Jump to content

OBD Seat Alhambra

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Provjeri osigurače ako nisi. Druga opcija, probaj skinuti klemu na 15 min, takav slučaj sam imao s jednim Golfom, kad sam vratio klemu, sve proradilo...

Ak to ne pomogne, raskopaj vrata i vidi jel šta korodiralo u konektoru na motoru prozora, tamo mu je modul vrata...

Ok pitanje.

Kolega s posla ima 2010 Passat CC 2.0 TSI i pojavio mu se Check Engine Light. (naravno vw :D)

Ocitali smo sa mojim ELM 327 gresku P2015. (motoric varijabilnog usisa).

E sad posto bi mu tu u VW to naplatili u milijunima on bi to sam zamijenio ali treba nakon instalacije programirat motoric preko dijagnostike. On bi to probao napravit sam ali sad se namece pitanje koji kabel ili sto god kupit i kako to odradit.

On je gledao ovaj ali ne vidim cemu toliko placat:

http://store.ross-tech.com/shop/VCuCAN.html

Da li se to isto moze odradit i sa ovim kablom?:

http://www.ebay.com/itm/KKL-VAG-COM-409-1-OBD2-USB-Cable-Auto-Scanner-Diagnostic-Tool-for-Audi-VW-SEAT-/261347142998?hash=item3cd980ed56&item=261347142998&vxp=mtr

Unaprijed hvala.

Nije problem motorica najvjerojatnije.. nego je ostao zaglavljen jer ja plasticna klapna pukla u usisnoj grani

znaci prvo pogledat?

Justros je nemirno radio par sekundi nakon sto je upaljen i od onda je check engine upaljen.

Resetirao sam gresku, ali cim ugasim i upalim auto vrati se..

upravo rijesio problem.

Rucka od ventila je iskocila sa ruckice na klapni.

Vratio natrag, resetirao gresku i auto se odmah ouno bolje ponasa. Nema cukanja, ide bolje i nema greske.

Ali vratio sam klapnicu natrag skroz lagano. Sad me zanima sto prije ode? klapna ili ruckica na motoricu?

2t_mod.jpg

Tesko mi objasnit ali pitanje je je li plastika na motoricu slabija od plastike na klapni ili obrnuto. Nadams e da je klapna :D

Ne bi trebalo biti previše mudrosti. Instaliraš softeware sa CDa i driver, uštekaš kabel, pokreneš VCDS, odeš na Options, napraviš test kabla i save postavki i možeš ga koristiti. Sve ti vjerojatno piše u nekakvom *.txt fileu na tom CDu...

Ne bi trebalo biti previše mudrosti. Instaliraš softeware sa CDa i driver, uštekaš kabel, pokreneš VCDS, odeš na Options, napraviš test kabla i save postavki i možeš ga koristiti. Sve ti vjerojatno piše u nekakvom *.txt fileu na tom CDu...

Ma negdje sam.procitao da wifi treba gasiti, neki update da sjebe kabel, svasta nesto

Jel zna netko gdje se moze nabaviti kabel i VAG-COM (za novije modele konkretno mene zanima za Audi B7) za neke normalne novce (citaj do 50€)? Ja imam ovu stariju verziju koju koristim na Ibizama ali ne citaju Audi (2005)

Edited by Booster

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...