BM0021 Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Ja ga skuzim jer od kad je samo cijev od dpf do kraja ful promjeni zvuk. Ali masu puta mi se dogodi da pokrene putem do posla i onda ga ugasim tak jbg, kaj bi trebao vozikat se po gradu ujutro da si on odradi do kraja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Pa bas to, tak i meni. I to mi ide na k da su to tak glupo napravili. Na vw forumu pisu da se regeneracija da pokrenut preko vcds-a pa sve razmisljam da ga kupim pa mu svako toliko to napravim da ne drka sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 To bi bilo ok jer naravno kad idem nekud da mi se ne zuri onda ne pokrene, van grada bas puno ni ne idem s tiguanom tak da ko za k pokrene ujutro i to jos kad sam vec skoro kod ureda i onda drka cijeli dan s tim u vise navrata haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Bero, si ga ispuhal na zaobilaznici?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Jesam, dobio je pranje pa posteno jebanje:D Zasmrdilo je u jednom trenutku tak da je valjda odradio kaj je morao. Zakuca se na 230 i nece dalje. Bas me zanima nakon cipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 ne mozes imati vagena i ne imati vcds :lol: bar je jeftin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Jesam, dobio je pranje pa posteno jebanje:DZasmrdilo je u jednom trenutku tak da je valjda odradio kaj je morao. Zakuca se na 230 i nece dalje. Bas me zanima nakon cipa. bu se opet nakupilo čađe na kratkim relacijama i na kreni-stani, kreni-stani voznji... Ak te zbilja BK za lizing onda skini dpf, software rijesi i mirno se vozi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Evo i meni se ista stvar desava Baca mi check engine, ubaci u safe mode i jedva ide. Jebo DPF Ford focus 1.6tdci 2008 P2458 P242F Ako skinem dpf totalno s cim eventualno mogu imat problem? Pretpostavljam jedino tehnickim, jel se to moze nazad vratit nekako onda... Tipa za 3 godine me neko jebe. Ja odem na otpad uzmem drugi polovan za 1500kn i vratim nazad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Ja sam skinuo dpf i nije me nitko na tehničkom ništa pitao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Evo i meni se ista stvar desavaBaca mi check engine, ubaci u safe mode i jedva ide. Jebo DPF Ford focus 1.6tdci 2008 P2458 P242F Ako skinem dpf totalno s cim eventualno mogu imat problem? Pretpostavljam jedino tehnickim, jel se to moze nazad vratit nekako onda... Tipa za 3 godine me neko jebe. Ja odem na otpad uzmem drugi polovan za 1500kn i vratim nazad? neki dan sam to riješavo na c-maxu, ide bez problema, postojeći se izbije i bok Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Koliku sad cijenu popravka mogu ocekvat, dok ne skinem taj usrani dpf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Koliku sad cijenu popravka mogu ocekvat, dok ne skinem taj usrani dpf? probaj napravit prislinu regeneraciju, ako nejde onda nemaš druge nego ga skinut ili stavit ispravan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bmwlik Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Banzinac majka za razliku od ovih dizel grobina, kojima svaki k smeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Banzinac majka za razliku od ovih dizel grobina, kojima svaki k smeta Ima nešto i u tome. Kad sam kupova auto, gledao sam do 5-6000 eura i benzince i dizele, i kad sam zbrojio turbinu, dizne, cr pumpu, dvomaseni zamašnjak i što sam još zaboravio skupih djelova koji benzincu "fale", nije mi bilo teško odlučiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Jea samo što me ženin dizel koštao 290kn nafte prošli mj a alfa 1050-1100 benzina mjesečno :lol: S tim da renfault nema ni dpf ni dvomaseni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Ubaci plin u Alfu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Jea samo što me ženin dizel koštao 290kn nafte prošli mj a alfa 1050-1100 benzina mjesečno :lol: S tim da renfault nema ni dpf ni dvomaseni... Dobro u tebi se radi o krajnostima, Alfa benzinac 2.0 i Renault 1.5 dci, vjerovatno najštedljiviji motor u klasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Dobro u tebi se radi o krajnostima, Alfa benzinac 2.0 i Renault 1.5 dci, vjerovatno najštedljiviji motor u klasi Meni benzinac troši cca 1.0-1.5 od ekvivalentnog dizela. Sorry ljudi krivi botun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Ima nešto i u tome. Kad sam kupova auto, gledao sam do 5-6000 eura i benzince i dizele, i kad sam zbrojio turbinu, dizne, cr pumpu, dvomaseni zamašnjak i što sam još zaboravio skupih djelova koji benzincu "fale", nije mi bilo teško odlučiti To su sve stvari koje me oduvjek odbijaju od dizela, iako volim motor sa puno okretnog momenta, a to dizelaši nude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gringo Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Killer jel možeš remapirat Nissanove Denso ECU-e? Radi se o primera p12 2.2 Di motor (YD22DDTi) Planiram skinut CAT, blokirat EGR i malo ga osvježit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Killer jel možeš remapirat Nissanove Denso ECU-e? Radi se o primera p12 2.2 Di motor (YD22DDTi) Planiram skinut CAT, blokirat EGR i malo ga osvježit. samo d40 ecu (SH7058) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 S tim da renfault nema ni dpf ni dvomaseni... kako ne? onaj plavi? koji motor je unutra, koliko kw? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willy Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Moj isto nema dpf 78 kw Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 74kw, nema ni dpf ni dvomaseni zamašnjak, jedina opasnost je Delphijeva pumpa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 probaj napravit prislinu regeneraciju, ako nejde onda nemaš druge nego ga skinut ili stavit ispravan Traze me u Splitu za ocistit 1400kn :yucky: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now