Silvester Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Ma bez brige, neću to tako brzo raditi. Žena je u pravu, nemaš kud sad ići van kuće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 ajde onda ako se drugačije ne snađeš, pošaljem ti ga kad mi maknu okove. ionako mi ne treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildD Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 On 02. 04. 2020. at 11:29, Silvester said: ja sam počupao instalaciju iz Megana prije nego što je otišao novom vlasniku tako da imam sve od Rockforda. Jedino mi treba taj konverter pošto radio baš ne mogu zamjeniti a nema RCA izlaze. Koliko vidim, pac audio ima 4V izlaz na prva dva kanala, a za sub 2V. e, sad... kaj bolje uzeti, DLS koji ima 3V na oba ili ovaj pac audio... Ima nešto čega bi se odrekao ili mijenjao za nešto drugo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvester Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 1 hour ago, wildD said: Ima nešto čega bi se odrekao ili mijenjao za nešto drugo? Uh, za sada ne. Jednom Rockford, uvijek Rockford. Jedino nisam uspio nabaviti sisteme za vrata od njih, ali će i Alpine Type X poslužiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildD Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 Ooo znam. Što imaš sve? Imam ti power T162s sisteme 4 seta, možda bi prodao kojiPoslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvester Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 Eh, sad je gotovo. Za vrata imam Alpine XPS-177RA u bunker slažem 2 x P2D28501bd bude njih gonio a 551s sisteme u vratima. HU bude nažalost morao ostati serijski Peugeot. Uzeo sam DLS-ov hi-low konverter i to je to. Vrata sam već dampirao, još moram oko bunkera, bokove i vrata bunkera. Vidim ti i dalje skupljaš old school Rockford stvari. Silvester via mobile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildD Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 Skupljam već godinama, ako znaš za nešto da mi popuni policu slobodno javiPoslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 18 hours ago, wildD said: Ooo znam. Što imaš sve? Imam ti power T162s sisteme 4 seta, možda bi prodao koji Prevorio sam s u uho; stanje, $??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildD Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 Još jedan RF manijak? Hahaha, aj šibni na vacap poruku 098 947 1027Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 Nisam RF manijak štoviše nikad nisam RFa niti imao te nije da sam nezadovoljan sadažnjim Focalima već ono čist da se nešto šarafi pa ukoliko je dobra prilika.. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildD Posted May 25, 2020 Share Posted May 25, 2020 tip top set 900kn, svi ostali setovi po 100eur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jud Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Molio bi koji savjet vezano za kupnju zvucnika za auto. Prdnuli su mi zadnji zvucnici pa rekao kad vec njih mijenjam mozda da promijenim i prednje za nekaj malo bolje.Rijec je o fiat bravu, prednji zvucnici su 16.5 i naprijed imam visokotonce, iza su 13 cm i nema visokotonaca.Znaci htio bi samo neki manji upgrade komplet zvucnika, da spojim direkt na instalaciju od auta bez pojacala i bez woofera, a da svira malo bolje nego ovi serijskiKoje zvucnike bi mi preporuciliSent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruby Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Isto tako ja bi si dao u caddy 2017 naprijed u vrata neke bolje zvučnike koje preporučate isto tako da nkako jeftinije dampiram prednja vrata, sa čime? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 45 minutes ago, Ruby said: Isto tako ja bi si dao u caddy 2017 naprijed u vrata neke bolje zvučnike koje preporučate isto tako da nkako jeftinije dampiram prednja vrata, sa čime? Focal i Eton imaju plug n play varijante za VAG, Golf 6, 7 pa provjeri da li ti pase sto od toga, ako su ista vrata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvester Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 za damping pogledaj Reckhorn ABX https://reckhorn.com/en/damping-and-deadening/25/abx-2-mm-alubutyl-sound-insulation-deadening-material Možeš platiti paypalom i dođe za par dana. Ja sam ga koristio i jako je dobar. ima testova na Youtube-u. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildD Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 (edited) On 19. 06. 2020. at 22:28, Jud said: Molio bi koji savjet vezano za kupnju zvucnika za auto. Prdnuli su mi zadnji zvucnici pa rekao kad vec njih mijenjam mozda da promijenim i prednje za nekaj malo bolje. Rijec je o fiat bravu, prednji zvucnici su 16.5 i naprijed imam visokotonce, iza su 13 cm i nema visokotonaca. Znaci htio bi samo neki manji upgrade komplet zvucnika, da spojim direkt na instalaciju od auta bez pojacala i bez woofera, a da svira malo bolje nego ovi serijski Koje zvucnike bi mi preporucili Sent from my Mi 9T using Tapatalk tu baci oko, a sad sve ovisi što želiš ugraditi isključivo ovisi o tome koliko želiš posegnuti u džep. od nekih 300kn pa na daljehttps://www.caraudioempire.hr/ Edited June 23, 2020 by wildD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now