Jump to content

android 2din iskustva..

Dinko

Recommended Posts

• 1 month later...

Uzeo bi androida za superbicu pa me zanima sto sve podrzavaju ti Kinezi. Vidim svi se hvale da ostaju komande na volanu ali sto je sa parking senzorima i ventilacijom? To mi sad pokazuje preko tog ekrana i trebalo bi mi tako biti i na tom Androidu.

Te koji na kraju uredaj preporucujete za Superb 2011g.?

imas onako na brzinu

Eonon

Joying

Pumpkin

To su kao "poznatiji" kinezi i ajmo rec uvjetno provjereni, ja bi trazija izmedju nekih od tih

Svi su vise manje 5.1 android, 1024 reza, 1-2gb rama, 16-32gb storage i nekih 300-350€

npr Eonon

https://www.eonon.com/Android-Car-GPS/Vehicle-Specific-GPS/GA6153F.html?Catype=1

GA6153F-01.jpg

Edited by MarioST

Pogledaj si sve slike itema da ima rds i to i na memoriji stanica jer ruzno izgleda ako je samo frekvencija, plus dodatni problem je onda nema alternate freq pa nemos staviti npr otvoreni da ti radio sam salta frekvencije kak putujes. Prvi kinez mi to nije imao...

E bas radi tih sitnica sam i pitao za neki link ili proizvodaca.

Svi su oni vise manje tu negdje ali te sitnice cine bitnu razliku.

Gledam ima i ovih bez tipki sa 9" ekranom. Ali kad bi uzeo sve dodatne module da ga kompletno spojim ispada skoro 400e.

Budem se bacio u istraživanje. Ali sad bar imam neki okvir od kud krenut, hvala ekipa :)

E bas radi tih sitnica sam i pitao za neki link ili proizvodaca.

Svi su oni vise manje tu negdje ali te sitnice cine bitnu razliku.

Gledam ima i ovih bez tipki sa 9" ekranom. Ali kad bi uzeo sve dodatne module da ga kompletno spojim ispada skoro 400e.

Budem se bacio u istraživanje. Ali sad bar imam neki okvir od kud krenut, hvala ekipa :)

kad nađeš neki javi i ja trebam za octaviu!

Matija, javim se svakako. Nisam još krenuo kopat ali bum ovih dana pa ti pošaljem kaj sam izabrao :)

Jorukavi, ne vidim slike. Koji model ti ugradujes? Baci nam koju slikicu kad ugradis i pliz slikaj kako izgleda ekran od klime i park senzora :)

Dugo sam gledao/ tražio Android HU i nakon svih traženja i čitanja xda foruma sam zaključio da je MTCB najbolji izbor.

Naručio sam iz DE skladišta kineski CarJoying model točno za moj auto i točno za sound setup koji je pnp prema konektoru i canbus modulu.

Odmah sam naručio i kameru + wifi tako da sve sredim u komadu.

Najbolje od svega je to što okvir HU-a izgleda bolje od originala, poklapa se tip i boja plastike sa originalom ali je rub ekrana i završni prijelaz prema ostatku unutrašnjosti bez ikakvih rubova isl.

Potrebno je naglasiti warehouse DE tako da bude neoporezivo te je meni stiglo za 4 dana.

Što se tiče softwarea, nedugo nakon što sam ugradio uređaj sam rootao i upgradeao na custom rom trenutno najpoznatiji "Malaysk ROM"

Imaju verzije za 4.4 i 5.1 ali ja sam na 4.4 jer nemam ikakvih poteškoća. Većina izvještava da je 4.4 brži i stabilniji.

Sve radi fludino i najviše mi se sviđa što je sve custom. Najviše koristim jetaudio player, yt, waze non stop radi u pozadini, ap mi je mobitel 4g lte a da se njemu nesto dogodi u 2.usb portu je uvijek uključen 4g dongle.

4) Kindly remind you that pls don't upgrade ROM from Malaysk on forum xda-developers or upgrade with other firmware which is not provided by Joying Official. Or it will result in some problems even may broken the head unit. also may can't update your head unit with our future firmware anymore, and finally lost the service of head unit warranty.

:))

ja gledam ovaj:

https://www.carjoying.com/eu-warehouse/vw-android-stereo/eu-warehouse-joying-automotive-vw-universal-ram-2gb-rom-32gb-car-radio-for-sale-new-android-5-1-1-lollipop-8-inch-double-2-din-pip-gps-navigation-multimedia-pre-installed-car-info-app-support-steering-wheel-co.html

samo kinezi slave NG pa ništa.

Ugradio uređaj. Prezadovoljan. Odličan po suncu, vrlo brz. Sporije bootanje prilikom prvog paljenja (cca 10 sekundi). Rikverc kamera pali odmah bez obzira na boot uređaja. Radi na zadnjem canbus-u od Caddy-ja 2017 bez ikakvog problema. Krade sve podatke o autu, pa čak i koliko je volan zakrenut prilikom vožnje u rikverc. Ukomponirao se nevjerovatno dobro u kokpit. Od mana vidim da mu je posebno razvijen software-ski bluetooth modul pa neke ekstra aplikacije ne kuže bluetooth. Sve ostalo 9/10. Prezadovoljan.

Nažalost u caddy-ju nemam komande na volanu niti automatsku klimu pa nemam pojma kako te komponentne rade.

Prezadovoljan jer nisam imao seksa sa carinom iako sam ovo kupio na firmu dobio sam račun iz Engleske. Doduše bili su "kinezi" i htjeli su mi naplatiti ekstra uslugu shipmenta (nešto u stilu još 22€). Bio grub i to riješio.

H16qvR9cQP9UezxetoeSV-R6HmLHrVE_xpHg8CfdeeaqYuczntm2hVQKGt01IWLTlymYEggZ1afD9sFsudSgHILUGvm7h-Xr-2uVN33I_9aS8ybgaR3SCMeNhFBdVrrxRHaxTkRtFq8QQfkjq4L5nV8YBkuu7eI7lSHqw8wL5IG9Cq_dbq4yMlp_9Hkez_Wg3HOEG8fAn1MhKBwpss4c57zVOzRvbKOA_qelx6zRZHhwoqQZGBtWSur5gOmg7qvVMJ4TLCqBV2lNzKH_OhJVmVCL8d7eJqI8hPFnYld_MAWKGEDzQWQxAgeKfo0COWIVH0EgC_9yqlKV4m_NrT6wyUkw_6fccUCzYlGzhPvTPcT7703GABx5V1Bhs6JD8kNoFQLnoCykKI4uIjtNLE-9scBmT4Hdy5D9rYxVibFQ4rz_pr9oUHexMkRbaoIbOsIoTGCNFub66AonOLHrMuH3n_2xLgTB8PueQEx5FuLYT23xXGuXCT8E1TARXfV8_OL02kXz4XODxtdqv-b94c1Gj47VAgNOl2X65-EBA0AUleXxW119KbCj6zXYqBVMIOYCypRdMsSuBYMw8TFuIAAMXn7ucExlb70HMAlX1hkUBAL3ZyRB5ndJog=w896-h1590-no

NBXjHOAik6cUytk0yc3VmibXM-1dSeMTOSu9vWeUhyB-PEtmyTNBdAvEtLUMZYN-U1Rvv1z-mQSC6EjvCAcIX2pmRoROMkBO0YKQHd1nRGbJv1f-07okbtV4j8OJCGuAJACkjXABk-ixAwCGYeibCebnDyW6y9qiu4zYbo42HNvNujz1k21n-RIrw1zUuNiUx4lULN-wNY577VE6NZsLjHAarK_7RyooxiUOf6HuM5KmjdjBDkDD0ppJQNcxmRIR3bKZkn8aVbTDMh3EMwktMPXAeFmlpfQjG1lgyA1DQeuUM85CWZ8shfZYJnHzApURGIPR2TlLyAML1UjyKM8CtEj9mhj8K77QhuFoGF3-HU6B4huFpJTUps1nmv9FdDWB1BCL0Dfj2mpuaOQ8GQpFBukJ8me0-NnKLsofOxroD94uStWmZiLPmg08H1yw4ddCsBT5dkgeiSMkQPpGNkP_Jmgnqe7F54LAk_TTYAmemB7EvbUNV-vRULqKdx_5apE5a955WMpzwE4_C6nUMQTklPAhSpjs2ZsTm7xaYgyE8s2iOg3n-T3scvpilkXqhff4xFcKV1V27XCoMBOCUR2XQxY2KUiea2S1ZlX4HwRQxGH0VDpr0oGNaw=w1194-h1590-no

Edited by jorukavi
dodao tekst

Oil: 52 litre? :)

Malo su krivo preveli.

KOliko te na kraju ispao u kunama?

tko ti je htio naplatiti 22 eura, ne kuzim?

meni zasad najbolje zgleda carjoying radio za passata. Sad svi slave godinu pijetla pa čekam još tjedan dana da vidim koliko bi me ispalo.

Oil: 52 litre? :)

Malo su krivo preveli.

KOliko te na kraju ispao u kunama?

tko ti je htio naplatiti 22 eura, ne kuzim?

meni zasad najbolje zgleda carjoying radio za passata. Sad svi slave godinu pijetla pa čekam još tjedan dana da vidim koliko bi me ispalo.

Ukupno me sa kamerom i shipmentom došao 352€. Nakon što sam sve platio (navedeni iznos), kontaktirali su me i rekli da DHL traži još 22€ ekstra shipmenta (klasična kineska fora)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...