Jump to content

THP Solutions

Hic

Recommended Posts

3 minutes ago, Hic said:

2012....ali kako lijepo ide i utegnt, nevjerojatnoemoji2379.png

Probao sam 340-350, ali dimIc krece, sa ovih 323 je cist cist

kako bi rekle babe, stanji su to auti.

ALi morao je taj i lovice ulupat u odrzavanje da bi bio utegnut, inace proklapaju ko zeljezna kola.

Daj se nauci sta je reverse rotation !!
Ova , ....."crna", ...... to sigurno nije. 
BTW, izgleda ko da je kod "Gige u šupi" slozena/e

Molim te da se vise ne sramotis, inda se manis coravog posla. Idi kod grka i tamo pisi hvalospjeve, uzivajte u smetliste tuningu, i odjebite u troskoku odavde. Slika govori 1000 rijeci.
c953411ba6319f9dbd23a56608d1df6a.jpg82fa73352a203268fd4eb41e04bc7e02.jpg

Jos jednom, mani se coravog posla. Nauci vise ako imas vremena, pogotovo o turbinama.

I ne, ne trazim ispriku, osjecam se duznim da te naucim sto je sto, makar i iz slika, iz prve ruke.

Ne moras se zahvaljivati, NEMA NA CEMU.

• Like 2

Kad budes pristojan i naucis se ne podjebavat, naravno da mogu. A nakon toga, da se ne citiram, procitaj odgovor strucnjaku sa smetlista. I svi sretni. Ja ne “sredjujem” turbine, koristim iskljucivo ORIGINALE, a kad mi bas treba hibrid ili orerada, koristim Turbosystems i nikoga drugoga. I nula problema i predobri rezultati.

A part numberi su:

e9076cc2fab28f15c5c677669ba4ebfa.jpgb4ed317ffec4a38dde56012f43fec5dd.jpg

• Like 3

kad cu smatrati da zasluzujes ikakav odgovor, bit ces prvi koji ces to saznati. Ovo sam samo prostojan, kako bi naucio ljude sto je reverse rotation.
Šta si mu dao kataloške, sa tim nastupom može samo na javni VC otići i pojesti proizvedeno.

Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk

• Like 2

tema je THP, pa ako nemas pametnijeg posla, idi drobit negdje drugdje nije ovo tema propali soderasi i 524tds.

A ako imas neko pametno pitanje, vezano uz temu, budi slobodan napisati ga, umjesto da baljezgas ko ovaj gore.

• Like 1

Tako fino i pošteno jel tako bolilo ? 

A sad još malo poštenoga, ona ljeva turbina hočeš pošteno priznati ili moram u ponedeljak ići u garret predstavništvo i kopati po katalogu jel majke mi hoću ... ? 

da rezimiramo još jednu stvar i samo POŠTENO znači tvoja radiona NIJE radila naknadnu ugradnju turbina a Lambo nego je to napravio netko drugi ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...