ND4SPD Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Neki strujic ce mozda znati - Golf 4/Bora/A3/Octavia/Leon/Toledo, mikroprekidac u vratima, da li se mora narucivati nova brava ili se moze naruciti/popraviti sam mikroprekidac? Brava radi normalno, unutarnje svjetlo ne radi kada se vrata otvore i ne pisti kada svjetla ostanu ukljucena, pretpostavka je da je problem u mikroprekidacu, a ne u necemu drugome... Nasao sam i ovo gdje je u lemovima bio problem, a mikroprekidaci su bili OK: http://forums.vwvortex.com/showthread.php?1542461
Gabre Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 aj ako nadjes koga u karlovcu/zagrebu da bi to odradio da posaljem staroga da mu rijesi vrata. i uz navedeno, auto ne kuzi kada otkljucas i otvoris vrata da si zapravo i otvorio vrata fizicki pa se sam zakljuca ponovno.
ND4SPD Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 aj ako nadjes koga u karlovcu/zagrebu da bi to odradio da posaljem staroga da mu rijesi vrata. i uz navedeno, auto ne kuzi kada otkljucas i otvoris vrata da si zapravo i otvorio vrata fizicki pa se sam zakljuca ponovno. Nasao sam, ali taj preporucuje cijelu novu bravu koja je nesto ispod 1000 kn... A sam mikroprekidac je nekih 10 kn, ili ako je u pitanju lemljenje - trosak struje Doduse citam da su neki popravljali, pa im se ubrzo opet pokvarilo...
Pekx Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Imam ja kataloski mikroprekidaca, rijesis sam u 2 sata sve za 10 dolara. Searchaj moj nick i pojam kataloski, Kegalju sam slao ne tako davno.
BaGy Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Nova brava preko ebay-a ili od tokica...skoro ništa ne košta a radi dobro
ND4SPD Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 Imam ja kataloski mikroprekidaca, rijesis sam u 2 sata sve za 10 dolara. Searchaj moj nick i pojam kataloski, Kegalju sam slao ne tako davno. Nasao, hvala :thumbsup: Iako koliko vidim to je najobicniji mikroprekidac koji u chipoteci kosta par kn...
ND4SPD Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 Nova brava preko ebay-a ili od tokica...skoro ništa ne košta a radi dobro E, vidis, ebay, nisam se uopce sjetio: http://www.ebay.com/itm/Front-Left-Door-Lock-Mechanism-Passenger-Side-Actuator-For-VW-GOLF-BORA-LUPO-MK4-/401045390297?fits=Year%3A2004%7CModel%3AGolf&hash=item5d602b03d9:g:3c8AAOSw0vBUdpsK&vxp=mtr Bagatela
Beli Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Rjesio sam vise puta te brave, i bude hladni spoj na tiskanoj plocici.. Tako da nemora znaciti da je samo mikro prekidac, btw imas 3 komada mikro prekidaca u bravi Skini bravu pa mi je posalji i sredim tu ju Sent from Nokia 3310
SVEN Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 (edited) http://shop.bmacvags.com/products/vw-audi-door-module-microswitch?variant=5883674947 Pogledaj zice u pregibu izmedju vrata i karoserije Edited November 3, 2016 by SVEN
ND4SPD Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 Rjesio sam vise puta te brave, i bude hladni spoj na tiskanoj plocici.. Tako da nemora znaciti da je samo mikro prekidac, btw imas 3 komada mikro prekidaca u bravi Skini bravu pa mi je posalji i sredim tu ju Sent from Nokia 3310 Hvala, ali naruciti cu ovu s ebaya
ND4SPD Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 Di si bio? Grom? Cvitkovic u Jaskovu...
Gabre Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 kad smo kod toga, jel ima netko neki pametna link gdje naruciti novi kljuc? u Seatu traze 500kn. Otisao je prekidac na tipki za zakljucavanje. a ujedno bih i sebi narucio novi za audija.
hrga Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Znas kod GP-a di ti je igraonica Mali carobnjak i Frizerski salon? Pored ti je garaza..tamo sam vozio Alteu kad je otisla kontakt brava 0959000368 Grom servis
ND4SPD Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 Znas kod GP-a di ti je igraonica Mali carobnjak i Frizerski salon?Pored ti je garaza..tamo sam vozio Alteu kad je otisla kontakt brava 0959000368 Grom servis Znam... Mislio sam da oni klime popravljaju U svakom slucaju ovu narucujem sa neta, a mozda i sam ugradim, ovisi o vremenu vani
the-rider Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 vec kad je otvoren topic, frendu na ibizi 6L steka zakljucavanje/otkljucavanje u vratima, vise ne radi nego radi, ima smisla da rastavljam brave i probam popraviti ili treba nove brave
ND4SPD Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 vec kad je otvoren topic, frendu na ibizi 6L steka zakljucavanje/otkljucavanje u vratima, vise ne radi nego radi, ima smisla da rastavljam brave i probam popraviti ili treba nove brave Ne znam, ali evo, ima tih brava jeftino i u HR: https://www.silux.hr/proizvodi/karoserija/sigurnosni-sustavi/brave/264315/brava-vrata-unutarnja-seat-volkswagen
Kegalj Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Pekx mi je poslao kataloske brojeve, narucio I odradio ko iz pi*ke. Stvarno lagano za slozit, a usteda nevjerojatna Ispalo me $20. Da sam kupovao brave bilo bi nesto ispod $700 + ruke. Jos jednom hvala Pekx
ND4SPD Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 Pekx mi je poslao kataloske brojeve, narucio I odradio ko iz pi*ke.Stvarno lagano za slozit, a usteda nevjerojatna Ispalo me $20. Da sam kupovao brave bilo bi nesto ispod $700 + ruke. Jos jednom hvala Pekx Nemate ebay u Kanadi?
the-rider Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Ne znam, ali evo, ima tih brava jeftino i u HR: https://www.silux.hr/proizvodi/karoserija/sigurnosni-sustavi/brave/264315/brava-vrata-unutarnja-seat-volkswagen odlicno, onda ce morati kupiti nove, ne da mi se zezati za te pare :lol:
ND4SPD Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 odlicno, onda ce morati kupiti nove, ne da mi se zezati za te pare :lol: Upravo to
mrlakis Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 ne radi i meni,sta onda uzeti cilu bravu novu, ovu od siluxa?
Kegalj Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Razlika izmedu zamjenu brave I ugradnje prekidaca je 3 minute. Doslovno
ND4SPD Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 Razlika izmedu zamjenu brave I ugradnje prekidaca je 3 minute. Doslovno Ali postoje tri mikroprekidaca i ploca, odnosno problem u hladnom spoju... Tako da moze biti problem na vise mjesta...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now