_DEX_ Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Na starijima radi tako da držiš 2 sekunde i tek onda počne špricati po farovima. Tako je i kod mene. Ali svaki put šprica. E sad, eventualno ako Audi ima neki drugi relej, jer je njima sve u releju. Kako je složen krug, tako radi, nema nikakvog kodiranja. Nije nista drugacije. Ja sam imamo tvornicki xenon na A6 C5 i isto je bilo kao kod tebe. Nakon 2 sekunde drzanja, prao je farove. I tako svaki put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 I pretpostavljao sam. I ovako ima 3 vrste releja za brisače. Jedan je samo brisači, jedan je brisači i pranje farova, jedan je za sve to + kišni senzor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Okac ima pranje farova na gumb, nepovezano s pranjem sajbe ukljucujuci i spremnik odvojeni. Bolje da je tak ostalo haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 tak sam ja imao na S klasi i na CLS-u, odlicno rjesenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 To je zbog poglupljivanja vozaca jer racunaju da ih pola onda nikada nece oprati farove ako im ne odradi to na silu haha. Meni je tak najbolje pasalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Na starijima radi tako da držiš 2 sekunde i tek onda počne špricati po farovima. Tako je i kod mene. Ali svaki put šprica. E sad, eventualno ako Audi ima neki drugi relej, jer je njima sve u releju. Kako je složen krug, tako radi, nema nikakvog kodiranja. Imas pravo, isao bas probati. Svaki puta sprica svaki put ako drzos dugo, ja valjda nemam naviku drzati dugo pa se nikad ni ne pali Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Meni se i ako samo pikas upali svaki 3. ili 4. put tako nesto i usere prednju sajbu koja je pola sekunde prije oprana Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Ma da, ovo šprica po farovina sa nekih 20 bara po servisnom manualu, cijev koja ide do perača je palac debela. Isprazni 5L vode u nekoliko pranja neovisno o tome što je trajanje špricanja ograničeno... A s druge strane, pitanje je jel išta opere... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 bas cu napravit slow motion snimku Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Ma opere ali pri tome zasere cijeli auto, to je sigurno za tulave vozace koji niti peru auto niti ista. Ja ako vidim da su mi farovi koma sad po ovom vremenu obrisem ih i bez peraca al jbg, kuzim da ima ljudi koji od tehnickog do tehnickog nebi oprali. Zanimljivo je da ja sad na led farovima uopce nemam perace a svjetle da se poseru na svaki xenon koji sam do sad vidio haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Baš testirao ovu foru sa 2 sekunde i na škodi čim sam taknuo ručicu upalilo je i na farove. Tako da bez kodiranja ili gašenja svijetla nista Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Ma to je na starijima bilo tako. Sutra dodji na Kajzericu, bumo prekodirali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Sta, sutra neki xenon coding meet tamo ? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Ak se Mr. Bojka javi... Dođi i ti, dat ću ti dvije D2S žarulje za Golfa. Probaj nagurat u H7, možda ide i na 12V... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Sta i to mozes kodirat ? ps. zarulje vec imam, sjecas se... ovo oko guranja nebi komentirao :cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Ma sve ja mogu, samo kad hoću... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Ma to je na starijima bilo tako. Sutra dodji na Kajzericu, bumo prekodirali... Živim tu, tako da najavi se di I kada :-) Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 (edited) Jucer i ja kod sebe iskodirao na Golf7 da ne pali odmah pranje farova nego nakon 2.5sekunde drzanja (iz nekog razloga VCDS ne prihvaća više od 2560milisekundi delay) A usput i ostale gluposti aktivirao Ak su otvoreni prozori, da se zatvore automatski kad pocne padat kisa Da se vidi stanje akumulatora Kazaljke se rotiraju na kontaktu Retrovizor se pomakne kada se presalta u rikverc Pranje svjetla tek nakon 2.5sekunde nakon sta peres sajbu https://vimeo.com/200329696 Edited January 20, 2017 by Tomica93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Jucer i ja kod sebe iskodirao na Golf7 da ne pali odmah pranje farova nego nakon 2.5sekunde drzanja (iz nekog razloga VCDS ne prihvaća više od 2560milisekundi delay) A usput i ostale gluposti aktivirao Ak su otvoreni prozori, da se zatvore automatski kad pocne padat kisa Da se vidi stanje akumulatora Kazaljke se rotiraju na kontaktu Retrovizor se pomakne kada se presalta u rikverc Pranje svjetla tek nakon 2.5sekunde nakon sta peres sajbu https://vimeo.com/200329696 daj neki link za to jer nismo uspjeli pronaci kod mene na skodi ova odgoda. bilo je pol na njemackom pol na engleskom pa nismo uspjeli pronaci. ali moze i za ovu foru sa akumulatorom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Na njemackom upises u search rijec verzögern pa ces naci Za bateriju koliko se sjecam Mi je bila u coding, ne adaptions 17 Instruments Long Coding I tamo sam samo oznacio i tamo oznacis battery Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Retrovizor se pomakne kada se presalta u rikverc Ovoga te nije strah po zimi kada se sve zaledi i to? Znam da je ekipa na fordovima mahom isključivala opcije automatskog sklapanja retrovizora prilikom zaključavanja, ok nije baš ista stvar ali nije tako ni daleka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 automatsko sklapanje i automatsko pozicioniranje ogledala nije ista stvar (ogledalo se pomakne prema dole samo kada okrenes na njega, kao što možeš i vidjeti gore na filmiću) Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Aha tek sad skužio :doh: (zapravo dok nisam povećao video jer očito da mi je promakla ta radnja) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 daj neki link za to jer nismo uspjeli pronaci kod mene na skodi ova odgoda. bilo je pol na njemackom pol na engleskom pa nismo uspjeli pronaci.ali moze i za ovu foru sa akumulatorom Ma nasao sam ja kasnije kad smo u birtiji sjedili... Tu pise kako svabo to vrli: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now