killuminati Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 +1 Iako ni to sa sprejem ne traje predugo, izbije hrdja opet nakon nekog vremena... ja to radim već godinama, ako napraviš kako spada nema narančastog nigdje od izmjene do izmjene.. a inače i ate mi je s onim cinkovim slojem pohrđao, od tada farbam i pečem sve diskove prije ugradnje.. LG-D855 on Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 +1 Iako ni to sa sprejem ne traje predugo, izbije hrdja opet nakon nekog vremena... Zadnji, OEM diskovi nakon gotovo 9godina i 100kkm i dalje su OK, ali prednji zamjenski Brembo nakon par mjeseci zahrđali. Odradio ovo sa sprejem i sad nakon stajanja počeli dobivati žućkastu boju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Nije sa CO2 nego sa NOx al nebitno.... Sent from my LG-D855 using Tapatalk Ma dobro...znas na sta mislim Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 ja to radim već godinama, ako napraviš kako spada nema narančastog nigdje od izmjene do izmjene.. a inače i ate mi je s onim cinkovim slojem pohrđao, od tada farbam i pečem sve diskove prije ugradnje.. LG-D855 on Tapatalk Zadnji, OEM diskovi nakon gotovo 9godina i 100kkm i dalje su OK, ali prednji zamjenski Brembo nakon par mjeseci zahrđali. Odradio ovo sa sprejem i sad nakon stajanja počeli dobivati žućkastu boju. Takodjer, ATE mi je isto prohrdjao Ovo sa bojanjem, boja je drzala nekih 6 mjeseci do godinu dana, ne sjecam se vise tocno jer je to bilo davno Vise se ne obazirem na to, neka hrdja, tko ga hebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Na mom F30 sve ko novo.. Slikam sutra. 2013. I 120 tkm Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko_st Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Ma to je skroz normalno i neće ti bit potpuno ništa. Ja to ne bi dirao, nema potrebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted February 5, 2017 Author Share Posted February 5, 2017 Ma ne mislim u funkcionalnom smislu da ce nesto biti, znam da je povrsinski to, ali me smeta na novom autu da se vidi hrdja... Sent from my LG-D855 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioV Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 nije, samo se radi o "B" tržistu kao hrvatska. Mislis da se to događa na BMW-ima koji su za njemacko tržiste??? ma daj... Potpis ko kuca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Potpis ko kuca. Pa evo i Vlado ima isti slucaj na BMW-u a u Svici je. To je nazalost vise do ovog sto je Robertino rekao, novi auti, nebitno koji brand. Kako meni zahrdzaju Brembo diskovi na Bravu nakon sto ga tjedan dana ne vozim, to je ruzno za gledati, ali po djelu di plocica dolazi Meni se kosa na glavi digla kad sam prvi put vidio. Kaze majstor da je to normalno kad stoji. Nakon 2 kocenja prode, ali svejedno. Meni to nije normalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFog Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Pa evo i Vlado ima isti slucaj na BMW-u a u Svici je.To je nazalost vise do ovog sto je Robertino rekao, novi auti, nebitno koji brand. Kako meni zahrdzaju Brembo diskovi na Bravu nakon sto ga tjedan dana ne vozim, to je ruzno za gledati, ali po djelu di plocica dolazi Meni se kosa na glavi digla kad sam prvi put vidio. Kaze majstor da je to normalno kad stoji. Nakon 2 kocenja prode, ali svejedno. Meni to nije normalno Fijat Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfreak Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Pa evo i Vlado ima isti slucaj na BMW-u a u Svici je.To je nazalost vise do ovog sto je Robertino rekao, novi auti, nebitno koji brand. Kako meni zahrdzaju Brembo diskovi na Bravu nakon sto ga tjedan dana ne vozim, to je ruzno za gledati, ali po djelu di plocica dolazi Meni se kosa na glavi digla kad sam prvi put vidio. Kaze majstor da je to normalno kad stoji. Nakon 2 kocenja prode, ali svejedno. Meni to nije normalno Ja jos nisam vidio auto kojemu se to ne desi nakon kise i ne vozenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Stavio nove Meyle diskove na Clito prije mjesec dana, nisam imao vremena se poigrati s njima prije montaže i potpuno su crveni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Ja jos nisam vidio auto kojemu se to ne desi nakon kise i ne vozenja Ma netreba biti kise. @Fog kocnice su sa Nissana 350z Moj auto je iz 1997. i nema trunke hrdze nigdje A svi znamo kako izgledaju zadnje haube nekih auta Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Ništa ne hrđa kao šta su meni hrđali tarox diskovi to je bilo preružno za vidit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Poslikam ja danas poslije posla pa vidite, auto je 2012 i 173000km, za CH trziste. Ne hrdjaju diskovi nego glavcina kao ovdje na slici odmah do felge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Auto proizveden 16.02.2016, registriran 26.02.2016. Napisao sam u prvom postu star manje od godinu dana... Po meni se ne bi smjelo dogadjati...kakav spray za ciscenje felgi da je razlog...lol..koristio sam sonax vecinom, jednu bocicu onog iz lidla i jos jedan al sam zaboravio kak se zove (brba zna).... Sent from my LG-D855 using Tapatalk Ne znam. Meni osobno se to nije desilo ni na Citracu ni na Golfu V GTI 2008. (Middle East trziste). Da bas tako pohrdjavi i to na novom autu - nekaj mi tu ne stima. Ali obzirom da drugi forumasi imaju slicna iskustva, bit ce da je do (ne)kvalitete samih diskova i plocica valjda, ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 (edited) Ne hrdjaju diskovi nego glavcina kao ovdje na slici odmah do felge. to je dio diska. glavčina je ispod toga a diskovi ti vjerojatno ne hrđaju jer ih pločice čiste Edited February 6, 2017 by JosipZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Za diskove ajde još, ali čeljusti - druga priča. Meni na FiJatu tek nakon 3god krenuli laganini oksidirat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted February 6, 2017 Author Share Posted February 6, 2017 32 000 km, 11 mjeseci starosti... Da idem tamo ili saljem mailom? Sent from my LG-D855 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Odi osobno tamo nek vide na svoje oci. Ovak ces poslat mail pa ce ti rec da dodes. Isti vrag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted February 6, 2017 Author Share Posted February 6, 2017 Odi osobno tamo nek vide na svoje oci. Ovak ces poslat mail pa ce ti rec da dodes. Isti vrag Ali bih imao pisani trag... Sent from my LG-D855 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 onda im usput pošalji i ove slike dobiš tamo radni nalog kad uđeš u servis Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Ali bih imao pisani trag... Sent from my LG-D855 using Tapatalk onda im usput pošalji i ove slike dobiš tamo radni nalog kad uđeš u servis Eto ti pisani trag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Ja bi tražio novi auto, bez hrđe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Ja bi tražio novi auto, bez hrđe. Slazem se s tobom, ovo je nedopustivo. Ako ti ne daju novi auto, zaprijetit novinama i paljenjem auta ispred salona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now