Alfaludak Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 lool jedino se na ovom forumu može pročitati da je Pagani stavio svjetla sa autobusa na aute... :doh: a pričamo o najvećoj mogućoj picajzli oko detalja ikad u auto industriji.
ND4SPD Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 looljedino se na ovom forumu može pročitati da je Pagani stavio svjetla sa autobusa na aute... :doh: a pričamo o najvećoj mogućoj picajzli oko detalja ikad u auto industriji. To nije cudno Npr. Ferrari ima zmigavce sa Punta Upravo ta svjetla su jebada jer se moraju homologirati, ovako stave dio koji je prosao testiranja i odobren je pa si skrate muke
IgoRR Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Nemaš ti pojma kaj su talijanska kola :lol: Pagani sa otpada skida dijelove, pjeskari i farba
ND4SPD Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 kod Pagania ne..pogledaj video Na kojem dijelu je to o svjetlima?
stipe Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 a pogle ovo... imamo ovakav bus u firmi... naprid bmw, otraga punto https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/19/MAN_-_Noge_Catalan_K15_DYS_Kevendys._-_Flickr_-_sludgegulper.jpg http://hillscoachsales.com/coach-sales/wp-content/uploads/2015/03/0041.jpg
Bezimeni Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 a pogle ovo... imamo ovakav bus u firmi... naprid bmw, otraga punto https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/19/MAN_-_Noge_Catalan_K15_DYS_Kevendys._-_Flickr_-_sludgegulper.jpg http://hillscoachsales.com/coach-sales/wp-content/uploads/2015/03/0041.jpg i to BMW iz 93. godine :lol: sad cu svjetla morat trazit u teretnom programu
CroDriver Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 (edited) looljedino se na ovom forumu može pročitati da je Pagani stavio svjetla sa autobusa na aute... :doh: a pričamo o najvećoj mogućoj picajzli oko detalja ikad u auto industriji. Tak se doma razgovaraj. Isto vrijedi i za prednje lampe... Dok to ovako izgleda kad team ljudi radi na razvoju mehaničkih komponenti, hlađenja, homologaije itd više od godinu dana tako da svai dio bude jedinstven i high-end: Mislim da je glupo da spominjem koliko znam o industriji i firmama o kojima tu pričamo i koliko sam kojih auta vozio a koliko je kompetencija sa tvoje strane tako da EOD od mene. Edited November 23, 2015 by CroDriver
Gabre Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 sto fali svjetlima sa buseva, pa barem oni imaju jebena svjetla, a i Mate ipak ima vise doticaja sa gradnjom auta. mozda ga je alfa malo krivo skuzio.
ND4SPD Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 1,79 sekundi brze nego na P Zero Corsa gumama Dakle isto 2 sekunde kako je i rekao 991 GT3 je 8 sekundi sporiji na istoj stazi s istim gumama... Za razliku u cijeni ja bi GT3 i 1000 setova guma
KA2001MR Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 1,79 sekundi brze nego na P Zero Corsa gumama Dakle isto 2 sekunde kako je i rekao 991 GT3 je 8 sekundi sporiji na istoj stazi s istim gumama... Za razliku u cijeni ja bi GT3 i 1000 setova guma Ja bi 8c competizione ili Masera Gran turismo i zabolilo bi me za vrijeme u odnosu na ostale, eventualno nekog Astona. Uz to nekog Caterhama ili Lotusa, vjerujem da bi mi jos ostalo
fire Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 GT3 serijski dolazi na Pilot Sport Cup 2, pa je P Zero Trofeo R svejedno brza guma... Pa nemoze guma s treadwear 180 biti niti priblizno po preformansama gumi s treadwear 60. Nizi treadwear, guma bolje drzi ali postoji mogucnost od pregrijavanja. I normlano, brze se trosi.
ND4SPD Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Pa nemoze guma s treadwear 180 biti niti priblizno po preformansama gumi s treadwear 60.Nizi treadwear, guma bolje drzi ali postoji mogucnost od pregrijavanja. I normlano, brze se trosi. Pa to sam i napisao na prethodnoj stranici, da je Trofeo R meksi Ali ima tu i do smjese, jer P Zero Corsa je isto 60 UTQG... http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Pirelli&tireModel=P+Zero+Corsa+System http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Pirelli&tireModel=P+Zero+Trofeo+R
Dottore Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Nisu to orginalna svijetla pogotovo ovo bijela. Mora da to stavlja wannabe tjuner. To je Diablo VT i svaki Lamborghini u to doba radili ručno i maloserijska proizvodnja. Ne znam zašto ste primili za glavu zbog zadnja svjetla i to ide sasvim u krivom smjeru offtopica.
maticCRO Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 kaj ti nije jasno, jel lijepo covjek stavio slike gdje su ista svjetla , znači isti dizajn samo malo različita vanjska stakla/boja stakla i na Lambu VT originalno, i na Zondi S, i na Spykeru i na Saleenu znači , da se ne hebu s razvojem , uzmu svjetla koja su već homologirana testirana itd itd, dakle gotov proizvod...
Alfaludak Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 ma Pagani zadnji fus..nista svoje nerade..samo uzimaju gotove stvari :doh:
maticCRO Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 ma Pagani zadnji fus..nista svoje nerade..samo uzimaju gotove stvari :doh: :doh: cekaj jesi ti daltonist pa vidis kao Davorin Bogovic samo CRNO-BIJELI SVIJET ili kaj, ili se pravis ____ Pagani jebeno razvija svoje aute i da, vjerojatno je jedna od , ako ne i najveća picajzla kaj se tiče detalja, ali poanta je da čak i oni neke stvari si olakšaju uzimanjem gotovog proizvoda...e sad ako tebi nakon onih slika svjetala i ove rasprave nije jasno, imas 2 opcije- a)ponovno krenuti od 1. osnovne u školu, ili b) pošalje ti netko u Paintu nacrtano pa mozda skuzis
J.J Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 kaj ti nije jasno, jel lijepo covjek stavio slike gdje su ista svjetla , znači isti dizajn samo malo različita vanjska stakla/boja stakla i na Lambu VT originalno, i na Zondi S, i na Spykeru i na Saleenu znači , da se ne hebu s razvojem , uzmu svjetla koja su već homologirana testirana itd itd, dakle gotov proizvod... Najefikasniji način ... malo dizajn stakla drukčiji i to je to...treba s vremenom i proizvodnji malo troškove smanjiti
maticCRO Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 :rofl: :rofl: :rofl: no coment jep lamborgini pagani to sve vanabi to su neke kante :notworthy: a upozorenje o offtopicu majstore :rofl::thumbsup: google majka svi diablaći vt serije imaju takva svjetla al kuzis ekipi je tesko googlat, citav dan za kompom i onda je problem otici na google.com upisati taj i taj auto i pogledati slike 20sec, neee lakse je gnojit bez pokrica...Wannabe tuneri, ovo treba u Bisere myhraweba
KA2001MR Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Vristim na sve ovo :lol: :lol: :lol: Neznam sto je tako tesko prihvatiti sto je toliko proizvodaca preuzelo ta svijetla, btw meni izgledaju jebeno na svakom od auti na slici tako da me zaboli dzon jesu sa busa. Ali ocito je da jesu neka veliko serijska izrada za vise namjena
Dottore Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 al kuzis ekipi je tesko googlat, citav dan za kompom i onda je problem otici na google.com upisati taj i taj auto i pogledati slike 20sec, neee lakse je gnojit bez pokrica...Wannabe tuneri, ovo treba u Bisere myhraweba Objasni ti onda kako googlati a pisati preko tapatalka? Jesi li za kompom cijeli dan? Jeaaahh! To treba u bisere myhraweba koju ne misle glavom.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now