JosipZG Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 koje ljepilo valja, po mogućnosti u spreju i gdje to kupiti? na A stupu mi se počela tkanina odljepljivati na donjem rubu a tkanina je čitava pa mi se čini da bi se to lako dalo izvaditi, pošpricati, nategnuti i zaljepiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Meni je sad frend radio na Zafiri i koristio je od Wurtha u spreju i kaze da to stalno koristi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 WURTH je ekstremno skup, mislim da oko 170 Kn. Sad da me ubiješ ne mogu se sjetiti koje sam ja koristio, ali mislim da ga imaš u Bauhausu, nekih 80-tak kuna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Ljepilo u spreju se može kupiti u Bauhausu sigurno, a ja sam ga kupio u trgovini Meridian (kamp oprema) u Poreču. Ima i webshop: meridian.hr Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 3, 2016 Author Share Posted November 3, 2016 jel valja taj u bauhausu il ću nakon tog morat u wurth po ovaj skuplji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 160 kn je ovaj od Wurth-a. Joža, kad isprobas ovog iz Bauhausa, javi da skupa odemo u Wurth, pa da neku cugu popijemo usput. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 3, 2016 Author Share Posted November 3, 2016 bauhaus mi je zanimljiv osim zbog cijene zbog tog kaj mi je 3 minute od firme, odem odmah po njega ak valja. a to što trebam lijepiti nije viseće pa ne treba bit neko extra ljepilo. ako si je dejanR time slagao takve stvari i drži, idem po to Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Ma ja zajebavam (kao po obicaju), ali poziv na cugu svejedno stoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 ja sam lijepio krovni tapecirung s bisonom, evo 5 godina bez greške.. nisam koristio sprej nego ljepilo iz kantice, ali vidio sam sprej u bauhausu ili tak nečemu.. ne mora biti sprej, lagano obje plohe premaži kistom i nakon par minuta zalijepi tkaninu.. LG-D855 on Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 3, 2016 Author Share Posted November 3, 2016 evo u recent pickups baš sam uzeo taj bison ali u spreju, skuplji je dosta ali lakše se raspršuje. ako bude ok lako onda negdje probati s tim iz kantice. tkanina je dost tanka pa nisam htio riskirat da kistom napravim predebeli sloj pa da mi probije kroz tkaninu Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 ako je tanka, onda bolje sprej.. meni kutija sprejeva ne bi bila dovoljna jer sam lijepio materijal sa spužvicom direkt na stari tapecirung, pa sam prije samog ljepljenja morao ljepilom impregnirati stari tapecirung jer upija kao lud.. s ovim nećeš imati problema, tkaninu koju ne želiš slučajno zaprskati ljepilom prelijepi pik trakom.. ? LG-D855 on Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Joža a bas si panj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 3, 2016 Author Share Posted November 3, 2016 nisam ja panj nego si ti premalo na forumu S obje strane je ovak bilo Jedna I druga Montaža kad stegne do kraja ak bude dobro Mogao sam si dat i vise truda al ok je, vidjet cemo kolko dugo bude ok, nemam bas iskustva kolko ljepila stavit mozda sam premalo mozda previse...ionak je u planu to sve dat pretapecirat kak spada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Jesi obje strane našpricao i ostavio kratko da se kozica napravi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Odi u Elgrad ili Iverpan i kupi si Hraniex ljepilo u spreju, oko 100kn, vrhunska kvaliteta, Wurth i mnogi se mogu sakriti, koristio sam i jedno i drugo i Hranipex je bog i batina Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 3, 2016 Author Share Posted November 3, 2016 Tuco jesam, prema uputama 10min pricekat prije spajanja Boxer sad je za mene kasno al drugima ce savjet pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 (edited) Eo ja isproba ovo bison ljepilo u spreju danas za krov i nevalja, s tim da mozda i nije 100% do toga, jer sam krov lipija dok je na autu, pa neznam jel to bas po ps. najbolje bi bilo skinit krov, pa tapecirung, dobro nasprejat, lipo navuc tkaninu u ostavit da se osusi... Ovako sam skinija dio naspreja i nazad izpegla lipo i nakon 10-15 min opet pada krov Edited August 24, 2019 by MarioST Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 Jel bilo spuzvice izmedju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 A je hrpa one sitne smrvljene sta li vec... Mislim da je u tome i najveci problem... a to za skinit je ubojstvo, nemam uopce ideju s cim to skinit nekako jednostavno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 U tome i je caka... kroz godine se ta spuzvica pretvori u "brasno" i zato e tapecirung pocne odljepljivati... Nova tkanina sa spuzvicom i kvalitetno ljepilo....i naravno netko tko zna sto radi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 Ak je spuzvica ispod, zaboravi. To je kao da pjesak pokusavas zaljepit Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 bump ? danas sjednem u alfu, a ono tkanina sa krova visi do poda ? neka nedavna iskustva, koja su ljepila sad aktualna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MatijaSB Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 bump danas sjednem u alfu, a ono tkanina sa krova visi do poda neka nedavna iskustva, koja su ljepila sad aktualna?PreporukaAuto tekstil d.o.oSl BrodUvoznici su i tkaninaMsm da nemaju web, ali na face su aktivniPoslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now