ND4SPD Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Neki strujic ce mozda znati - Golf 4/Bora/A3/Octavia/Leon/Toledo, mikroprekidac u vratima, da li se mora narucivati nova brava ili se moze naruciti/popraviti sam mikroprekidac? Brava radi normalno, unutarnje svjetlo ne radi kada se vrata otvore i ne pisti kada svjetla ostanu ukljucena, pretpostavka je da je problem u mikroprekidacu, a ne u necemu drugome... Nasao sam i ovo gdje je u lemovima bio problem, a mikroprekidaci su bili OK: http://forums.vwvortex.com/showthread.php?1542461 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 aj ako nadjes koga u karlovcu/zagrebu da bi to odradio da posaljem staroga da mu rijesi vrata. i uz navedeno, auto ne kuzi kada otkljucas i otvoris vrata da si zapravo i otvorio vrata fizicki pa se sam zakljuca ponovno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 3, 2016 Author Share Posted November 3, 2016 aj ako nadjes koga u karlovcu/zagrebu da bi to odradio da posaljem staroga da mu rijesi vrata. i uz navedeno, auto ne kuzi kada otkljucas i otvoris vrata da si zapravo i otvorio vrata fizicki pa se sam zakljuca ponovno. Nasao sam, ali taj preporucuje cijelu novu bravu koja je nesto ispod 1000 kn... A sam mikroprekidac je nekih 10 kn, ili ako je u pitanju lemljenje - trosak struje Doduse citam da su neki popravljali, pa im se ubrzo opet pokvarilo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Imam ja kataloski mikroprekidaca, rijesis sam u 2 sata sve za 10 dolara. Searchaj moj nick i pojam kataloski, Kegalju sam slao ne tako davno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Nova brava preko ebay-a ili od tokica...skoro ništa ne košta a radi dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 3, 2016 Author Share Posted November 3, 2016 Imam ja kataloski mikroprekidaca, rijesis sam u 2 sata sve za 10 dolara. Searchaj moj nick i pojam kataloski, Kegalju sam slao ne tako davno. Nasao, hvala :thumbsup: Iako koliko vidim to je najobicniji mikroprekidac koji u chipoteci kosta par kn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 3, 2016 Author Share Posted November 3, 2016 Nova brava preko ebay-a ili od tokica...skoro ništa ne košta a radi dobro E, vidis, ebay, nisam se uopce sjetio: http://www.ebay.com/itm/Front-Left-Door-Lock-Mechanism-Passenger-Side-Actuator-For-VW-GOLF-BORA-LUPO-MK4-/401045390297?fits=Year%3A2004%7CModel%3AGolf&hash=item5d602b03d9:g:3c8AAOSw0vBUdpsK&vxp=mtr Bagatela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Rjesio sam vise puta te brave, i bude hladni spoj na tiskanoj plocici.. Tako da nemora znaciti da je samo mikro prekidac, btw imas 3 komada mikro prekidaca u bravi Skini bravu pa mi je posalji i sredim tu ju Sent from Nokia 3310 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 (edited) http://shop.bmacvags.com/products/vw-audi-door-module-microswitch?variant=5883674947 Pogledaj zice u pregibu izmedju vrata i karoserije Edited November 3, 2016 by SVEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 3, 2016 Author Share Posted November 3, 2016 Rjesio sam vise puta te brave, i bude hladni spoj na tiskanoj plocici.. Tako da nemora znaciti da je samo mikro prekidac, btw imas 3 komada mikro prekidaca u bravi Skini bravu pa mi je posalji i sredim tu ju Sent from Nokia 3310 Hvala, ali naruciti cu ovu s ebaya Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Di si bio? Grom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 3, 2016 Author Share Posted November 3, 2016 Di si bio? Grom? Cvitkovic u Jaskovu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 kad smo kod toga, jel ima netko neki pametna link gdje naruciti novi kljuc? u Seatu traze 500kn. Otisao je prekidac na tipki za zakljucavanje. a ujedno bih i sebi narucio novi za audija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Znas kod GP-a di ti je igraonica Mali carobnjak i Frizerski salon? Pored ti je garaza..tamo sam vozio Alteu kad je otisla kontakt brava 0959000368 Grom servis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 3, 2016 Author Share Posted November 3, 2016 Znas kod GP-a di ti je igraonica Mali carobnjak i Frizerski salon?Pored ti je garaza..tamo sam vozio Alteu kad je otisla kontakt brava 0959000368 Grom servis Znam... Mislio sam da oni klime popravljaju U svakom slucaju ovu narucujem sa neta, a mozda i sam ugradim, ovisi o vremenu vani Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 vec kad je otvoren topic, frendu na ibizi 6L steka zakljucavanje/otkljucavanje u vratima, vise ne radi nego radi, ima smisla da rastavljam brave i probam popraviti ili treba nove brave Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 3, 2016 Author Share Posted November 3, 2016 vec kad je otvoren topic, frendu na ibizi 6L steka zakljucavanje/otkljucavanje u vratima, vise ne radi nego radi, ima smisla da rastavljam brave i probam popraviti ili treba nove brave Ne znam, ali evo, ima tih brava jeftino i u HR: https://www.silux.hr/proizvodi/karoserija/sigurnosni-sustavi/brave/264315/brava-vrata-unutarnja-seat-volkswagen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Pekx mi je poslao kataloske brojeve, narucio I odradio ko iz pi*ke. Stvarno lagano za slozit, a usteda nevjerojatna Ispalo me $20. Da sam kupovao brave bilo bi nesto ispod $700 + ruke. Jos jednom hvala Pekx Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 3, 2016 Author Share Posted November 3, 2016 Pekx mi je poslao kataloske brojeve, narucio I odradio ko iz pi*ke.Stvarno lagano za slozit, a usteda nevjerojatna Ispalo me $20. Da sam kupovao brave bilo bi nesto ispod $700 + ruke. Jos jednom hvala Pekx Nemate ebay u Kanadi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Imamo. Od tuda sam narucio:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Ne znam, ali evo, ima tih brava jeftino i u HR: https://www.silux.hr/proizvodi/karoserija/sigurnosni-sustavi/brave/264315/brava-vrata-unutarnja-seat-volkswagen odlicno, onda ce morati kupiti nove, ne da mi se zezati za te pare :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 3, 2016 Author Share Posted November 3, 2016 odlicno, onda ce morati kupiti nove, ne da mi se zezati za te pare :lol: Upravo to Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 ne radi i meni,sta onda uzeti cilu bravu novu, ovu od siluxa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Razlika izmedu zamjenu brave I ugradnje prekidaca je 3 minute. Doslovno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 3, 2016 Author Share Posted November 3, 2016 Razlika izmedu zamjenu brave I ugradnje prekidaca je 3 minute. Doslovno Ali postoje tri mikroprekidaca i ploca, odnosno problem u hladnom spoju... Tako da moze biti problem na vise mjesta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now