Jump to content

Passat 2.0 TDI dizne

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Ja sam poprilično zadovoljan sam 1.4 tdi kojeg koljemo već 6 godina.

Dizne su iste gore jedino kaj su se poderale gumice i razjebale glavu pa se to rješavalo kod očića,bregasta je pala nova odma naravno.neznam čije dizne imaju 1.4 tdi..ove kaj rikavaju su navodno radili u kutini u selku...nemože švabo izmislit da balkanac ne razjebe :-)

fiat/alfa nisu sreca s strujom ali da su im JTD motori dobri je činjenica,od desetak ljudi koje znam s jtdima jedini problemi vezani za motor su bili poluosovine

To ih je više jebavalo prije u doba Stila...sad su i to riješili. Po mom iskustvu osim starih VW 1.9tdi u top dizelane bi ubrojio: Fiat 1.9jtd, Ford 1.8 tdci i 2.2 tdci, Honda 2.2ctdi... nije baš objektivno jer se o radi o 2, max 3 vozila od svakoga...no meni dosta :)

poluosovine?!?! pa kaj ste vi radili s doblom da je to ošlo kvragu??

Svima je to boljka. Trese volan 110-130km/h.

Pitao sam ekipu u drugim firmama i kad su se počeli voziti normalno (obično je gas u podu pa jure >130km/h) su skužili. :)

Stari vozi rallye očito. :)

I prednje diskove i pločice nekih 50kkm.

Fiat je sinonim za kvalitetu.. :lol:

za razliku od tdi VW 2.0 fiatov 1.9 JTD je sinonim za kvalitetu (mehanicku) kakvu VW ocito dugo nece imati cist informativno a ti si misli kaj got hoces . . .

nije VW majka, tj. je, ali majka svih mehanickih kvarova motora :D heheehe

malo proguglaj i poyutubaj :P

Edited by pelepelezg

sad zasto je ostao bez ulja je nesto drugo i koliko je takvih primjera, motor ko motor normalno da se svaki kvari ali da ima po 20000kn troska i to do 50000km meni nije normalno nikako, a to nije pojedinacni slucaj nego je to dosta cesti problem (o diznama prica), ali to je das auto pa je to ok ocito...

A kakav je 1.6tdi u passatu?

Slab. Imao sam dotični afto nekih 6mj, nevjerojatno je koliko lošije ide od golfa s istim motorom, kao da ima jedno 40ks manje... Problema nije bilo ali prodao sam ga s 55t km pa nije ni za očekivat probleme tako rano. I troši uvijek ravno litru više od golfa u svim uvjetima i načinima vožnje.

Edited by BM0021

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...