Jump to content

BBS stručnjaci - kako biti siguran da je original


Recommended Posts

Našao sam zanimljiv set BBS felgi, što je najbitnije, razmak rupa je 5x110 i nije ih lako naći u toj verziji.

 

http://www.ebay.co.uk/itm/BBS-RS-195-in-8x17-ET35-OPEL-5x110-poliert-3-teilig-silber-Selten-RAR-/131690360479?hash=item1ea95b6e9f:g:QLcAAOSw7FRWXZ-9

 

Zanima me kako biti siguran da se radi o originalu, što tražiti od prodavatelja da mi pošalje kako bih mogao provjeriti (pretpostavljam da imaju na sebe neke brojeve, oznake, itd...).

 

Ne vjerujem da je prevara, no da budem ziher.

 

Hvala!

Link to comment
Share on other sites

Nisam strucnjak ali posjedujem bbs rs i na izgled nema nista cudno. Obicno kopije koje sam vidio imaju manje od 30 serafa na rubu. Neka ti poslika srce bez poklopca. Opis oglasa je ok bbs rs 195 jesu 8J17 et 35 5X110 dakle to je sve ok. Samo neka poslika srca bez poklopaca. Tamo bi trebao bit zig bbs-a i trebali bi pista podatci o sirini i et-u a cak mislim i da pise model a u ivom slucaju 195.

Link to comment
Share on other sites

Po meni prevelika cjena,one su na cjeni zadnjih par godina ali lagano je potraznja pala za njima a cjena ostala gore, mislim da ih mozes nac u hr za manje novaca i onda ako su druge rupe napravit prave adaptere tako da zavidajes adapter na svoje glavicne 5x110, a felge onda u taj adapter koje vec da jesu rupe,adpateri te ispadnu 1300-1400 kn.

Link to comment
Share on other sites

Van kvalitetne origigi felge drže cijenu, pogotovo ovako uređeno, jer cijena rada odnosno uređivanja se kod njih cijeni puno više. Tako da će ovakve stvari kod nas uvijek kostat manje. Ali onim zemljama gdje je ovo rare felga, tamo će cijena proći.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...