Jump to content

LUK, Sachs ili Valeo? Za 1,9 cdti...

Recommended Posts

Doslo doba da promjenim dvomaseni zamasnjak a odmah bih zamjenio i kuplung set a kako mi je otkad imam aute, ovo prvi diesel ikad, nisam na svom terenu pa me zanima odnos kvalitete Valeo prema Sachs/LUK jer Valeo niusam nikad ugradjivao pa neznam nista o toj firmi a Valeo je nesto jeftiniji od ova dva potonja

Neki iskustveni odgovor svakako bi bio dobrodosao. Unaprijed zahvaljujem :thumbsup:

.

Msilim da ti je varijanta valeo jednomaseni.

Ekipa ga stavlja jer je dosta jeftinije cca 3500kn komplet zamašnjak, lamela, korpa, ležaj

Vozio sam par dizela sa jednomasenim i osjeti se na leru da trese malo jače ali u vožnji nema neke razlike

Ja na svom T5 nedavno skinuo sugavi dvomasneni i kupio kompletni kit s jednomasnenim zamasnjakom. radi ko tvornicki. savrseno. isto je bio Valeo. kostalo nekih 10.000kn. jbga

vjerojatno cu isto uskoro na vitari raditi

Ma to kaj mu se počeo Cut nema nikakve veze

Meni se isto počeo cut na 80000 i prodao sam ga sa 165000 i još dan danas vozi na njemu a bilo je cipan na 190 ks i svaki dan sam ga maltretirao

I Btw kupio sam zamašnjak i cijeli set u opelu za 7500 kn i kasnije sam sve prodao na njuškalu

Uz Astru je dosla i popecatirana servisna knjizica i isto nema da je mijenjan pa to valjda znaci da je prvi jos gore...

Poslao sam upit u Tokic i u CIAK pa cekam odgovore. Budem vidio i u Intetcarsu... Ali neke cijene koje sam prije par mjeseci dobio ono, uzasno variraju od dobavljaca do dobavljaca i proizvodjaca i po par tisuca kuna za isti set...

.

Uz Astru je dosla i popecatirana servisna knjizica i isto nema da je mijenjan pa to valjda znaci da je prvi jos gore...

Poslao sam upit u Tokic i u CIAK pa cekam odgovore. Budem vidio i u Intetcarsu... Ali neke cijene koje sam prije par mjeseci dobio ono, uzasno variraju od dobavljaca do dobavljaca i proizvodjaca i po par tisuca kuna za isti set...

.

Pitaj i u AK magdic....

promjeni si avatar :D

necu, reko je tolt da je ford kurac a ne auto, pa necu kurac imat u avataru :D

fox ak se puno vozis po gradu, stani-kreni, bolje uzmi jednomaseni set IMHO.

Na leonu su mi pod servisnom akciom napravili zamjenu, skoro pa nikakva razlika. (osjeti se malo na leru, al skroz zanemarivo)

Na kolko je km astra sad?

na 225.000 km...

fox ak se puno vozis po gradu, stani-kreni, bolje uzmi jednomaseni set IMHO.

nasao sam na netu setove za konverziju iz dvomasenog u jednomaseni ali su mi neki stari opelasi preporucili da ipak ostanem na dvomasenom. mogu ih jos jednom potraziti argumente obzirom da je set jeftiniji ali obicno se drzim onoga da je auto napravio ipak neki inzenjer i da je dvomaseni tu sa nekom svrhom i razlogom pa mi je draze staviti kako je i tvornicki...

.

Na mojoj Alfi je jos prvi zamasnjak gore i jos uvijek ne trese 270 000km, al je kvacilo gotovo, pa cu morat i zamasnjak mijenjati
kod tebe nema kita jednomasenog ali ako nadjes od 2.0ts zamasnjak i stavis gore kvacilo od cupea turbo to je to

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...