BALEV Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Imam problem sa Minijem pa ako ima neku ideju što me točno GUZI.. Znaci auto ugašen, parkiran, zaključan..sam sebi da kontakt (ili što već) i brije..skaču cajgeri, blinka EML i svijetle standard lampice.. Nisam ga još spajao na nikakve dijagnostike i sl. ali ugl. ubije akumulator preko noci..Inace vozi normalno.. Mini S R53 - kompresor Netko neka ideja!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Da se nije negdje elektronika smočila? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted May 25, 2015 Author Share Posted May 25, 2015 To se počelo događati poslje subote tj poslje ovih par dana kiše ali do tada je vozio normalno..u subotu ga parkiram i u nedjelju gledam jel se potrošila baterija u kljucu ili koji k. jer nece otključat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Voda 99%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Kakvo ćesme. Pusti ga tamo gdje je, dofuram ti soma eura za njega :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted May 25, 2015 Author Share Posted May 25, 2015 (edited) Voda 99%. Kaj da radim?! Čekam da se osuši, nešto sušim ili ću baš kupovati nesto!? Trenutno vozi ali sam preko noći maknu + da mi ne ubije akumulator opet..ali dns nisam gledao što se događa i da li se događa.. Kakvo ćesme. Pusti ga tamo gdje je, dofuram ti soma eura za njega :lol: Dofuraj soma, a onda još 6 soma dođeš.. Edited May 25, 2015 by BALEV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Pa prvo vidi gdje curi, nema smisla kupovat ista dok ne skuzis gdje je zajeb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted May 25, 2015 Author Share Posted May 25, 2015 Rupe na haubi nemam Nemam pojma..pada je kisa i prije pa se niej ovako nešto dogodilo.. Spajali smo onaj kurac kineski na OBD2 u subotu ali jednostavno se neće spojiti pa sam pomislio da mi nije sjebalo kodove ili sl. Neam pojma.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 (edited) 99% ti je kvar na onoj kutijici od klime, šta pali kompresor i ventilatore, ona je negdje kod motora ili neki drugi rele, najprije njih pogledaj, Edited May 25, 2015 by Petar001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted May 25, 2015 Author Share Posted May 25, 2015 (edited) 99% ti je kvar na onoj kutijici od klime, šta pali kompresor i ventilatore, ona je negdje kod motora ili neki drugi rele, najprije njih pogledaj, :thumbsup: Ovak bi tu trebalo izgledati.. provjerim! Edited May 25, 2015 by BALEV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 izvučeš sve releje van stavi aku i probas dali divlja, vraćaš jedan po jedan i znat ćeš Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted May 25, 2015 Author Share Posted May 25, 2015 izvučeš sve releje van stavi aku i probas dali divlja, vraćaš jedan po jedan i znat ćeš :notworthy: Probam pa cemo vidjeti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Za pocetak platis nekom ko ima termolakirnicu sat vremena..otvori ga i nek se susi sat vremena... ak problema nema vlaga sigurno... frend je imao slucaj sa fiat tipom pred 15-godina... isto kisa....auto na parkingu....i sam pocne brisace ukljucivat...trubu..zmigavce...svjetla...ono cirkus... curilo je na tiskanu plocu di su releji ..osiguraci i ostalo...i napravilo kontakt...izvadio to...posusio i sve pet...di je curilo ne sjecam se vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted May 27, 2015 Author Share Posted May 27, 2015 Nisam još ništa riješio osim što sam otkrio da leptir gasa cijelo vrijeme nešto radi. Zuji "škljoca" dok je auto ugašen i bez kontakta..(osim što sam sebi da kontakt tu i tamo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 tako je meni iveco radio, brisači bi se upalili kad i kombi i onda bi se čuo zvuk iz releja tik-tik-tik-tik... i onda kad bi okrenuo ključ za ga ugasti, on bi nastavio raditi, devil inside! to je za talijane normalno, ali čudno za mini, vjerojatno je bio zabijen do šajbe, pa sfušan. dođem ti ja s 2k€ po njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted May 27, 2015 Author Share Posted May 27, 2015 to je za talijane normalno, ali čudno za mini, vjerojatno je bio zabijen do šajbe, pa sfušan. dođem ti ja s 2k€ po njega Kad dođeš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 meni nema sta nije na tom autu otislo uglavnom oko struje znam da je gubio masu,pa sam imao problema s strujom,i otisla mi servo pumpa volana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted May 27, 2015 Author Share Posted May 27, 2015 meni nema sta nije na tom autu otislo uglavnom oko struje znam da je gubio masu,pa sam imao problema s strujom,i otisla mi servo pumpa volana. Da, frajer imam totalno problematičnu struju, a cijeli je u struji.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 vjerojatno je bio zabijen do šajbe, pa sfušan. Daj Balev baci neku aukciju pa da bidamo za to ćesme :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimA Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Kad dođeš? Dođem ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted May 27, 2015 Author Share Posted May 27, 2015 Daj Balev baci neku aukciju pa da bidamo za to ćesme :lol: Aukcija se održava na adresi Bolnička 105/c. Samo javite koliko Vas ima da znam koliko će trajati.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted May 27, 2015 Author Share Posted May 27, 2015 Dođem ja Dođi..ti igraš za mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Ja mislio da bi se mogli naci u istoj ulici na broju 32 al ok, mozemo i na 105 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimA Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Dođi..ti igraš za mene :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Pozovemo još buraza i Dexa Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted May 27, 2015 Author Share Posted May 27, 2015 (edited) Ja mislio da bi se mogli naci u istoj ulici na broju 32 al ok, mozemo i na 105 Ne ali na after možemo na adresu Vrabečak 4. Naravno tko ima potrebe..a tko ne ide na pivu u IQ. Edited May 27, 2015 by BALEV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now