Sasaa Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Da li netko ima iskustva s ovom auto-kucom ? http://www.njuskalo.hr/trgovina/ilaripharm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Nemam nikakvog iskustva,ali realno sve kaj prodaju su novi auti iz uvoza,dakle sve kaj je provjerljivo po broju sasije....sve se auto sa mobile.de ......dakle on su zapravo samo prijevoznici/uvoznici. Ako tak nesto kupujes vidi i auto-klik.net u zg.....imaju dobre cijene,brzi su i jednostavni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted February 20, 2016 Author Share Posted February 20, 2016 Nekakvog godisnjaka i trazim... samo gledam da li da se sam zezam s uvozom ili rijesim tako preko nekog tko se s time bavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Kaj iščeš ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted February 20, 2016 Author Share Posted February 20, 2016 Nesto obiteljsko za svaki dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Javi mi se na PM pa da vidimo sta mozemo provjerit ili pogledat kod Auto Premiuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Nekakvog godisnjaka i trazim... samo gledam da li da se sam zezam s uvozom ili rijesim tako preko nekog tko se s time bavi. Jesi nasao nesto vani ili hoces da ti netko nadje i doveze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted February 20, 2016 Author Share Posted February 20, 2016 Trazim i gledam pomalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Nikad čuo za njih. Na kojoj su lokaciji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Da li netko ima iskustva s ovom auto-kucom ?http://www.njuskalo.hr/trgovina/ilaripharm Nemas brige, neki dan poznanik / frend uzeo x6 ... sve 1/1 ... rijeseno, nema nikakvih problema. Imaju decki jako dobar vozni park Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Kakva je to mafija u pm, pa tu ima auti za nekoliko milijuna eura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Kakva je to mafija u pm, pa tu ima auti za nekoliko milijuna eura Baci pogled na lokaciju vozila u 90% slučajeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Kakva je to mafija u pm, pa tu ima auti za nekoliko milijuna eura Imaju qurac. Nikada mi nije bilo jasno kako mogu prodavati aute koje nemaju:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 Realno skoro svaki novi auto koji narucis... trgovac ga nema... pa ga svejedno prodaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Da istina, ali radi se o NOVOME autu a postoje i testni modeli koje mozes probati. Kazem opet trebas biti lud kupiti rabljeni auto bez da ga vidis ili probas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 Pa cuj, testne bas i ne mozes probat, jer sve sta je neka malo bolja oprema i motor nema niti izlozeno po salonima, a kamo da ima testni. Nego ono znas kako auto izgleda, vidio si puno slika i recenzija na internetu, pa ti u salonu prodaju auto po katalogu, sjedala/navlake/opremu biras po katalogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perovk_1988 Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 (edited) Sve preporuke za autokuću. Decki ljubazni i susretljivi, nema skrivenih mana, varanja s km i ista slicno.slike svih sitnica i ostalo, dostupni od 0-24 Kupio kod njih jedan auto i od mene 5+ A sto se tice kupnje rabljenog automobila bez da ga vidis, ne slažem se s tim... To su novi auti (stari par god) i tu nema nikakvih velikih iznenadjenja! A u danasnjem svijetu da su ikoga kanili prevarit sutra bi odmah bilo na svim portalima tako da mislim da nema brige! Edited February 21, 2016 by perovk_1988 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Je 90 posto auta, ali imaju tamo 10-15 auta, svaki po 100 k eura ... stvarno lepo znas kako Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Zanimljive ponude imaju uz auto POKLON KUPCU POLICA OSIGURANJA AUTO ODGOVORNOSTI SA BONUSOM OD 50% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Pa cuj, testne bas i ne mozes probat, jer sve sta je neka malo bolja oprema i motor nema niti izlozeno po salonima, a kamo da ima testni. Nego ono znas kako auto izgleda, vidio si puno slika i recenzija na internetu, pa ti u salonu prodaju auto po katalogu, sjedala/navlake/opremu biras po katalogu. Sve stoji...ali taj auto je nov, nije vozen, ima jamstvo itd. Mozes probati nekog drugog da vidis jel ti pase pozicija za volanom itd...a sta se auta tice nemas dilema ni straha jer je nov. Ovdje su auti rabljeni i kupis ga na neviđeno...ne znam, mene bi to bilo malo frka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Tocno tako, nov jbte. A ovo da par godina star Auto nema iznenadjenja necu komentirati:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
perovk_1988 Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 (edited) Nisam rekao da nema iznenadjenja ali ako ima kakvu skrivenu manu ili sl pa sigurno to necete vi primjetit?!? Pod tim nemislim razbijen ili nesta jer oni ne prodaju lose i udarane aute Kad mi tako neko krene mudrovat ubio bi se! Kupi onda hrvatski auto najskuplji u oglasu od prvog vlasnika i ficukas Šta npr tebe može na autu iznenadit što bi ti pri pregledu vozila mogao primjetit Edited February 21, 2016 by perovk_1988 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Ma naravno, nebi oni nikada prodali los auto:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Ako je tebi "mudrijanje" kad je netko malo skeptican ako treba iskrcati 50-60 ili vise tisuca eura za rabljeni auto iz inozemstva koji nikad nisi vidio, upalio, čuo, dignuo, provozao...onda ili ležiš na novcima pa ti je to sića ili si naivac i slijepo vjerujes ljudima i svemu sta ti netko kaze. Nemam drugog objasnjenja... Jebote...preko foruma (!!!!) vise ne mozes kupiti fakin' felge od 500 eura bez da ih dobro pogledas, zavrtis na balansirki itd...a sad odjednom nije bed dati 50-60 tisuca eura nepoznatom covjeku/firmi za rabljeni auto koji nikad nisi vidio. Svasta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perovk_1988 Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Ja ne znam o cemu pricate? Kupio sam tamo x5 2007 Ja vidim oglas i zovema krecem odmah vidjet auto, prodavac kaze nemojte kretat dok vam ne pošaljem slike svih oštecenja bla bla ... Vidis da su ljudi normalni I nakraju je auto bio apoteka!! Ja vas pitam jednostavno, koju cete vi to skrivenu manu otkriti ako pregledate auto? Otkrit cete da ce lanac puknit na 160tkm ili sta to? Ako neko kuzi da ga vozim kad kupujem auto da mi pregleda sve A druga stvar mene kad tako neko maltretira preko oglasa, daj ovu sliku onu odmah odustanem jer nemam vremena za natezanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now