Jump to content

THP Solutions

Hic

Recommended Posts

Naravno da mogu. Nije moja krivica, a u Mainlineu su odmah reagirali i poslali 2kom, bit cu slobodan poslati slike od ukupno 3, s tim jednim koji zajebava. Inace na svakom sheetu PISE kako je dobiven moment (kako ne bi doslo do prevare ili RUCNE KOREKCIJE kao kod nekih), pa onda nema brige, jer je usporedivo sa tisucama drugih ISTIH mainline dyno printova diljem svijeta.

Vrlo jednostavno

J

Vidim ja da tebe muci sto ne mozes naci problem, pa kopas i rujes ko zohar po smecu.

Moram ti reci da Ben Strader, vlasnik i utemeljitelj EFI101 ima za tebe jednu rijec: pest :):):):):)

A vlasnik je Mainline dyna....sto reci vise.

Onda bi bilo fer vratiti svima lovu za kriva mjerenja. Makar nebi rekao da je to slucajan kvar, prije bi rekao da ti rezultati bolje odgovaraju pa se koriste.

Vidim da si cak maknuo dyno graf od prosche-a koji isto bio fejk

http://thp.solutions/porsche-boxster-s/

Ovaj graf

t9uon9.jpg

na visokim okertajima isti moment, a snaga se dosta povecala. Svima jasno da je to prevara.

Jer snaga je umnozak kutne brizne(2*pi*rpm) i momenta. AKo i rpm i moment ostanu isti, snage mora biti ista.

Znaci, ti si po obicaju zlonamjerna pizda, koja trazi nacin da diskreditiras moj rad.

tebe jadnog samo diskreditiraju dok ti drugim bacaš cvijeće pod noge i veličaš njihove uradove :lol:

Nisam, ja sam obavljal soping za more, ono su bili moji decki, i jos neki drugi. Cuo sam da si super vozio.

nista specijalno super...odepljal se i bok...imas video u mojoj temi, a za ČUNING dodjem kada stigne CSL airbox i druge gige ;)

Iskreno, csl box ti me daje ni konjica :) ali ispusna grana itekako!

airbox i malo sw daje konjice iako to nije primarni cilj...jel 343 ili 360 isti k...bitan je SOUND :D

a oem ispusna na M3 E46 je dovedena do savrsenstva...ove aftermarket SS grane nece na moj auto nikad

I da razbijemo malo ucmalost, nocas smo preko teamviewera zavrsili jedan evo9 za Rumena Duneva, u Bugarskoj. Nasi drifteri mu znaju brata Todora, kojem smo isto radili driftalicu prije par godina. Nije los rezultat, Emtron KV8, knock control active, a radili smo nasem dileru u Bugarskoj, Madness Motorsportu.

Turbo je GT35 hibrid od Owen Developmentsa, motor je 2.2L.

Izbacili smo motec M400, remapirali paljenje, digli turbo sa 2.0 na 2.5bara i rezultat je odlican!

24210625318960f2f856c9fa8f8881ee.png

A nije los ni serijski 1M, 440ks. Full decat Akrapovic i THP Solutions tune up!

7baca6276f7cf6bbef038fd5bb19032e.jpg

S time da je stock, 370, sa auspuhom 391! Dalje nejde od 440 na mom dynu, uz lijepu rezervu i dugo trajanje.

68f949ffdb2ed98bc6aec940b8cea204.jpg

Edited by Hic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...