Grga20VT Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 (edited) Dakle,danas kad sam došao u garažu imao sam šta i vidit. Pukla šajba na sve strane sama od sebe. Znači nema nikakvih tragova oštećenja izvana već se pukotina osjeti iznutra. Dal je netko imao takvu situaciju?Što može biti uzrok tome? Koliko će me koštat nova? Ova ima senzor za kišu,dal i on ide u kompletu ili odvojeno? Edited February 7, 2017 by Grga20VT Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Ja sam trazio za svoj A6 i Laus je imao među boljim cijenama sa montazom. S time da je kod njih ista cijena i ako na karticu uzimas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 vidi imaju li više verzija, pa uzmi deblju, inače su nešto sitno skuplje, ne znam kak je za taj auto.. LG-D855 on Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vix Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 http://www.autostaklalaus.hr meni na e39 sa senzorom 1300kn s ugradnjom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Ako je pukla bez oštećenja onda je bila prenapeta, ako je bila mjenjana krivo montirana ili je auto bio razbijen Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran86 Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Nagledao sam se da popucaju zadnje po zimi same od sebe,al prednje nisam vidio... Meni je na 147 pukla od hladnoče al je imala točku od kamenčića prije pa se pukotina samo raširila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grga20VT Posted February 7, 2017 Author Share Posted February 7, 2017 Ako je pukla bez oštećenja onda je bila prenapeta, ako je bila mjenjana krivo montirana ili je auto bio razbijen Auto je 10 godina u obitelji i nije bilo nikakvih sudara,isto tako zadnje dvije godine je u garaži koja nema vrata ali je pokriven ceradom.Šajba je orginalna,prva ugradnja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Pa onda je nekom vjerojatno slučajno nešto opalo na auto i nije skužio da je razbio šajbu koja je bila ispod cerade... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Pa onda je nekom vjerojatno slučajno nešto opalo na auto i nije skužio da je razbio šajbu koja je bila ispod cerade... Pukotina je iznutra Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBIG Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 nekad ti je nešto tu udarilo ... i sada kako su promjene temepratura samo se proširilo .... meni je na w203 krvcnija kamencic u proljece dok su kosili travu i bila sitna tockica i nisan bija ustaklara da je tretira jer san racuna da se nece širit i prva ljetna vrucina staklo se raširilo i nastala pukotina od pocetka do kraja stakla .... tako da si i ti ima vejrojatno zanemarivu sitnicu i promjena temeperature ti je kvrcnila do kraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grga20VT Posted February 8, 2017 Author Share Posted February 8, 2017 http://www.autostaklalaus.hr meni na e39 sa senzorom 1300kn s ugradnjom Senzor se neda iskoristit ovaj koji je na sajbi trenutno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vix Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 senzor vjerojatno ostaje stari..al na šajbi je nosač za njega pa je šajba malo skuplja...nije to neka cijena..pa sve šajbe su tu negdje jedino ako hoćeš rabljenu, al brisači novi su prek 200kn pa to ljudi ne mijenjaju i sve rabljene šajbe su pune riseva..a i kak nebi nakon 15god Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBIG Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Senzor se neda iskoristit ovaj koji je na sajbi trenutno? senzor se koristi tvoj .... sajma sa senzorima u staklu ima udubine di koji senzor ide a senzori se lijepe u 90% slucajeva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Senzor se neda iskoristit ovaj koji je na sajbi trenutno? Senzor ti ostaje stari, ja još imam i dolje grijače metlica brisača tako da je samo drugačiji tip stakla, koji treba napomenuti prije ugradnje, ali senzori se ne mijenjaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now