dimmer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 http://www.njuskalo.hr/auto-kozmetika-tekucine/2l-dimer-sredstvo-ciscenje-odmascivanje-koncentrat-akcija-oglas-8128978 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 vec pol sata pokusavam naci nekaj preko searcha, ali bez uspjeha...Daklem, proljece samo sto nije, hocem srediti alu felge na svim autima za ljeto, koje je sredstvo best buy, doma imam od pomocnih sredstva miniwash na hladnu vodu za ispiranje, sve felge su bez guma gore... zafaljujem! :clap::notworthy: Ako ti je polirani aluminij onda ovo http://www.partes.hr/index.php?page=artikl&id=050.525.010 Ako su lakirane onda ovo http://www.partes.hr/index.php?page=artikl&id=050.525.003 Za tvrdokorne stvari Iron X http://www.partes.hr/index.php?page=artikl&id=050.520.005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Forlega je bolje sredstvo ali nije baš za čestu upotrebu jer je baš opaka kemija Nju treba koristiti kada su felge baš zapuštene...a inače sonax full efect O hebo ga sad...onda 0 bodova. Sonax Xtreme mi skida sve, a imam bijele felge tako da ću ostati na njemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 ^^ nije da flejmam, nego me čisto zanima, čime opravdava cijenu Meguiars HOT RIMS ALL WHEEL CLEANER? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Ničim. Probao i vratio se na Sonax Xtreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted February 15, 2015 Author Share Posted February 15, 2015 a kak znam koje su felge lakirane a koje polirane? imam stock renfault i vau vau felge... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 (edited) koji je 55% jeftiniji btw.. a kak znam koje su felge lakirane a koje polirane? imam stock renfault i vau vau felge... 99% su plastificirane ili lakirane, pogotovo ako nema rubova ili obruča koji su najčešće polirani aluminij ili ss.. Edited February 15, 2015 by killuminati Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 ^^ nije da flejmam, nego me čisto zanima, čime opravdava cijenu Meguiars HOT RIMS ALL WHEEL CLEANER? bump? materznakovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now