Hic Posted July 28, 2016 Author Share Posted July 28, 2016 Naravno da mogu. Nije moja krivica, a u Mainlineu su odmah reagirali i poslali 2kom, bit cu slobodan poslati slike od ukupno 3, s tim jednim koji zajebava. Inace na svakom sheetu PISE kako je dobiven moment (kako ne bi doslo do prevare ili RUCNE KOREKCIJE kao kod nekih), pa onda nema brige, jer je usporedivo sa tisucama drugih ISTIH mainline dyno printova diljem svijeta. Vrlo jednostavno J Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 28, 2016 Author Share Posted July 28, 2016 Vidim ja da tebe muci sto ne mozes naci problem, pa kopas i rujes ko zohar po smecu. Moram ti reci da Ben Strader, vlasnik i utemeljitelj EFI101 ima za tebe jednu rijec: pest A vlasnik je Mainline dyna....sto reci vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Hic odi uzmi nekom jednu ljubicicu nemoj se tu trositi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Onda bi bilo fer vratiti svima lovu za kriva mjerenja. Makar nebi rekao da je to slucajan kvar, prije bi rekao da ti rezultati bolje odgovaraju pa se koriste. Vidim da si cak maknuo dyno graf od prosche-a koji isto bio fejk http://thp.solutions/porsche-boxster-s/ Ovaj graf na visokim okertajima isti moment, a snaga se dosta povecala. Svima jasno da je to prevara. Jer snaga je umnozak kutne brizne(2*pi*rpm) i momenta. AKo i rpm i moment ostanu isti, snage mora biti ista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Muha daj odi nekom uzmi jednu ljubicicu, nemoj se tu trosit Link to comment Share on other sites More sharing options...
irm Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Znaci, ti si po obicaju zlonamjerna pizda, koja trazi nacin da diskreditiras moj rad. tebe jadnog samo diskreditiraju dok ti drugim bacaš cvijeće pod noge i veličaš njihove uradove :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 28, 2016 Author Share Posted July 28, 2016 tebe jadnog samo diskreditiraju dok ti drugim bacaš cvijeće pod noge i veličaš njihove uradove :lol: Narafski Samo me mogu poljubit u kurac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frane S6 Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Sent from my SM-G900F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frane S6 Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Ja sam na licu mjesta, ovo su cinjenice. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 28, 2016 Author Share Posted July 28, 2016 Hvala Frane. Nadam se da si sve vidio uzivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grdi Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Hic jesi bil ti preko vikenda u Perekovicevom boxu u Cabru, prical sam sa Domagojom pa gledam koji si ti tamo od onih?! niti jedan nije izgledao nervozno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 28, 2016 Author Share Posted July 28, 2016 Nisam, ja sam obavljal soping za more, ono su bili moji decki, i jos neki drugi. Cuo sam da si super vozio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grdi Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Nisam, ja sam obavljal soping za more, ono su bili moji decki, i jos neki drugi. Cuo sam da si super vozio. nista specijalno super...odepljal se i bok...imas video u mojoj temi, a za ČUNING dodjem kada stigne CSL airbox i druge gige Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 28, 2016 Author Share Posted July 28, 2016 Iskreno, csl box ti me daje ni konjica ali ispusna grana itekako! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grdi Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Iskreno, csl box ti me daje ni konjica ali ispusna grana itekako! airbox i malo sw daje konjice iako to nije primarni cilj...jel 343 ili 360 isti k...bitan je SOUND a oem ispusna na M3 E46 je dovedena do savrsenstva...ove aftermarket SS grane nece na moj auto nikad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 29, 2016 Author Share Posted July 29, 2016 I da razbijemo malo ucmalost, nocas smo preko teamviewera zavrsili jedan evo9 za Rumena Duneva, u Bugarskoj. Nasi drifteri mu znaju brata Todora, kojem smo isto radili driftalicu prije par godina. Nije los rezultat, Emtron KV8, knock control active, a radili smo nasem dileru u Bugarskoj, Madness Motorsportu. Turbo je GT35 hibrid od Owen Developmentsa, motor je 2.2L. Izbacili smo motec M400, remapirali paljenje, digli turbo sa 2.0 na 2.5bara i rezultat je odlican! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 29, 2016 Author Share Posted July 29, 2016 Ovako je to izgledalo uzivo:https://vimeo.com/176797119 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 Kakva je to lampa pod haubom? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted July 30, 2016 Share Posted July 30, 2016 Mislim da ste zeznuli ovo crijevo od vode, navodno da je bolje ako ide kroz ispusnu granu Gesendet von iPhone mit Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frane S6 Posted July 30, 2016 Share Posted July 30, 2016 Evo cisto da pohavim Hica i ekipu iz THP-a na gostoprimstvu i odradzenom mjerenju. Svaka cast i samo naprijed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted August 3, 2016 Author Share Posted August 3, 2016 Netko je zelio serijski auto. Evo Golf6 GTI. Popravak za VW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted August 3, 2016 Author Share Posted August 3, 2016 (edited) A nije los ni serijski 1M, 440ks. Full decat Akrapovic i THP Solutions tune up! S time da je stock, 370, sa auspuhom 391! Dalje nejde od 440 na mom dynu, uz lijepu rezervu i dugo trajanje. Edited August 3, 2016 by Hic Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Taj 1M sam neki dan cuja u prolazu, vrhunski se cuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted August 3, 2016 Author Share Posted August 3, 2016 Auto je bomba....a zdrav kao dren. Samo 26000km ima...mrakaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Ovo base mjerenje golfa...to nije stock nego je bila neka mapa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now