tcode Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 A šta ako mu otpadne kotač na 300+? Ja se s tim nebi zajebavao Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Ja bi odmah iso uzet 2-3 seta guma top proizvodaca i mjenjat i koje najmanje tresu njih ostavio a ostale spalio na parkingu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Taj auto jednostavno nije za velike brzine i tocka.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 (edited) Ja mislim da je do guma...nek ti netko da felge i gume tko nema tih problema, ako uopce uspijes naci nekog tko je to voljan i da pasu.... Edited May 17, 2016 by Lovrek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 da od plastike koja vibrira odpadaju kotaci na 300+ ...majko mila sta cu sve tu procitat..dosta foruma za danas:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Ma super ako je samo plastika. Ali ako nije.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted May 17, 2016 Author Share Posted May 17, 2016 @ Gabre > nisam nikada predstavljao kola @ Miata > ne otpadaju kotaci od plastike, nego trazim kvar. Mozda je do guma, samo aj ti odi do vulkanizera i reci da ti nesto vibrira na 320. Mozda je plastika pa zbog rupe pri toj brzini udara ili proizvodi neki čudan zvuk, ne znam. Javit cu se kada dobijem štangicu i plastiku jer moram opet u DE da vidimo logove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Nisu slicne brzine ali imao sam isti problem pri 250+ Na kraju su u zubaku dodatno stegnili podnicu sa gumenim podloskama i bio je mir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Neznam sta te muci,al de napisi sta to imas da ide 370+:notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 5.2 i hybridi? Vidim da idu 340-350 bez problema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 @ Gabre > nisam nikada predstavljao kola @ Miata > ne otpadaju kotaci od plastike, nego trazim kvar. Mozda je do guma, samo aj ti odi do vulkanizera i reci da ti nesto vibrira na 320. Mozda je plastika pa zbog rupe pri toj brzini udara ili proizvodi neki čudan zvuk, ne znam. Javit cu se kada dobijem štangicu i plastiku jer moram opet u DE da vidimo logove. Ja mislim da te gume jebu... ili ovo sta kazes da neka plastika ima lufta i klapara na tim brzinama. Koje dimenzije vozis i koliko grama utega imas na felgama ? Ako sumnjas na lezaj kotaca i da ti kotac malo plese, vjerovatno ti pedala kocnice nece lovit na istom mjestu u nekoliko uzastopnih kocenja za redom (to se meni desavalo kad je lezaj imao lufta, vibracije na vecim brzinama nisam imao) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 To je i meni bilo na RS6, ali sam na kraju skuzio da su gume Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjur Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Meni je to bilo zbog kapica na ventilima. Tj ispala mi je ili je ukradena kapica s jedne felge i manifestiralo se sličnim simptomima Sent from my SM-G850F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted May 17, 2016 Author Share Posted May 17, 2016 Ako sumnjas na lezaj kotaca i da ti kotac malo plese, vjerovatno ti pedala kocnice nece lovit na istom mjestu u nekoliko uzastopnih kocenja za redom (to se meni desavalo kad je lezaj imao lufta, vibracije na vecim brzinama nisam imao) Hvala, sigurno budem probao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFog Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Jel imas oem felge? Meni je bilo isto tako jer sam imao aftermarket felge i jedan onaj centrir prsten nije bio dobar, samo sto se meni to osjetilo vec pri 290 cca Poslano sa mog 2014813 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 (edited) Sada kada razmislim, nije zvuk kao treskanje volana, nego kao nekakvo brujanje, ne znam kako bih uopće opisao to pri toj brzini, nekako kao "trrrr", slično onome kada prođeš kotačem preko pune crte koja je narezana, samo puno oštrije i s desne strane. Jebo ga ti opisuješ to ko prvo seksualno iskustvo...znači uopće ne trese volan niti se osjeti na volanu nego se samo čuje zvuk negdje s desne strane? Kao sto su ti napisali obično je problem s turbolencijom zraka na nekoj određenoj brzini oko nekog dijela koji mozda nije 100% učvršćen a na udaru je vjetra. Posto je auto praktički novi priovjeri sve što je skidano i vračano kod čuninga a na ausdaru je struje zraka. Lagano pregledat sve plastike i po potrebi pritegnut dodatno ako te to smeta toliko, kod kolege na s8 je jedan vijak na pragu nedovoljno zategnut bio i na autocesti se čuo sličan zvuk. Edited May 18, 2016 by Vucko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 dobro da nemam takav auto, sad bi bio u problemima......blaženi 2.0tdi .......Luky......jel vidiš koji su to problemi kad ti auto tak juri.....razmisli jos jednom prije nego li kupiš GTI-a muke po francuzu.....sretno sa rješavanjem enigme.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Znam da danas skoro nitko nema vremena, ali možda da zamoliš nekog i daš mu auto na jedan dan da proba i vidi? Npr. Vučko mi se ovdje čini najkompetentniji, a i vidi se da ima iskustva sa problemima ovakve prirode. Jer teško da će ti to riješiti netko tko se već prije nije susretao sa time, a nije da je takvih baš puno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 dobro da nemam takav auto, sad bi bio u problemima......blaženi 2.0tdi .......Luky......jel vidiš koji su to problemi kad ti auto tak juri.....razmisli jos jednom prije nego li kupiš GTI-a muke po francuzu.....sretno sa rješavanjem enigme.... Franjo vidim ja da samo problemi s tim brzim autima. Vracam se ja na 1.9 Tdi i Eurodizel plavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Hvala, sigurno budem probao. Sam si rekao da ti je plastika oko kotača oštećena, počni od toga, to ionako moraš promjeniti Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted May 18, 2016 Author Share Posted May 18, 2016 Jebo ga ti opisuješ to ko prvo seksualno iskustvo...znači uopće ne trese volan niti se osjeti na volanu nego se samo čuje zvuk negdje s desne strane? Stari moj na 320 je sve drukčije, ne znaš jel buka jel cesta jel plastika jel felga jel lager jel ti se čini Ma dobro, idem u njemačku opet za 2-3 tjedna na pregled logova pa ću vidjeti na autobahnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Daj molim te neki video Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Daj molim te neki video +1 :cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 evo samo da se pohvalim da meni ne javlja grešku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Nije me briga, nije da pratim ili sto, Ne mjesam se u tudja posla, ali Frenč ako si ti to bio pred cca 15 min projurio u pravcu sv.helena smjer vž u die kraft der 4 ringe v10 bt Zg rega avant onda se brate mili vozis ko da sutra ne postoji !!! Moj kombi se tolko zanjihal da sam morao s dve ruke uhvatit volan ... Majke mi ti nisi cist i nije ni cudo da trese volan .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now