Jump to content

THP Solutions

Hic

Recommended Posts

Je, ja sam mu rekao da nabavi hladnjak s obzirom na grijanje ulja.

Pumpa je montirana, kalibrirana i auto je izmapiran. Safe varijanta, motor ima 202 000+km. Kad sloze to, jos jednom cu ga procekirati na dynu i to bu to.

Ja nemam hladnjak ulja, i na utrkama kad idem utrke zaredom ulje ide max do 100, nikad nije preslo preko, a niskotlacna je i meni bila problem do prije tjedan dana mi je padala sa 5 na 2-2.5 bara i onda je lambda divljala, stavija sam originalnu novu i sad padne na 3.9bara i to je to, sad samo fali goriva cini mi se u mapi

u njegovoj glavi ,frustracije ga peglaju jer je bacio novce u onaj volvo a ni 15 sekundi nije odvozio

Da, tako je. Ja sam baš jako isfrustriran jer sam bacio novce. Nisam mogao spavati zbog toga! ha ha ha

To je promašena investicija, tako barem ljepše zvuči! :D

Jebi ga stari, ima takvih auti pa si moreš početi slagat jednog. Ja ti rado dam savijet gdje sam na svojoj koži naučio gdje se isplati a gdje ne isplati stavljati novce kod tog auta.

Ovo je sve bez sarkazma.

zato na svima radim bolt on djelove ,nije najbrzi nije najaci ali radi za razumne novce

zato na svima radim bolt on djelove ,nije najbrzi nije najaci ali radi za razumne novce

Stari, vjeruj mi ja se cijelo vrijeme borim sa činjenicom da se K16 od Focusa RSa može staviti na taj motor... Jbg, ponesu te neke misli i na kraju si zapetljan. Bolt on je stvarno jedino što me veseli. A jedva čekam da vidim kako će se pokazati ona ispušna grana za EFRku mixed flow na 2.0 TFSi motoru.

Moj je evo druga sezona u klasi 13, 12.6 najbolje vrime, dovede me do trke, odveze, skupim pehare, odem kuci bez kvarova, pa neznan cemu takvi komentari

Pa eto pravo izražavanja i te fore...

Nisam te htio uvrijediti, pogotovo ako imaš dobor slošen auto.

• 1 month later...

Žutko sutra na valjcima, gt2871 je gore, ali automatik je :( ogranicenje mi je 250ks

Evo9 injektori, Emtron SL8...no worries!

Od featurea:

Launch control

Traction control

Rolling launch

Individual cylinder knock control

Oil press and Fuel press safety limits

Boost by gear/throttle position/speed

95/100oct switchable maps

9a820c5d789cd5062f1ad13a37028cf6.jpg

6029962aa77a83cee9a20b504945f0c3.jpg

https://vimeo.com/202118335

Edited by Hic

Launch control iz rollinga. Namjestis brzinu s koje zelis kretat i tlak.

Savrsena opcija za Billa race s 50/80/100 npr

ne

to kad aktiviraš je ko tempomat, ali na punom gasu nabije tlak i kad isključiš to ispaljuješ se s punim boostom

idealno za billa utrke da ne treba držat kočnicu :D

Josip bio brzi :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...