Exfreerider Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Imao sam nešto iskustva sa EBC i bio zadovoljan iako za te novce biram rađe Tarox Green stuff mi bile odlične Yellow stuuf super ali dok se zagriju malo "jaka" smjesa za svaki dan GD diskovi za moj ukis "premekani" ali odrađuju bez problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Mene zanima da li ATE power disk proizvodi kakvu buku, s obzirom na utore koje ima? Diskovi su mi za sad ok (nemam pojma koji jer sam nedavno kupio auto), ali pločice koje su gore, koliko vidim kroz kliješta, Bosch, su masakr neviđeni. Super koče, ne čuje se ništa, ali 5 km nakon praone su mi felge već zmazane. Težak auto i automatik, ali svejedno mi je nevjerojatno da se tak truse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 eto, nisam jedini s dobrim iskustvima s EBC-om Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Meni je ebc yellow super, nikakvi problemi s kocenjem na hladne plocice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Dajte i meni preporuku za audija, tezak tenk, sada me trenutno uzasno smeta sto dok su hladne kocnice jedva staje, ono ne dao bog da moram naglo negdje stat. Plus, poceli su jako trest kad jace na autocesti zakocim, pri malim brzinama nista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Mene zanima da li ATE power disk proizvodi kakvu buku, s obzirom na utore koje ima? Diskovi su mi za sad ok (nemam pojma koji jer sam nedavno kupio auto), ali pločice koje su gore, koliko vidim kroz kliješta, Bosch, su masakr neviđeni. Super koče, ne čuje se ništa, ali 5 km nakon praone su mi felge već zmazane. Težak auto i automatik, ali svejedno mi je nevjerojatno da se tak truse Imao sam i njih nisam primjetio nikakve zvukove od diskova Po meni best buy diskovi za vecinu ekipe koja ne ide sa sljeme grobnik i sl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Mene zanima da li ATE power disk proizvodi kakvu buku, s obzirom na utore koje ima? Ne bi smjeli... Kod mene nisu proizvodili nikakav zvuk, na vise razlicitih plocica... Dajte i meni preporuku za audija, tezak tenk, sada me trenutno uzasno smeta sto dok su hladne kocnice jedva staje, ono ne dao bog da moram naglo negdje stat. Plus, poceli su jako trest kad jace na autocesti zakocim, pri malim brzinama nista Vec sam ti pisao to, evo po drugi put: Hawk - Performance Ceramic, High Performance Street ili High Performance Street 5.0. http://www.hawkperformance.com/performance-street/pads Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Ma nisam se mogao sjetiti lol znam da si spominjao. E sad pitanje gdje ih uzet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frane S6 Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Ja san ima red stuff sa zimerman diskovima i mogu rec da jos bolju kombinaciju jos nisan proba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 (edited) Ista su, ne znam koliko koštaju, moram zvati Autorad ili neki servis, oznaka je 8J0 615 115 R Ako zelis EBC, imam frenda koji prodaje i ima super cijene, pa javi ako trebas. Ja sam si narucila i za skodu bas neki dan... Edited November 28, 2015 by Nicol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Ako tko želi mat antracit felge bez trošenja para na lakiranje preporučam TRW pločice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Ako tko želi mat antracit felge bez trošenja para na lakiranje preporučam TRW pločice To ima i ATE Trebaš vidjeti kako moje praše brzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Ako vas jebe prašina, ATE Ceramic onda. Koštaju 30-50% više od klasičnih ali se manje troše i praše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Ajde cijenu za Ferodo FCP986H tko može nabaviti, iako sudeći po cjenama vani sumnjam da su mi 'toliko dobre' za daily use..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Ajde cijenu za Ferodo FCP986H tko može nabaviti, iako sudeći po cjenama vani sumnjam da su mi 'toliko dobre' za daily use..... DS2500 bez problema koristis svaki dan Ako hoces nesto mrvicu slabije imas DS Performance (bivsi DS2000) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 @ent Nemoš pogriješiti sa DS2500. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Ajde cijenu za Ferodo FCP986H tko može nabaviti, iako sudeći po cjenama vani sumnjam da su mi 'toliko dobre' za daily use..... Daj mi upit na mail pošalji ili u poruci pa ti javim. Jučer baš jednom jebaču stigle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 (edited) Ma znam da ne mogu pogriješiti sa njima, ali 1800kn za pločice, pa onak....Mislim, Mintex 1155 je 1000kn, je da svi kažu da su lošije, ali razlika u cijeni je i više nego dovoljna za kompenzaciju...naravno pričamo o svakodnevnoj upotrebljivosti, ne o stazi.... Iako, dosta mi se tresu diskovi sad nakon 1 seta DS2500, pogoršavalo se s vremenom, ali ne mogu tvrditi da je isključivo to do pločica...Znam da se pisalo da ako se ne koriste žestoko nakon nekog vremena počnu ostavljati sloj na disku koji počne tresti... Edited December 4, 2015 by entuzijast Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Daj mi upit na mail pošalji ili u poruci pa ti javim. Jučer baš jednom jebaču stigle. Pa ti samo nekim jebacima dobavljas taj Ferodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Ja imam DS2500 nekih 20-30kkm i 3god na Cliu u kombinaciji sa Brembo diskovima. Sve zamijenio odjednom. Nikakvih problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Pa ti samo nekim jebacima dobavljas taj Ferodo A gle...uvijek postoje i iznimke. Koje potvrđuju pravilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Stavljene DS2500, uopće ne škripe, super koče, manje praše od tvorničkih (ovo je fakat čudno). Hvala RENEKO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Ma znam da ne mogu pogriješiti sa njima, ali 1800kn za pločice A kaj ak ti kažem da su kod mene 1600kn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Ako vas jebe prašina, ATE Ceramic onda. Koštaju 30-50% više od klasičnih ali se manje troše i praše. Te bi onda meni trajale valjda 300 kkm.... :lol: sad sam promjenio TRW diskove i pločice jer sam mislio da sam potrošio (nisam tukac išao provjeriti prije kupnje) i oboje potrošeno do pola nakon 100 kkm.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted December 9, 2015 Share Posted December 9, 2015 Uzeo sam Mintex 1155 smjesu pa ćemo vidjeti...ići će kombinacija sa običnm ATE diskom, pa napišem dojmove.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now