Jump to content

Xenon pranje fara i autonivelacija


Recommended Posts

Možda je bila tema, ali nisam našao..

 

Dakle, jasno je da je zakonom zabranjeno bilo kakvo poboljšanje na automobilu pa me zanima koje je točno osnova za to po pitanju stavljanja HID-a u obični far ili far s lećom.

Zašto je uvijet pranje farova? Jedino što mi pada napamet je da xenon ne grije far toliko jako pa postoji mala mogućnost da se u kratkom razoblju godine nahvata snijeg/led na far.

Vozim se s ilegalnim HID-om već 12ak godina i nikad nisam imao nikakvih problema oko hvatanja snijega/leda. Ima li neki drugi razlog zašto je pranje uvijet?

Drugi uvijet je auto nivelacija. Koliko brzo ta nivelacija radi? Može li stvarno ispeglati snop da stoji ravno kad auto prelazi preko rupa, pruge, grbave ceste itd? Koliko vidim, ne može jer me jednako zabljesne neka nova e klasa npr. kad prođe preko pruge kao i bilo koji drugi auto..a da ne pričam o grbavoj cesti.

 

Imao sam HID na Ibizi iz 2000. god( bez leće), podesio ga u stanici za tehnički pregled, imao tehnički ispravan snop i nikad mi nitko nije blicnuo, a taj auto sam vozio 10 godina..

Vidljivost noću je drastično bolja nego s običnim sijalicama i smatram da sam na taj način povećao sebi sigurnost u noćnoj vožnji, a pritome nisam nikome drugome smetao.

Sada vozim Leona s ugrađenim lećama i, dakako, snop je još bolji i ima savršeno oštar rub tako da djelomično shvaćam zašto bi leća trebala biti uvijet, uz bistro staklo fara jer mislim da snop ipak malo previše blješti kada je u pitanju stariji auto s mutnim farom. Ali možda je samo riječ o debilima koji ne podese dobro far kad ubace HID.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

HID u principu daje i veću količinu svjetla (lumena), ako je far prljav (bilo od snijega, leda ili obične prljavštine sa ceste), snop svjetla će se drugačije raspršivati i možda smetati nadolazećem prometu. Zato automatsko pranje farova - ako ti je zasrana šajba da ju moraš špricat i prat, farovi mogu biti samo još gori.

 

Auto nivelacija radi kako u kojem autu... Ja vidim da npr na uzbrdici isto spušta snop. Preko rupa ne vjerujem da će ikoja nivelacija raditi, a to je i onako samo jedan trenutak, nije da konstantno blješti.

 

S obzirom da ima i dalje pun klinac ekipa koja po mrtvom mraku ne shvaća da nema upaljena svjetla, a kamoli da razmišljaju o tome da ako im je auto odiza natovaren da spuste kotačić za visinu svjetla za koji stupanj, bolje reći da generalno ne može ići hid kit bez svega drugoga, nego da u prometu bude auta koji osvjetljavaju krovove kuća (a naviđao sam se i toga).

 

 

Naravno idealno bi bilo da se zna šta i kako se može/smije složiti, pa s time otići na atest da netko provjeri da je sve u redu, ali tu smo di jesmo i znamo svi kako stvari (ne)funkcioniraju kod nas i za puno jednostavnije stvari... :(

Edited by Renda
Link to comment
Share on other sites

pa ta autonivelacija upravo i je da radi u biti kada ti je auto natovaren, a ne da stalno poriktava visinu kda ides preko rupa/pruge i slicno.

 

nego kada je konstantno opterecenje na zadnjoj osovini pa auto legne vise nazad.

 

meni je zakon to, tako me veseli kad mi farovi zaplesu dolje kod paljenja auta, :wub:

Link to comment
Share on other sites

Drugi uvijet je auto nivelacija. Koliko brzo ta nivelacija radi? Može li stvarno ispeglati snop da stoji ravno kad auto prelazi preko rupa, pruge, grbave ceste itd? Koliko vidim, ne može jer me jednako zabljesne neka nova e klasa npr. kad prođe preko pruge kao i bilo koji drugi auto..a da ne pričam o grbavoj cesti.

Imam dojam da je nivelacija prvenstveno zbog različitih tereta u autu, tako da ti farovi svijetle isto, neovisno o tome koliko ljudi i prtljege je u autu.

Iako moram priznati da meni puno korekcija radi ta nivelacija kada se vozim u Comfort modu. Baš se primjeti da se na kočenju i ubrzavanju korigira snop.

Link to comment
Share on other sites

Ako drzis spricu duze od 2 sekunde spricat ce, zato samo "sprickaj" u kratkim intervalima.

 

vidi dolje

 

Kod mene sprica u milisekundi.

Ugasis svijetla - operes - upalis svijetla

 

tako i kod mene, ako su mi upaljena svjetla, ne mogu spricnut po sajbama da mi ne sprica po farovima jer cim povucem rucicu, odmah sprica oboje.

Link to comment
Share on other sites

Preloše...:doh: To su fakat mutavo napravili.

 

da bedasto totalno ali...

 

Meni je prijasnji nacin bio bolji kak je Gabre napisao. Kad si drzao dulje od 2 sekunde onda je tek aktivirao pranje farova. Do tada si mogao kratko spricati samo po sajbi.

Jel se moze tako narihtati ovaj novi sustav pranja farova?

 

Dario je gore napisao da se moze postelati.

 

Ne sjecam se jel na Audiju ili na Skodi prije njega, jebeno me zivciralo kaj su brisaci nakon 3x stali na sekundu pa onda jos 1x pobrisali. Strgat sam ih htio, taman obrises sajbu i onda debil jos 1x odradi i sve zasere.

Link to comment
Share on other sites

Ne sjecam se jel na Audiju ili na Skodi prije njega, jebeno me zivciralo kaj su brisaci nakon 3x stali na sekundu pa onda jos 1x pobrisali. Strgat sam ih htio, taman obrises sajbu i onda debil jos 1x odradi i sve zasere.

 

Meni je na Cliu to bas bilo dobro. Jel uvijek nakon brisanja krene jos jedan-dva curka i onda to sam pobrise. :D

Link to comment
Share on other sites

Meni je prijasnji nacin bio bolji kak je Gabre napisao. Kad si drzao dulje od 2 sekunde onda je tek aktivirao pranje farova. Do tada si mogao kratko spricati samo po sajbi.

Jel se moze tako narihtati ovaj novi sustav pranja farova?

 

Tak je meni na Cliu - ako držim dulje od 3s onda i farove pere - i haubu. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

Announcements


×
×
  • Create New...