Strah Posted November 5, 2016 Author Share Posted November 5, 2016 Jel ima taj auto MAF?-0.7 je neki normalni vakuum ako nemas lude bregaste. Kad sve ovako citam slozio bih se s nekim tko je ranije napisao, sve van i sloziti iz nule. Investirati jos u SA ECU i to je to. Osobno sam bio malo skeptican u pocetku no sam sam se uvjerio da je SA ECU najbolje rjesenje, a pogotovo za aute koji su znacajno modificirani. Ima MAF koji čita normalne vrijednost lera kad se potrefi da auto dobro radi, a to je od 3-5 g, ail kad poludi, što je sad u većčini vremena, onda čita 5,6,7g što je i logično jer se na gljivu čuje kako usisava puno jače Nisam spreman ići putem SA, ni mentalno niti financijski nažalost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strah Posted November 5, 2016 Author Share Posted November 5, 2016 Reko bi da trebas novi ecu.. I da od tuda trebas krenuti Sent from Nokia 3310 Drugi ECU je bio gore, isto je radio tako tako s povremenim dizanjem lera, lošim vakumom, crkavanjem i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Bas isti ecu ko tvoj ili neki od nekog 1.8t.. Jer nisu svi bas isti.. I razliciti senzori se koriste kod razlicitih ecu-a. A bas kad ecu zna stekati.. Klapna i papucica gasa zna izbacivati greske.. A motor tada cak i radi (vozi) Sent from Nokia 3310 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strah Posted November 5, 2016 Author Share Posted November 5, 2016 (edited) ECU je od audija a3, ali mislim potpuno isti, isti senzori, vvti, wideband lambda...moja struja je sva od auq motora koje je bio unutra, samo je ubačen agu motor.. Inače, u očajničkim pokušajima sam malo provjeravao mase koje sam vidio, spajao ih s ventil deklom i pištilo je, dakle ima spoj, pa sam mjerio napon i kad je auto uigašen, napn je 0.00, ali ono što m je čudno, kad ga upalim, pojavi se 0.1 V između bilo koje mase i ventil dekla... Edited November 5, 2016 by Strah Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 MAF senzor je na Opelovim turbo motorima cest uzrok nekima od simptoma koje ti opisujes. Ne znam da li si probao njega zamijeniti sa ispravnim s drugog auta ali meni bi to bio jedan od prvih koraka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strah Posted November 5, 2016 Author Share Posted November 5, 2016 Nevjerojatno, ali nisam još, danas mi je lega zauzet pa ćemo probati sutra, s njegovog audija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Dal postoji neki mehaničar s dijagnostikom u tvojem kraju? Nekako mi se čini da tapkaš u mraku a nisi ni potražio prekidač za svjetlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strah Posted November 5, 2016 Author Share Posted November 5, 2016 Pa imam ja vag com, gore sam stavio i kodove koji su sad bili, i našao sam one stare kad se isto ler smrdao, ali se brisanjem grešaka sve popravilo na neko vrijeme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strah Posted November 5, 2016 Author Share Posted November 5, 2016 Evo jedan video..inače, dok sam mrdao tako po gasu i prati postotke auto je proradio...vakuum se spustio na -0.9, i počeo raditi normalno... Jel napon akumulatora slab nakon par sati stajanja? 11.4 V... Dok auto ne radi, otklon papučice gasa prvo krene u jednom smjeru, pa onda tek u drugom...kad auto radi onda se čini normalno Jel to tako mora, tj. znači li da je na kontaktu klapna skroz zatvorena, a na leru da se nulti položaj pomiče za tih par stupnjeva ili? https://www.youtube.com/watch?v=NSGF_a9jBT0&feature=youtu.be Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joo Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Pa jesi probao resetirat klapnu preko vag-coma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 (edited) jebate tek sad vidim koliko je moj leon dobar,sva struja radi ka i prvog dana,nikakva resetiranja klapne i slicno jel ti ispisalo greske,idi redom i provjeravaj,po meni negdi ti neko crijevo pusta ili bobina koja da zajebaje,ako ti buca. jesi izbacija one puste ventile,vakume i slicna sranja? mozda da malo bolje napises kronologiju dogadaja jel to auto nakon zamjene motora radilo kako treba? voda u elektronici? to ti nije niti malo sumnjivo? svicice? Edited November 6, 2016 by mrlakis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strah Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 Pa jesi probao resetirat klapnu preko vag-coma? Da, više puta, čak sam i našao podatak da se to ne može ako je napon ispod 11.8..a kod mene je pa je auto prvo malo radio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strah Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 jebate tek sad vidim koliko je moj leon dobar,sva struja radi ka i prvog dana,nikakva resetiranja klapne i slicnojel ti ispisalo greske,idi redom i provjeravaj,po meni negdi ti neko crijevo pusta ili bobina koja da zajebaje,ako ti buca. jesi izbacija one puste ventile,vakume i slicna sranja? mozda da malo bolje napises kronologiju dogadaja jel to auto nakon zamjene motora radilo kako treba? voda u elektronici? to ti nije niti malo sumnjivo? svicice? Evo, idemo redom...nadam se da će se ljudima dat pročitati.. Auto je kupljen od predsjednika Seat cluba Croatia Damjana Vranaričića koji mu je bio vlasnik zadnjih 6,7,8 godina... Prvi vlasnik je bio Mario Šoštarić i još je on ubacio agu motor jer je njegoiv serijski motor bio zakovan i sređen za puno više konja i taj motor je dan danas kod njega. OVaj motor ima manje od 100 000 km, nije potrošio kap ulja na 10 000 km što sam ga vozio. Auto je održavan u Zubaku, imam sve račune, niikad se nije štedilo, zapravo je uloženo jako puno novaca..brembo kočnice, forge fmic, bov, fi 70 downpipe decat, multimedia, aku u gepek, povezivači muldi, antiroll barovi, quafie lsd, bbs ch, glanc novi k03s turbo... Auto se vozio normalno 7,8 mjeseci i tad se prvi put zblesao ler s ovim greškama P0122 -powertrain throttle pedal/postiion sensor switch A circut low input p0222 - powertrain throttle/pedal position sensor/switch B circut low input p0221 - powertrain throttle/pedal position sensor/switch B circuit range/performance problem Poništio sam ih i sve 5 narednih parsto km..i onda opet, pa nakon parsto opet...tad sam očistio klapnu gasa, adaptirao i vozio se preko 1000 km, otišao na valjke i na tom putu je vakuum počeo štekati i na valjcima se opet smrdao, ali se više nije dao popraviti brisanjem kodova... Putem kući je malo bio dobar, malo nije i tad je bivao sve gore... Znači, činjenice: - nigdje ne pušta, tlačio sam cijeli sistem, reda radi promijenio i pcv ventil - bobine su dobre, znam kako je kad bobine počnu rikavati, ler je dobar, boost je problem pa trza + što sam probao s drugim bobinama - svijećice sam uzeo ngk bkr7e, gap napravio na 0.5mm - injektore druge probao - pumpu goriva drugu probao - bov drugi probao - kupio novi hockey puck ventil (pcv) - glava je bila na obradi, kompresija je 10.5 na svakom cilindru Na mom ECU su bili korodirani kontakti, a i u zubaku su već mijenjalil jedan pin Majstor prelemio novi šteker, zatvorio ECU, ali je ostala rupica kroz koju je ušlo malo vode, osušili, napravili novu brtvu od sirove gume i zatvorili Probao drugi ecu, auto se slično ponaša Jučer dok sam stiskao gas i snimao onaj video, pratio te postotke auto je nadošao i počeo raditi normalno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Nisam ovo zadnje citao Kupi neku asistenciju, zovi za 2-3 dana vucnu sluzbu u nek ga voze kod Firea, natrag mozes i vozit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strah Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 Sljedeći tjedan ću još pokušati riješiti problem ovdje u OS pa ćemo vidjeti... Update Jutros auto radi normalno jedno 10 min...nema grešaka na ecu, sve ok, gas linearan, mogu ga precizno dizati po 100 okretaja... Na bloku 061 throttle drive angle sensor je na 0, sve štima... I u momentu auto opet izgubi ler, vakuum se poremeti, a u tom bloku 061 throttle drive angle sensor više nije 0 na leru, već se mijenja oko 1.5% do 2% Sada je doziranje gasa jako teško i na najmanji stisak pedale okretaji odu do 3000 okr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 ta voda u ECU je sjebala instalaciju 99% ,jer da je nesto ne ispavno od senzora i takvih stvari onda bi konstantno radilo probleme a nebi radio ponelad normalno auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strah Posted November 19, 2016 Author Share Posted November 19, 2016 Auto se vozi već 2 tjedna, sve je ok. Dakle, na kraju je ipak bila klapna, a to je prva stvar koju sam probao, samo tad nisam imao vag com da napravim adaptaciju na klapnu s Ibize 1.8t. Čudno je što je moja klapna kod njega radila, a njegova kod mene nije. Ubacio sam prije 2 tjedna opet klapnu od lege i vozio se normalno, nakon 5,6 dana vožnje sam vratio svoju staru klapnu..i auto je radio 20,30 km...i tada se opet ler izgubio..opet baci grešku pressure drop between turbo and dv...obrisao grešku, adaptirao, ništa, i dalje ne radi... vratio novu klapnu, i dalje ne radi..adaptirao novu klapnu i auto radi normalno zadnjih tjedan dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joo Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Znaci bio sam jako blizu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strah Posted November 19, 2016 Author Share Posted November 19, 2016 Da, da, ma cijelo vrijeme se vrtim oko klapne ili pedale gasa...samo eto, kad nešto nije potpuno pokvareno onda je teško pronaći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Sad prodaj Safeta dok se kotrlja i kupi auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strah Posted November 20, 2016 Author Share Posted November 20, 2016 Ćuti tamo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now