Jump to content

THP Solutions

Hic

Recommended Posts

Tocno...trebas vidjeti koji uzas, pregrijavanje i sranje

Pozdrav, mi se osobno ne poznamo i do sad sam samo pratio temu ali samo iz vaših postova zaključio da si te ultra bezobrazan i neprofesionalan, samim time blatite kompaniju koja radi mape za VAG već 12 godina , istraživanja u 5 kontinenata i mapirano i testirano nekoliko stotina tisuća TFSI vozila od kojih REALNO u HR svi jure , a VI se uhvatite i javno blatite bez ikakvog srama. Svi trebamo zdravu konkurenciju a iskreno to VI niste. Da li si kad ste već pljucali REVO naveo što je s onom Octaviom gdje si strgao kvačilo i dobio 10hp, gdje je GTD 7 koji me sad zove da vrati Revo mapu jer nije zadovoljan vašim softverom, Di je 330d f30 koji se odvrnuo da je na raceu isao u safe mod, getriba se pregrijavala radi 7 kw... O čemu pričamo . Osobno sam dosta vozila remapirao sa nekog drugog tunera na Revo i uopće nemam potrebu da to naglašavam, ali vidim da VI očito imate neki kompleks. IMATI VALJKE TO NIJE DEFINICIJA DA SI DOBAR TUNER!!!!

I za kraj da ljudi znaju da ste poslali mail u REVO nazivajući Elmina prevarantom, da u TTRS nije učiatao Revo mapu nego nešto drugo jer kako ste naveli

HE IS LOCAL BULLSHITTER

GOSPODINE HIC dno dna, profesionalnost i kolegionalnost 0

Srdačan pozdrav!

Edited by Dizna

Kad si se vec uhvatio 330d....ne znam di si izvukao 7 kw...auto ide 1,5 sek bolje od 100-200...moment smo dole smanjili i vise nista ne pali...al whatever....kuzim da x auta s reva je otislo kod hica....i znam da radis revo...

Hejtam bezveze?

Aj se drzi gradjevine lepi, a ne tuninga.

Auto je bio u KOMI, TOTALNOJ KOMI. Imam sva mjerenja, logove, a ne bi se cudio da je TM zato i mjenjao motor, od tog reva i tog filozofa.

Toliko o Revu. Tko hoce crno na bijelo, zna gdje mi je firma.

Opet se dizes na zadnje noge bez potrebe.

Ja se ne mjesam u tvoj posao jer ne znam od tuninga nista,isto kao niti ti od mog. Raspravljamo i nema potrebe da se osjecas napadnutim ili je znam sto.

Nitko ne kaze da je auto dobro radio i dobro isao.

Ali kod Reva ako postavke boost,gorivo i paljenje nije ustimano auto je radi dobro,retardira puno niti ide dobro.

Ja garantiram da auto kad se s tim poigra oscilira do 30 ks od losih do dobrih postavki.

Ovo sto je klosar napisao je najbolja referenca. Isti auto koji ide dobro,ako napravis bolje sa istim komponentama i tlakom mislim da bolje reklame nema.

Nitko ne kaze da neces napraviti bolje,jer niti u Revu,APR i slicnima ne rade izvanzemaljci.

A iskreno kaj se tice TT-a kad sam procitao da nema konje....prvo mi je to palo napamet da gore nije revo nego neka elminova mapica...

Pa lako se provjeri jel na autu revo mapa. Ustekas SPS i vidis.

Ne bi se htio mjesat u ostale stvari ali ovih 7kw mi je upalo u oko. Zanima me dal je vlasnik tog auta rekao da hoce dic snagu motora ili mu je rekao da digne snagu do granice pregrijavanja getribe?

I malo mi je cudno da se na 402m getriba stigla pregrijat?

Sent from my iPhone 7s

Ja sam poslao mapu u Revo i slat cu SVAKU MAPU u koju sumnjam kamo god treba.

Dosta je prevaranata i cipanja "majke mi".

Kraj price.

A Dizna:

Ako sad napisem o razbijenim revo autima i prevarama osiguranja tu KNJIGU na forumu, krepat ces i ti i tvoj kompic.

Aj brisite nekam drugam.

Getriba nije pregrijana, a vi po obicaju pisete tek toliko da pisete.

Nije vazno sto misli bekakav Dizna ili gefufna, nego vlasnik auta

Hic upravo si potvrdio moj text , ne mislim se spustat na tvoj nivo sretno u tuningu , cekamo jedan tsi, tfsi uradak pa da vidimo . Ovo tvoje brisi nekam drugam to ne pali kod mene i to vise govori o tebi nego o meni

Kad si se vec uhvatio 330d....ne znam di si izvukao 7 kw...auto ide 1,5 sek bolje od 100-200...moment smo dole smanjili i vise nista ne pali...al whatever....kuzim da x auta s reva je otislo kod hica....i znam da radis revo...

Valjda od tud,

BMW330D.jpg

nije 7kW, nego 9.5kW. Ali dosta slicna brojka.

Nego Dizna, sto je sa crvenim seatom od Admira C?

Jos uvijek je kod tebe sa slomljenim motorom, klipnjaca kroz blok!

Go play!

Sa 335i?

Jos uvijek kod tebe, mrtav!

Go play!!

Sa Magicevim R7 motorom? Dobio novi na garanciju od vw!

Go play!

Da nabrajam DALJE?!?!?

Popravio sam TTRS od nule, potrosio 10 sati da izbrisem ecu od onog proljeva, i istunirao auto od nule!!!

Na 1 bar imam ISTO KONJA kao i REVO NA 1.5!!!!!

Decki, aj brisite natrag u pjescanik i mozete moje cipove prodavati, barem nebute punili dvorista i servise sa tudjim autima i vlastitom stetom!

Go fuck!

Pardon

Seata si vratio RAZVALJENE GLAVE BEZ KOMPRESIJE!!!

Pa sad popravljaju motor u Bosni.

Sramota

Hic ja stavrno neznam da li ti ikad slusas sranja koja ti izlaze iz usta ili samo pricas. Dve su bitne razlike prva da ti auti nemaju veze samnom kakve veze ima 335 i Revo a druga i glavna Tvoje mape nama nisu konkurencija a Revo mape tebi Jesu . Tako da je tvoja frustracija opravdana .

Sretno u tuningu

Lp

Koga zanima, Admir Custo na Facebooku pa neka ga pita...da ne bi ispalo da ja opet pljujem bez veze. Maloprije pricali sa covjekom, friska informacija.

A sto je sa Magicevim R7 golf motorom?

Popapalanga maca? Pojeo ga revo?! NOVI AUTO!

Zasto pljujes po Revu kad i sam kazes da to nije Revo mapa?

Mislim znam zasto ali jadno...

BILA JE IPAK.

Hahahaha kako se neko gadno zajebao...

To se samo nasima moze takvo sranje servirati, kad nema mjerenja uzivo....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...