Jump to content

Valjci u CVH

Recommended Posts

valjci u cvh su tocni
U CVH-u su valjci referenca, uređaji se baždare i umjeravaju redovito, tako da nema sumnje.
evo ti pa citaj http://www.maha.de/en/2193.asp

cca 600ks 4x4

i ima tocno definirane procedure za mjerenje 4x4 pogona od audija koji zna davat cudnovate rezultate

znam da se redovno odrzavaju i imaju obrazovano osoblje jer cvh mora( mora velikim slovima ) imat ispravne valjke jer te država kažnjava po njihovom rezultatu kad te salju na izvanredan tehnicki

E upravo me ovo zanimalo ,thnx :thumbsup:

Hvala. Onda idemo gore za par dana.

Zabrinuo me Jankinjov post kad je napisao da nije uspio izmjerit 200KS

Mi ćemo za kojih mjesec dana ponovo organizirati grupno ili možeš i ti sam postaviti topic ovdje začudio bi koliko puno ekipe se javi:cool:

Jednostavno atmosferci, pogotovo oni koji se približavaju 100KS po litri ne isporučuju deklarirano.

E sad sljedeće što me zanima,koga "nagaziti" za lažno deklariranje snage jer sam gledao malo po stranim forumima i ispada da niti jedan clio 197 nema preko 187KS?!?!?

• Replies 229
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

ispricavam se... 115 ks.... LOL i 105 deklarirano...

Obie znas li mozda koliko mu je Nm izbacilo, 250Nm je po tvornickim podacima?

Pitam zato jer imam isto taj motor i izbacuje mi +20Nm, dakle 270Nm, ne znam koliko je to konja vise!

E upravo me ovo zanimalo ,thnx :thumbsup:

E sad sljedeće što me zanima,koga "nagaziti" za lažno deklariranje snage jer sam gledao malo po stranim forumima i ispada da niti jedan clio 197 nema preko 187KS?!?!?

Kupis golfa i nema beda! Cak ide i 300

upravu vodovoda i cistoce:thumbsup:

ukratko nikom jer nemos nista postic osim ak ne skupis pol miliona vlasnika klitaca pa svi skupa navalite na njih i tad je rezultat upitan prije bi rekao negativan

Mi ćemo za kojih mjesec dana ponovo organizirati grupno ili možeš i ti sam postaviti topic ovdje začudio bi koliko puno ekipe se javi:cool:

Da, slobodno se javite:hug:, mislim da nas već u startu ima 4-5 za sada svi sa 197. :cool:

Ja idem ponovo da vidim da li postoji i koliki je dobitak sa Milltek ispuhom i sportskim katalizatorom. Dolazi za cca 2 tjedna, vozit ću se malo da se "pokuri vuna", a onda idem na valjke.

1. Raptor6767

2. Rudy

3. Target

4. ZD197RS

Ovo je samo par ljudi sa renault-klub.hr foruma koji bi išli za mjesec dana, a ako nas ima više od 10 cijena je 210kn :thumbsup: za razliku od 300kn kada se ide u vlastitom aranžmanu.

Moramo samo još vidjeti da li idu 2 run-a ili samo jedan (nama posljednji puta bilo obećano od strane organizatora 2 run-a, a dobili samo 1, OK ja sam dobio 2 zato jer prvi puta nisu saveali rezultate - ZANIMLJIVO - 1 run - cca 181KS, 2 run - 185,9KS, a razmak 30min s time da sam prije 2 runa 2-3 puta sturirao auto...;))

upravu vodovoda i cistoce:thumbsup:

ukratko nikom jer nemos nista postic osim ak ne skupis pol miliona vlasnika klitaca pa svi skupa navalite na njih i tad je rezultat upitan prije bi rekao negativan

meni taj clio ne ide kao da ima 197 ks a i sam ga vozis pa te ne bi trebalo cuditi nista!

Tako je :thumbsup:- upravo to pokušavam dokazati nekim ljudima na renault-klub.hr, ali kada je netko zadrt, zadrt je.:doh:

Zato i pokušavamo vidjeti šta se treba napraviti da taj auto "proradi" kak spada - tj. da se barem pokušamo približiti deklariranoj snazi.

IMHO - to je čista prevara šta se tiče deklariranih konja, ali ne želim sada ulaziti u OFF, ali ako na deklaraciji nekog proizvoda stoje krivi/lažni podaci - distributer/proizvođač mora/moraju snositi sankcije. :thumbdown:

Kada smo išli u auto tim na mjerenje dosta ekipe je reklo da njihovi valjci lažu nekih 10 %. Rudy je tamo izmjerio nekih 203 ks ako se dobro sjećam, što je nekih 180 ks kad se oduzme tih 10 %.

Meni ispada točno koliko je proizvođač naveo kad oduzmem tih 10 % iz auto tima.

1. Raptor6767

2. Rudy

3. Target

4. ZD197RS

5. Renda

Ja bi išao isto!

Samo neće tam neko kenjat ako auto ima nešto više konja nego bi trebao imat?:D

Zaboli ih, dapače, dečki su super, čak je ovaj koji tamo radi stavio svog 197 na valjke da usporedimo...:thumbsup:

Kada smo išli u auto tim na mjerenje dosta ekipe je reklo da njihovi valjci lažu nekih 10 %. Rudy je tamo izmjerio nekih 203 ks ako se dobro sjećam, što je nekih 180 ks kad se oduzme tih 10 %.

Meni ispada točno koliko je proizvođač naveo kad oduzmem tih 10 % iz auto tima.

kokji je smisao ić na takve valjke onda?

još kad ti kaže da za sve FWD aute gubitke računa po onome x1,18 ili kolko već ..pa nakon toga oduzmeš 10% ..komedija :rofl:

kokji je smisao ić na takve valjke onda?

još kad ti kaže da za sve FWD aute gubitke računa po onome x1,18 ili kolko već ..pa nakon toga oduzmeš 10% ..komedija :rofl:

Barem dva razloga..

- mjerenje prije i poslije nekog zahvata

- ispis krivulje momenta i snage

Barem dva razloga..

- mjerenje prije i poslije nekog zahvata

- ispis krivulje momenta i snage

Potpis :thumbsup:...zato sam i ja išao, da si postavim početnu referencu za dalje.

Za tjedan-dva mi stiže Milltek kompletni ispuh sa sportskim katalizatorom pa onda kada njega montiram nakon cca 200-300km idem na valjke da vidim da li sam šta dobio, koliko i u kojem rasponu.

Onda ću polirati usisnu te nakon 200-300km opet na valjke.

Nakon toga vjerojatno radim remap, ako prije ne stavim bregaste (malo vjerojatno) pa onda nakon montaže bregastih na valjke, pa onda remap i nakon 200-300km opet na valjke.

Naravno, to će sve biti tijekom ove godine...a možda i ranije, ovisno o tome da li ću dobiti stipendiju :naughty:

:thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...