Jump to content

Koje pločice-diskove? Preporuka

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Mene zanima da li ATE power disk proizvodi kakvu buku, s obzirom na utore koje ima? Diskovi su mi za sad ok (nemam pojma koji jer sam nedavno kupio auto), ali pločice koje su gore, koliko vidim kroz kliješta, Bosch, su masakr neviđeni. Super koče, ne čuje se ništa, ali 5 km nakon praone su mi felge već zmazane. Težak auto i automatik, ali svejedno mi je nevjerojatno da se tak truse :D

Dajte i meni preporuku za audija, tezak tenk, sada me trenutno uzasno smeta sto dok su hladne kocnice jedva staje, ono ne dao bog da moram naglo negdje stat.

Plus, poceli su jako trest kad jace na autocesti zakocim, pri malim brzinama nista

Mene zanima da li ATE power disk proizvodi kakvu buku, s obzirom na utore koje ima? Diskovi su mi za sad ok (nemam pojma koji jer sam nedavno kupio auto), ali pločice koje su gore, koliko vidim kroz kliješta, Bosch, su masakr neviđeni. Super koče, ne čuje se ništa, ali 5 km nakon praone su mi felge već zmazane. Težak auto i automatik, ali svejedno mi je nevjerojatno da se tak truse :D

Imao sam i njih nisam primjetio nikakve zvukove od diskova

Po meni best buy diskovi za vecinu ekipe koja ne ide sa sljeme grobnik i sl...

Mene zanima da li ATE power disk proizvodi kakvu buku, s obzirom na utore koje ima?

Ne bi smjeli... Kod mene nisu proizvodili nikakav zvuk, na vise razlicitih plocica...

Dajte i meni preporuku za audija, tezak tenk, sada me trenutno uzasno smeta sto dok su hladne kocnice jedva staje, ono ne dao bog da moram naglo negdje stat.

Plus, poceli su jako trest kad jace na autocesti zakocim, pri malim brzinama nista

Vec sam ti pisao to, evo po drugi put:

Hawk - Performance Ceramic, High Performance Street ili High Performance Street 5.0.

http://www.hawkperformance.com/performance-street/pads

Ista su, ne znam koliko koštaju, moram zvati Autorad ili neki servis, oznaka je 8J0 615 115 R

Ako zelis EBC, imam frenda koji prodaje i ima super cijene, pa javi ako trebas. Ja sam si narucila i za skodu bas neki dan...

Edited by Nicol

Ma znam da ne mogu pogriješiti sa njima, ali 1800kn za pločice, pa onak....Mislim, Mintex 1155 je 1000kn, je da svi kažu da su lošije, ali razlika u cijeni je i više nego dovoljna za kompenzaciju...naravno pričamo o svakodnevnoj upotrebljivosti, ne o stazi....

Iako, dosta mi se tresu diskovi sad nakon 1 seta DS2500, pogoršavalo se s vremenom, ali ne mogu tvrditi da je isključivo to do pločica...Znam da se pisalo da ako se ne koriste žestoko nakon nekog vremena počnu ostavljati sloj na disku koji počne tresti...

Edited by entuzijast

Ako vas jebe prašina, ATE Ceramic onda.

Koštaju 30-50% više od klasičnih ali se manje troše i praše.

Te bi onda meni trajale valjda 300 kkm.... :lol:

sad sam promjenio TRW diskove i pločice jer sam mislio da sam potrošio (nisam tukac išao provjeriti prije kupnje) i oboje potrošeno do pola nakon 100 kkm....:eek:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...