KIMI_1.8T Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 A bome i od Miceka sa oba vozaca (sa serijskim ovjesom i mapom za kvacilo koje je bilo pri kraju) na Grobniku Nemoj j....t, ................stvarno???? Bas cudno.:huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Nemoj j....t, ................stvarno????Bas cudno.:huh: Bome cudno ako vozi 1:45 ko iz p..ke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 A sad mozete i dalje kenjati po dizelima do mile volje. Može se kenjati i po benzincima, ali ajde usporedi tog turbo dizela sa turbo benzincem, a ne atmosfercem. Ne kužim općenito ekipu kad povlači paralele između turbaka i običnog pa išao on da dizel, benzin, uljanu repicu ili ulje iz mcdonaldsa.....to je neusporedivo. Stavi ti 2.0 tdi i 2.0 trubak benzinac u iste aute sa istim ovjesom, mjenjačima itd......pa onda uspoređuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Pa nisu ti dizeli mogli protiv atmosfere kamoli protiv turbaka.... Bili su dobri samo za utrke izdrzljivosti radi stedljivosti i rjedeg tankanja... Hebo TDI 200 ks protiv istog atma 280 ks ionako oba imaju mjenjac koji ga drzi u snazi stalno... Probao ja na Buzetu jbg Meganu R26 od cca 260-70 ks cestovnom nemoze ni blizu :showoff: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Može se kenjati i po benzincima, ali ajde usporedi tog turbo dizela sa turbo benzincem, a ne atmosfercem. Ne kužim općenito ekipu kad povlači paralele između turbaka i običnog pa išao on da dizel, benzin, uljanu repicu ili ulje iz mcdonaldsa.....to je neusporedivo. Stavi ti 2.0 tdi i 2.0 trubak benzinac u iste aute sa istim ovjesom, mjenjačima itd......pa onda uspoređuj. Sve si rekao. Nemogu vjerovati.:drink: - - - Updated - - - Pa nisu ti dizeli mogli protiv atmosfere kamoli protiv turbaka....Bili su dobri samo za utrke izdrzljivosti radi stedljivosti i rjedeg tankanja... Hebo TDI 200 ks protiv istog atma 280 ks ionako oba imaju mjenjac koji ga drzi u snazi stalno... Probao ja na Buzetu jbg Meganu R26 od cca 260-70 ks cestovnom nemoze ni blizu :showoff: A i ti svjetski rekorderu mozes u isti kos s Medicem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grdi Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Kaj, disel je vozilo za juriti? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 A kao ti juris brze od dizela?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grdi Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Конешна :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 I onda se probudiš, a............. noge otkrivene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grdi Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Правда Gle, ne kuzis, jurim brze od marina i needa, ovi su brzi od suporace, dakle brze jurim :dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Правда Gle, ne kuzis, jurim brze od marina i needa, ovi su brzi od suporace, dakle brze jurim :dance3vs1: Gle, samo mislis da juris. Mazne te Nisevic u Ibizi, zamisli, ...... 1.9 TDi od 185 -190 ks, i to prvi put za volanom. https://s3.postimg.org/es6qpvmv7/Buzet_2015.jpg' alt='Buzet_2015.jpg'>image upload no ads[/img] Pa ti "juri" i dalje.:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grdi Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Pa naravno kad tata uvijek stane u kusaoni na gemist Jel ti znas usporediti tu alfu 75 i tu ibizu. Da dam tu istu alfu tom istom Denisu mogal bi dve runde gemista odraditi E ali kad babaroga dodje na Grobnik kara kevu toj ibizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Smjesan si. Da pas nije srao bio bi prvi na Buzetu. I da, pas bi usput popio dve biske na kusaonici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grdi Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Smiri se, ako nisi primjetio ja se ovdje uglavnom dobro zajebavam Ti si sta vozio konkretno i gdje? Dodji na Buzet ili Grobnik pa odpeljaj nesto! Alfica je vrtila 1:49 na Grobniku, getriba duga/preduga i nije bio auto za brdo, evo dodjem sad sa full civilnim M3, ti navrati sa DIZLOM ultra ČIP pa cemo usporediti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Nije poanta sta sam ja vozio jer kod mene ne postoji "hvalite me usta moja". I ja se isto zajebavam,.......... ali sa argumentima. Prestar sam da bi vozio bilo sta osim dizela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grdi Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Hvalite me usta moja?? Ja? Ok :lol: Ako dodjes u Buzet sad u 9tom javi se...mozda nam ne ide preko foruma, mozda bi u zivo i pivu popili, tko zna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 zanimljivo mi je u tim pričama kako se uvijek, ali baš uvijek, nakon iznošenja bilo kojih rezultata, iznose i "razlozi" zbog kojih je taj rezultat mogao biti bolji: loše mape, mjenjači, gume, previše kg jer sam imao previše benze u tanku i nisam maknuo naslone za glavu itd. itd. hoće li ikada itko doći negdje na stazu, brdo, billu...i reći: "spreman sam i sad ćemo znati koliko ide!"?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 (edited) "spreman sam i sad ćemo znati koliko ide!"?! vidi se da nisi u tome, al ni najmanje nije da branim ikog, al sve što je vezano za auto moto sport kod nas je plod ogromnog entuzijazma i bacanje vlastite love u vjetar ko klinac dok sam šarafil frendu od oca na sljemenu čovjek me naučil jednu žalosnu istinu, ko golobradati klinjo to nisam kontal al s vremenom sam povezal stvari kaže on meni: mali, u trkama kod nas nemreš bit u plusu, zapamti to, ali nikad bolje odi kockat, veće su ti šanse kaj je pjesnik htel reč , lako je tuđim k... mlatit po plotu zaradi kupi probaj strgaj i tak u krug Edited August 17, 2016 by 13DM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 (edited) i šta sad želiš reći s time da nisam u tome? da je xy mogao bolje kad bi imao npr nove gume, ali nema se para za nove gume? ako je tako, onda ne može bolje i točka. da je baba bila muško, zvala bi se duško! ako ideš ganjati rezultat, onda ne ideš s poluispravnim krampom nego s autom koji je spreman i upucano u njega koliko je potrebno. ako nemaš dovoljno, ideš za gušt i boli te kurac i ne pričaš šta bi bilo kad bi bilo i možda su u šumi... problem kod nas je što se ide jebat bez kurca i onda bude "skoro sam jeb'o!". Edited August 17, 2016 by Bubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredy Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 i šta sad želiš reći s time da nisam u tome? da je xy mogao bolje kad bi imao npr nove gume, ali nema se para za nove gume? ako je tako, onda ne može bolje i točka.da je baba bila muško, zvala bi se duško! ako ideš ganjati rezultat, onda ne ideš s poluispravnim krampom nego s autom koji je spreman i upucano u njega koliko je potrebno. ako nemaš dovoljno, ideš za gušt i boli te kurac i ne pričaš šta bi bilo kad bi bilo i možda su u šumi... problem kod nas je što se ide jebat bez kurca i onda bude "skoro sam jeb'o!". DM veli dobro. Ti gledas logicki ali kod nas je cisti amaterizam i ljude gura zelja i ludost nikako razum i logika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 i šta sad želiš reći s time da nisam u tome? da je xy mogao bolje kad bi imao npr nove gume, ali nema se para za nove gume? ako je tako, onda ne može bolje i točka.da je baba bila muško, zvala bi se duško! ako ideš ganjati rezultat, onda ne ideš s poluispravnim krampom nego s autom koji je spreman i upucano u njega koliko je potrebno. ako nemaš dovoljno, ideš za gušt i boli te kurac i ne pričaš šta bi bilo kad bi bilo i možda su u šumi... problem kod nas je što se ide jebat bez kurca i onda bude "skoro sam jeb'o!". Nikad auto nije gotov i u tome ja bas najveci gust. Zato su auti svake godine brzi, jer se nesto doraduje. Da svi dodu s gotovim auto bilo bi jako dosadno, svake godine isti rezultati .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 zanimljivo mi je u tim pričama kako se uvijek, ali baš uvijek, nakon iznošenja bilo kojih rezultata, iznose i "razlozi" zbog kojih je taj rezultat mogao biti bolji: loše mape, mjenjači, gume, previše kg jer sam imao previše benze u tanku i nisam maknuo naslone za glavu itd. itd. hoće li ikada itko doći negdje na stazu, brdo, billu...i reći: "spreman sam i sad ćemo znati koliko ide!"?! Gledaj rijetki su trkaci koji ce napraviti tri stvari: - priznati da on brze nemoze ali auto moze - birati klasu gdje ima jebenu konkurenciju samo da se ima s kim usporedivati - uzivati u samom cinu utrkivanja bez obzira na rezultat Ja cu ih nabrojati u Hr na prste jedne rule i necu imati vise koga. A 99% ih ima opravdanje i uvijek ce nesto biti drugo krivo Kimi jesam, svjetski prvak i toga me nije sram dapace :showoff: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 pa kakve veze ima amaterizam, entuzijazam, novac ili bilo što od toga što sad spominjete s onim o čemu ja pričam? gledaš naprviti što bolji rezultat u okviru onoga što imaš i pomiri se s time. ne možeš doći tu pisati vozio si 1:45 ja 1:50, ali si sporiji od mene jer ja bi bio vozio 1:43 da sam ovo, da sam ono... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vjeko Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 Nikad auto nije gotov i u tome ja bas najveci gust. Zato su auti svake godine brzi, jer se nesto doraduje.Da svi dodu s gotovim auto bilo bi jako dosadno, svake godine isti rezultati .... ne bi bilo dosadno kada bi vozaci ucili, napredovali.. kada bi oni koji imaju logere znali logirati i iscitati nesto iz tih logova te to prenjeti vozacu te na kraju krajeva doci do maksimuma auta.. vecina vozaca misli da ce konjima nadoknadit svoje vozacko ne umijece.. sjetite se Hitreca u Feliciji s kojom je cesto bio 4. ili 5. u generalci iza ST-a i Cosswortha.. (ne racunam formule i prototipe). necu nikad zaboravit na skradinu 2008. ako se ne varam, do nas (Ivičeka) u boksu stoji Durlen s Cossijem, a Aim stoji valjda pod nekih 45°.. i dodje majstor Gubic i pita Dominika "kolko G ste isli najvise u zavoju? mi smo isli 2,5 G"! inace poznato je da Durlen tamo nije bas bio brz po zavojima, al mu je pasala duga ravna snita na kraju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 (edited) sjetite se Hitreca u Feliciji s kojom je cesto bio 4. ili 5. u generalci iza ST-a i Cosswortha.. (ne racunam formule i prototipe). .. Kak je to moguće a nije bila dizel? Ti Vjeko muljaš nešto:P Miki:Kad sjedneš ili staviš istog vozača u trkaći tdi i isti takav "tbi" onda povlači paralele.....ovo sve ostalo ti ne drži vodu. Za razlku od mene i Marina nisi vozio nikakve utrke osim ovih geodetskih pa automatski nisi ni mjerodavan drobiti o tome, ali evo ja ću ti povući paralelu s relija. 2007 sam bio hansu na delti suvozač u fabiji tdi od jakovića....bilstein b16, čipana ovo ono....iduće godine sam ja vozio sa kupskim Focusom sa cestovnim gumama i imao sam bolje vrijeme na jednom brzincu koji se poklapao te dvije godine. I kaj sad? Hans je u kurcu, fabia je u kurcu focus je zakon...??? Ni jedno ni drugo....zato ti velim ovo, nišević juri u ibizi tdi bla bla....i ostale fore....odgovor ti je u prvoj rečenici. AMEN Uostalom stavi si cestovnu 1.9 tdi i ovu 1.8 tsi jednu pored druge pa uspoređuj.....javi rezultat, ja znam koji bu Edited August 18, 2016 by Medic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now