Gabre Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Evo instalirao driver, prepozna kabel, prepozna auto, i onda kad stisnem scan, vcds se srusi... Win 8.1 64bit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jambo Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Meni na win 7 x64 radi super Probaj s nekog drugog kompa sa xp ili w7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Compatibility podesi. Ja imam lap sa w7 32bit samo za dijagnostiku da se ne zezam bezveze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 (edited) ma mislim da sam probao i compatibility... mozda nekako dignem virtualne windowse 7, pitanje je oce li radit tako nego da pitam, jel ima netko neki dobar link sa uputama kako podesiti neke stvari za A6 u vcds-u edit: uzeo sam onaj kabel sto si mi ti poslao link a mozda je do samog vcds-a, ima li gdje crackani link za skinutu da tko ima, da sad ne bauljam po torrentima i sl. Edited June 15, 2015 by Gabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Main_Page ili ukucas u google sto te zanima +vcds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 taj link uopce nema moj motor, google je bolji :lol: samo moram najprije natjerat vcds da radi, ma ono sto zelim samo ugasiti su pijukanja kada vrata otvorim, em pijuce, svjetla, em kljuc u bravi, em ovo em ono, ma daj kani me se. i druge da mi otkljuca sva vrata kad stisnem, a ne samo vozaceva. i da mogu prozore dizat spustat na daljinski i ono sto me nervira je pokazivac temperature koji kad je u minusu pokaziva tocno, ali kad je u plusu temperatura, onda jedno 5-6C pokazuje vise. Iako tu moram vjerojatno senzor promijeniti. Samo nikako da nadjem manual na netu da vidim di je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Jel mi moze netko poslati driver da probam, kupio sam kabel i radi s neka 3 softvera koja su dosla s njim (scan master, PCMScan i ScanTool) ali mi ga VAG-com ne prepoznaje uopce, napise com port OK, interface not found. Takve sam probleme imao i s prijasnjim kablom dok mi nije jedan od llokalnih mehanicara dao svoj vag-com sa svojim driverom i to je proradilo tako da brijem da je i ovdje samo stvar u driveru. Kabel je ELM327 V1.5a, windows 7 32bit. Za pcetak hocu provjerit pravu kilometrazu na autu...navodno nije skidana ali cisto da znam na cem sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 ja sam drivere skinuo s neta, jer mi oni sa cd-a nisu htjeli raditi u win 8.1. samo sam u google ukucao tocan model kabla i to je to, cak mislim da sam na originalnoj ross-tech stranici skinuo. samo meni se vcds rusi, ne znam sto napravit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Naskidao sam ih vec nekoliko komada sa vise izvora i vise vrsta (KKL, VCP) skinuo i oringigi ross-tech vag-com i onaj "for dumb interfaces" danas se 2 sata igrao s tim i nista. Jesi probao u compatibility modeu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Ma nemam vremena, kad imas dvoje male djece onda ti je uhvatiti pola sata slobodno kroz dan nedostizno. Digne se vcds, ali kada krenem na scan, onda bljus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Ma nemam vremena, kad imas dvoje male djece onda ti je uhvatiti pola sata slobodno kroz dan nedostizno. Digne se vcds, ali kada krenem na scan, onda bljus. Ako su 32bitni, nebi trebalo biti problema. Ako nemas 2 minute za desni klik i stavit na compatibility na npr XP, onda nemas vremena ni spojit auto na dijagnostiku haha. Na 64bit ti nece raditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 meni je 12.12 radio na 64bitnim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 meni je 12.12 radio na 64bitnim On ima KKL, o tome pricamo kaj ne? Znaci 409 i nize. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Da ja imam 409 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 On ima KKL, o tome pricamo kaj ne? Znaci 409 i nize. aha ,nisam gledala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jambo Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Ja sam probao 12.10.3 na win8... software kao takav radi na kompu al nema USB drivera za win8.1 Dok na na win 7 x64 sve radi bez greske... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruby Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 ja sam izgubio cd s driverima i softwareom imao sam vcds 11.11 a reinstalirao sam windowse. mi može tko poslati taj vcds er mi noviji ovaj na ross tech stranici 15.7 ne prepoznaje kabel tj pise interface not found Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 ja sam izgubio cd s driverima i softwareom imao sam vcds 11.11 a reinstalirao sam windowse.mi može tko poslati taj vcds er mi noviji ovaj na ross tech stranici 15.7 ne prepoznaje kabel tj pise interface not found cek instalirao si org vcds soft 15 i spojio kinez kabel ? mozes se oprostiti s njime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruby Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 da hmmm ali nisam bio spojen na net imaš možda vcds 11.11 i drivere da isprobam? po kojem linku da naručim kabel i softweare a da bude sigurno radio? isto tako joji wifi obd2 da naručim da mi radi dijagnostika preeko lg3??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 nije stvar neta ,nego org vcds soft bas ne radi sa kinezima ,mora bit crackan ja sam pljunuo 150€ za orginal jer mi se nije dalo jebat non stop sa kinezima a najbolje ti kupit na ebayu ili aliexpress Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 cek instalirao si org vcds soft 15 i spojio kinez kabel ? mozes se oprostiti s njime nemora, možeš popravit samo treba reflashat ftdi eeprom , http://www.hobbielektronika.hu/forum/getfile.php?id=176726 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruby Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 ma neću to popravljati nego dajte neki link od provjerenog prodavača da kabel radi da nebi naručio neki koji ne radi znači i da ima noviji vcds da radi i novje aute s canbusom npr moj audi 2011 i pomogućnosti windows 7 64 bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jambo Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Jesi probao onaj sta sam ti poslao na PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruby Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Dok idem raspakiravat javlja mi gresku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jambo Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Sori krivi ti poslao...ide novi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now