Xman Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 leasing-om ali to nema veze s nicim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 pa mislim da ima jer auto nije tvoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 ne bas, dok god ga placam, njih boli kita dal ce bit ovakav ili cu napravit zaprezna kola od njega. Samo im 1x godisnje moram pokazat nove police AO i AK. Eventualni problem bi mogao nastati ako ga ne placam pa dodje do toga da mi ga uzmu a obzirom da to nije opcija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 sve to OK, ali i dalje auto neglasi na tebe nego na lizing kucu. Dobro, radi kak hoces ali imaj to na umu ako namjeravas prtljat po autu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Ja nisam dirao dpf, dok radi radi, ako crkne onda ću razmišljati šta onda. Maknuo sam zadnji lonac tak da sad samo cijev ide od dpf dalje i kad radi regeneraciju huči ko da vatru riga na auspuh Nema greške, lampica, ništa... Reaktivniji je auto na gas mrvicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar-mar Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 prekjučer sam to radio na mazdi 5 2.0cd , prošlo sve bez problema. Frend ima baš taj motor na svojoj Mazdi 5...kolko para?...bez čipanja ...samo DPF delete i softversko gašenje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 sve to OK, ali i dalje auto neglasi na tebe nego na lizing kucu.Dobro, radi kak hoces ali imaj to na umu ako namjeravas prtljat po autu Naravno, imam. I da, auto nije moj dok ga ne otplatim ali dok god ga placam, kao sto rekoh, oni nit ne pitaju nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Frend ima baš taj motor na svojoj Mazdi 5...kolko para?...bez čipanja ...samo DPF delete i softversko gašenje... 1000kn softversko + izbijanje dpf-a, znači skinut dole razrezat odozgo i izbit, zavarit natrag (500kn) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 izbijat DPF iz kućišta je glupo i nepoželjno.. radije navarit novu cijev ili složit na flandže.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 (edited) izbijat DPF iz kućišta je glupo i nepoželjno.. radije navarit novu cijev ili složit na flandže.. može i tako, al onda se vidi da je sve skinuto npr. na tehničkom, ovako je stealth +može bit i skuplje jel onda moram baš skroz gasit senzore tak da mogu bit odtpojeni, al zavisi od modela do modela auta, uglavnom ovako se pokazalo jednostavnije Edited January 21, 2016 by killercivic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Ovo kaj je Killer napisao ostavlja OEM izgled odozdo, ako ti vec netko ide provjeravat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 pa baš zato ako nekog brine tehnički složit na flandže.. ne može biti dobro ovakav prostor ostavit prazan.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 znači sve može, al u slučaju da je kao što je dosta često katalizator zajedno s a dpf-om i želiš ostavit katalizator onda kak ćeš nego izbit dpf saće , kat saće ostaviš opet u drugom slučaju ako staviš cijev ostaje ti cijeli sklop, koji možeš: 1. prodat ciganima (ca 900kn) - ako je kat unutra 2. prodat u oglasniku ako je ispravan nekom kom je crko (ca 1500kn) 3. vratit nekad u budućnosti natrag na auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 pa baš zato ako nekog brine tehnički složit na flandže.. ne može biti dobro ovakav prostor ostavit prazan.. Meni je na vitari tako izvadjeno sve iz nutra i vraceno nazad. (stealth look) Dosta se vise cuje turbina kako fućka pri opterecenju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Svaki kome nos radi odmah osjeti da smrdi iz auspuha i da nema dpf. Nadam se da nece biti kod nas ko u Njemacki. Poznanik se vozi sa novijim BMW po autoputu i malo po gasu da prestize sporije aute. Naravno da se vidi crni dim. Iza njega policajci, zaustave ga i zovu mobilnu kontrolu za tehnicki pregled. I brzo vide da nesto ne valja sa emisijama. Voze auto na slepi na najblizji servis. Gle cuda, stvarno nema dpf. Ak je htio vozit naprijed, namontirali su mu dpf, stavili tvornicki software plus kazna. Sve total 3000 eura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Svaki kome nos radi odmah osjeti da smrdi iz auspuha i da nema dpf. Nadam se da nece biti kod nas ko u Njemacki. Poznanik se vozi sa novijim BMW po autoputu i malo po gasu da prestize sporije aute. Naravno da se vidi crni dim. Iza njega policajci, zaustave ga i zovu mobilnu kontrolu za tehnicki pregled. I brzo vide da nesto ne valja sa emisijama. Voze auto na slepi na najblizji servis. Gle cuda, stvarno nema dpf. Ak je htio vozit naprijed, namontirali su mu dpf, stavili tvornicki software plus kazna. Sve total 3000 eura. To je jako los remap kada dizel dimi, pogotovo kod autiju koji su imali dpf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Svaki kome nos radi odmah osjeti da smrdi iz auspuha i da nema dpf. pa to bogami neces osjetit razliku ako imas 2 ista dizelasa i jedan sa dpf a drugi bez dpf. nije to golf 2 dizel... ovo su moderni dizelasi s direktnim ubrizgavanjem i dobrom atomizacijom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ira Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Jel znaš koju ti grešku pali dpf-a... Zna se desit da nema tekučine koju mješa s gorivom pa stalno ide u regeneraciju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 neki DPF-i uopce nemaju tu tekucinu kao moj npr. inace se nafta ubrizgava. a u VW se zove mislim blue motion ili tak nes. ma šit uglavnom... jos i na to moras mislit... uzas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 bili su mi nedavno neki šta su umjesto ad-blue tekućine naftu nalili unutra, pa je sve riknulo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ira Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 U mazdi 3 90ks nema u onoj 110ks ima... I ad blue ide samo u cx-7.. u 3 ne.. zato i pitam jer nedostatak te tekučine vodi do nemogučnosti regeneracije a ako se regeneracija ne odradi 5 puta automatski ide u safe mode... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Zatvori se u radionu sa upaljenim dizelom bez dpf. Da vidim koliko ti vremena treba da otvoris vrata. pa to bogami neces osjetit razliku ako imas 2 ista dizelasa i jedan sa dpf a drugi bez dpf.nije to golf 2 dizel... ovo su moderni dizelasi s direktnim ubrizgavanjem i dobrom atomizacijom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Samo se zapitajte zasto lastovcic dzabe skida dpf i ostavlja ih sebi, tj. Jos i plate. Ja sam skinuo stotine, ali samo sto mi se nije dalo raspravljat s nekim. Ako ne dizes snagu i trazis maximum iz auta i nemas 300kkm, nemas sto vadit dpf. Ako zeza to je zbog ostalih neispravnih stvari. Xman: natoci auto preko pola, zagrij ga, izadji na autoput, upali klimu, grijac zadnjeg stakla, stisni auto full gas 3-4 par puta, ako mozes i 5. I nastavi se 30-ak min vozit normalno i miran si bar 10kkm ako je sve ostalo ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 sve to OK, ali i dalje auto neglasi na tebe nego na lizing kucu.Dobro, radi kak hoces ali imaj to na umu ako namjeravas prtljat po autu Kakve to molim te ima veze? Kaj si nekad cuo da su iz leasinga pitali nekog jeste mozda chip stavili? Ili skinuli dpf....mozda neki kn....gljivurina Bas kak ti je napisao....dok placas sve ok....ak ne placas uzet ce ga...u tom slucaju ako slucajno skuze ( sto je sansa 1 promil) ce ti to eventualno naplatiti.....al vjerojatno ne bu imali otkud i bok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Budem ga danas propuhao. Totalno mi je glupo da nisu stavili neku lampicu da znas kad se regenerira. Imas indikator za svaki kurac al za nesto sto ti potencijalno moze sjebat auto, nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now