Hic Posted December 25, 2016 Author Share Posted December 25, 2016 Je, ja sam mu rekao da nabavi hladnjak s obzirom na grijanje ulja. Pumpa je montirana, kalibrirana i auto je izmapiran. Safe varijanta, motor ima 202 000+km. Kad sloze to, jos jednom cu ga procekirati na dynu i to bu to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted December 25, 2016 Author Share Posted December 25, 2016 Pumpa od gti-ja je bila originalna, a onaj debil mu je kao promjenio pumpu...a NIKAD mjenjana. Mi smo promjenili pred njim i svi problemi sa gorivom nestali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplegti Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Ja nemam hladnjak ulja, i na utrkama kad idem utrke zaredom ulje ide max do 100, nikad nije preslo preko, a niskotlacna je i meni bila problem do prije tjedan dana mi je padala sa 5 na 2-2.5 bara i onda je lambda divljala, stavija sam originalnu novu i sad padne na 3.9bara i to je to, sad samo fali goriva cini mi se u mapi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted December 25, 2016 Author Share Posted December 25, 2016 Moguce, te pumpe su im rak rana. Problem je kad ga deres po autoputu, pregrije se i onda problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Moguce, te pumpe su im rak rana. Problem je kad ga deres po autoputu, pregrije se i onda problem To ti je problem kod autiju koji su slagani za "trke" od 15 sekundi. ha ha ha Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplegti Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Koje su to utrke od 15 sekundi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Koje su to utrke od 15 sekundi? Ove geodetske. Brijem da Billa traje malo i duže jer je tamo malo veći stretch? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Koje su to utrke od 15 sekundi? u njegovoj glavi ,frustracije ga peglaju jer je bacio novce u onaj volvo a ni 15 sekundi nije odvozio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 u njegovoj glavi ,frustracije ga peglaju jer je bacio novce u onaj volvo a ni 15 sekundi nije odvozio Da, tako je. Ja sam baš jako isfrustriran jer sam bacio novce. Nisam mogao spavati zbog toga! ha ha ha To je promašena investicija, tako barem ljepše zvuči! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 da sam bubnuo vec toliko djelova zavrsio ga malar se raspao na prvoj voznji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Jebi ga stari, ima takvih auti pa si moreš početi slagat jednog. Ja ti rado dam savijet gdje sam na svojoj koži naučio gdje se isplati a gdje ne isplati stavljati novce kod tog auta. Ovo je sve bez sarkazma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Jebi ga stari, ima takvih auti pa si moreš početi slagat jednog. Ja ti rado dam savijet gdje sam na svojoj koži naučio gdje se isplati a gdje ne isplati stavljati novce kod tog auta. Ovo je sve bez sarkazma. zato na svima radim bolt on djelove ,nije najbrzi nije najaci ali radi za razumne novce Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplegti Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Moj je evo druga sezona u klasi 13, 12.6 najbolje vrime, dovede me do trke, odveze, skupim pehare, odem kuci bez kvarova, pa neznan cemu takvi komentari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted December 25, 2016 Author Share Posted December 25, 2016 Aj Bozic je, a ovo nije mjesto da se pocinjete svaditi i mjeriti ciji je duzi. Barem dok ja ne zapocnem, a bogami sutim. Svima sve najbolje i okanite se svadje, nek to bude novogodisnja rezolucija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 zato na svima radim bolt on djelove ,nije najbrzi nije najaci ali radi za razumne novce Stari, vjeruj mi ja se cijelo vrijeme borim sa činjenicom da se K16 od Focusa RSa može staviti na taj motor... Jbg, ponesu te neke misli i na kraju si zapetljan. Bolt on je stvarno jedino što me veseli. A jedva čekam da vidim kako će se pokazati ona ispušna grana za EFRku mixed flow na 2.0 TFSi motoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Moj je evo druga sezona u klasi 13, 12.6 najbolje vrime, dovede me do trke, odveze, skupim pehare, odem kuci bez kvarova, pa neznan cemu takvi komentari Pa eto pravo izražavanja i te fore... Nisam te htio uvrijediti, pogotovo ako imaš dobor slošen auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplegti Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Pa eto pravo izražavanja i te fore... Nisam te htio uvrijediti, pogotovo ako imaš dobor slošen auto. Dali je dobro slozen je kompleksno pitanje, moze jos bolje on, al sta je tu je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Dali je dobro slozen je kompleksno pitanje, moze jos bolje on, al sta je tu je Ah, uvijek ima mjesta za neku doradu. Treba biti pametan i povući crtu. Ili dvije ako je dobar dif Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplegti Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Ah, uvijek ima mjesta za neku doradu. Treba biti pametan i povući crtu. Ili dvije ako je dobar dif Hahaha, istina, al vjerovatno znas i sam, ludoj glavi nikad dosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted February 1, 2017 Author Share Posted February 1, 2017 Par ljepsih i jakih: Oba 258 na 325hp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted February 1, 2017 Author Share Posted February 1, 2017 (edited) Žutko sutra na valjcima, gt2871 je gore, ali automatik je ogranicenje mi je 250ks Evo9 injektori, Emtron SL8...no worries! Od featurea: Launch control Traction control Rolling launch Individual cylinder knock control Oil press and Fuel press safety limits Boost by gear/throttle position/speed 95/100oct switchable maps https://vimeo.com/202118335 Edited February 1, 2017 by Hic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 (edited) to je stvarno neiskorišteni potencijal btw, možeš pojasniti taj rolling launch, 1. put čujem Edited February 2, 2017 by Bubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenad667 Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Sta nije to ono u laganoj voznji gas do poda, on salta dve nize i ispucava se ko pracka ? Poslano sa mog HummerLE koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 ne to kad aktiviraš je ko tempomat, ali na punom gasu nabije tlak i kad isključiš to ispaljuješ se s punim boostom idealno za billa utrke da ne treba držat kočnicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Launch control iz rollinga. Namjestis brzinu s koje zelis kretat i tlak. Savrsena opcija za Billa race s 50/80/100 npr neto kad aktiviraš je ko tempomat, ali na punom gasu nabije tlak i kad isključiš to ispaljuješ se s punim boostom idealno za billa utrke da ne treba držat kočnicu Josip bio brzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now