Jump to content

Recommended Posts

Posted

Lasica ti je probala pregristi manzetnu poluosovine i ostala je zaglavljena sa zubima u njoj,to ti trese.

• Replies 194
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
Lasica ti je probala pregristi manzetnu poluosovine i ostala je zaglavljena sa zubima u njoj,to ti trese.

mozda svizac ubrzano zamata coksu u gepeku kad je videl kolko idu...pa se to trese?

Posted
Nije golf, audi big motor..

Čovjek bi očekivao da su neki bar uspjeli zbrojit dva i dva kad je napisao na početku da je pitao vec na RS6 forumu :lol:

Posted

Dunlop SP Sportmax GT 600. Mislio sam prebaciti zadnje na prednje pa vidjeti.

Sada kada razmislim, nije zvuk kao treskanje volana, nego kao nekakvo brujanje, ne znam kako bih uopće opisao to pri toj brzini, nekako kao "trrrr", slično onome kada prođeš kotačem preko pune crte koja je narezana, samo puno oštrije i s desne strane.

Siguran sam da nije do crte jer sam par puta potegao do 330.

Posted

Onda ti je ta plastika vjerojatno, slicno mi se dogodilo na A6 kad sam isao na more samo naravno ne na 3 glave vec nekih 190km/h i skuzio na moru otopljenu i potrganu plastiku blatobrana...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Posted

Ako ti je poderana kreni od toga svakako. Meni je na amg onaj plastični rub ispred prednjeg kotača (onaj okomit na auto 2-3cm prema dole) potrgan par cm u dužinu i to sranje zna početi vibrirati...

Posted

moze ti bit hpa nekih tako sitnica koje od silnog strujanja zraka i vrtlozenja ispod kotaca a i u motornom prostoru moze stvarati takav zvuk.

da li osjetis i vibraciju ili samo zvuk?

Posted
Dunlop SP Sportmax GT 600. Mislio sam prebaciti zadnje na prednje pa vidjeti.

Sada kada razmislim, nije zvuk kao treskanje volana, nego kao nekakvo brujanje, ne znam kako bih uopće opisao to pri toj brzini, nekako kao "trrrr", slično onome kada prođeš kotačem preko pune crte koja je narezana, samo puno oštrije i s desne strane.

Siguran sam da nije do crte jer sam par puta potegao do 330.

Spena u visokotlacnoj pumpi

Posted
Hvala, zato i sumnjam i na plastiku.

Nema beda i drugi put... :) :*

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Posted

Lezaj kola zadnjeg,tako je meni bilo sve ok al kad ga dignem na vecu brzinu neki glupi zvuk na kraju prominia to i sve ok

Posted

da je felga,guma,disk,lezaj,lupanje ugl. suspenzija/mehanika...osjetio bi na brzini vec od 80/100, po meni zastitna plastika mozda pri toj brzini pocinje vibrirat po sasiji...no svejedno realno kad pogledas di/kolko puta se mozes vozit preko 3 glave,nebi se uopce zamaro..

Posted

Kad iskeširaš toliko para za takav auto koji to može, taman i da ga nikad ne voziš toliko, želiš i očekuješ da je sve u redu. Ja ga kužim potpuno, i ja bi bio lud na njegovom mjestu.

Posted

Ma nisam lud nego ne mogu vjerovat da može biti tako glup kvar, a na internetu ne možeš saznat ništa.

Od garancije ni G jer sam već stavio hibride gore, al dobro šta je tu je.

Posted

...sad da si razbijam glavu oce li mi se cut vibracija na 300+uz 6 auti na parkingu...stari malo imas zajebane prioritete ak te to jebe i cini ludim da neznam kolko iskesiro i da mi bude jedan jedini auto(sto naravni nebi nego jos jedna vikend kola):lol:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...