pero. Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 Jel ovo ok cijena? DOT je 2415, zemlja proizvodnje Slovacka. I ne baš, recimo u IC-u su par kuna jeftinije MPC, još kad odradiš rabat bude dobra razlika na 4kom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 koje je uopce najbolja ljetna guma - suho mokro...jel Michelin Pilot Sport 2 uopce dobra za po kisi? PS2 je super, ako je imas di za kupit Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Danas probao malo jace Hankook Ventus v12 evo2 Moram priznati da sam bio skeptican jako bez obzira sto sam ih bio kupio i do trena dok ih nisam provozao malo jace nisam vjerovao da za tu lovu mogu kupiti dobru gumu. Jos uvijek mi nije na nivou Potenze RE050A, al je recimo puno bolja od Michelin Pilot sport 3. Ok Michelin je na Alfi, a Hankook na Bravu, ali na unosu volana i povratne informacije Hankook mi je puno bolji i ulijeva mi puno vise sigurnosti i dozu rezerve koliko jos moze drzati Jedino sto mi se bocnice cine malo vise pa kao radi u odnosu na Potenzu koju sam imao prije, ona je imala jako tvrdu bocnicu i tu mi je ustvari jedina prednost Potenze u odnosu na Hankook. Definitivno ih mogu preporuciti, zbilja nisam mogao vjerovat da za tu lovu mogu uzet tako dobre gume! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ico Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Jel ovo ok cijena? DOT je 2415, zemlja proizvodnje Slovacka. Ja imam ovu gumu po 535 kn sa montazom i balansiranjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 http://www.michelin.co.uk/tyres/michelin-pilot-sport-4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted December 9, 2015 Share Posted December 9, 2015 Pisao sam 4.30h ujutro...jbga. . Imao sam ja R888, a u 4mj dolazi R888R. Vani ovi kaj su ih testirali kažu da su bolje. Da, ali si imao stare, potrosene eh R8R... dal JE to kratica?al gore na cjeniku pise "cjenik Toyo R888 2016" R8R je ta nova, da to je kratica R888 je stara guma, to ne gledas osim ako ne zelis R888 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 9, 2015 Share Posted December 9, 2015 Da, ali si imao stare, potrosene Šara ko nova ali DOT 2 ili 3 god star bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted December 9, 2015 Share Posted December 9, 2015 [/img] Šara ko nova ali DOT 2 ili 3 god star bio. Kaj se nisi bio zalio da si imao stare, potrosene? Ili si imao dva seta BTW OT smo, slobodno preselis ovo u raspravu o gumama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 9, 2015 Share Posted December 9, 2015 Kaj se nisi bio zalio da si imao stare, potrosene? Ili si imao dva seta BTW OT smo, slobodno preselis ovo u raspravu o gumama Bile su stare, nisu bile potrošene. Ja sam ih potrošio do kraja sezone. Na kraju su bile lošije od CSC3 koje sam nove poslije kupio. Prebaci, moderiraj malo. Na Tapatalku sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cone4u Posted December 9, 2015 Share Posted December 9, 2015 Frend ih ima u 195/50/15 . vozio se 20tak km ceste.. Bojler je vozio spansko i on je vozio grobnik fd. Cinu se ok. Kaze da mu se cini nes bolje. Na drugom setz felgi ima r888 koje je takoder uzeo nove tako da ce neka bolja.usporedba bit kad zatopli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Vozi tko Uniroyal Rainexpert 3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Itko išta??? Da li je itko išta naručivao sa http://www.najjeftinijegume.com/hr/info.php Ikakva iskustva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Itko išta???Da li je itko išta naručivao sa http://www.najjeftinijegume.com/hr/info.php Ikakva iskustva? Ja san jucer bas narucija sebi 4 gume. Salju gls om. Placanje pouzecem. Trebalo bi bit sve ok. Koja ti dimenzija triba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Ja san jucer bas narucija sebi 4 gume.Salju gls om. Placanje pouzecem. Trebalo bi bit sve ok. Koja ti dimenzija triba? 195/60 R15 Naša san Continental premium 5 za 515 kn, 50-60 kn manje nego igdi drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Meni su turanze kao nove bile vrh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Skupa je to dimenzija inace. Ova firestone tz300 ti je dobra guma ako ti se nedaje puno novaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Bile su stare, nisu bile potrošene. Ja sam ih potrošio do kraja sezone. Na kraju su bile lošije od CSC3 koje sam nove poslije kupio. Prebaci, moderiraj malo. Na Tapatalku sam. Ja sam nove r888 kupio od clana foruma i meni su te gume durale 3 ljeta. Zadnje ljeto je jako los grip imala guma na nasem izlizanom vapnencu. Dao sam te iste gume Tomi i on je rekao da su mu bile dobre (vjerujem da su njemu puno bolje radili grijaci guma na FWD volvu LOL). Pa ako ti ista znaci, probaj nove R888 i mozda se iznenadis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Meni su turanze kao nove bile vrh... Zadnjih 5 kompleta guma sam uzimao er300, ali po testovima ova nova t001 je po sredini. Inače, izvukao sam još 9000 km iz onih tvojih, više nego što sam se nadao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Skupa je to dimenzija inace.Ova firestone tz300 ti je dobra guma ako ti se nedaje puno novaca. A nekih 500 kn po gumi planiram dati, a ovaj conti je ma vrhu po testovima, plus što mi je ostao u dobrom sjećanju onaj prvi dok sam u Europcaru radio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 http://autoklub.jutarnji.hr/gumagate---oznake-na-gumama-veca-su-prevara-od-muljanja-s-emisijom-nox/1488264/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 http://autoklub.jutarnji.hr/gumagate---oznake-na-gumama-veca-su-prevara-od-muljanja-s-emisijom-nox/1488264/ Vidiš to mi je baš upalo u oko sad dok tražim što kupiti...koja količina sranja da je za ne vjerovati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Vidiš to mi je baš upalo u oko sad dok tražim što kupiti...koja količina sranja da je za ne vjerovati. Dobar komentar: Zakljucak: ko i uvijek za SVE krive drzave (vlast) koje donose bezvezne zakone i ne kontroliraju provedbu. A da su svi zakoni koji se ticu firmi pljuvanje narodu u lice govori podatak da firme same provode zakone (bez ikakve kontrole). To je ok ako iza svega stoji takova kazna da ti nikada vise ne padne na pamet muljat. Ali ne!I kazne plate drzavi, a za narod ih zaboli (i firme i drzave). Pravedno bi bilo da se firme iskupe potrosacima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuby Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Ja sam se za iduce ljetne odlucio za Hankook k120 u 215/45/17 pa cemo vidjeti kako ce se ponasati... Ima tko iskustva s trajnoscu, u nekakvom normalnom rezimu voznje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 ista dimenzija treba meni na proljece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now