alenp Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Znaci koliko kilometara ima "pravo" napravit ovlašteni servis kad im se ostavi auto na popravku? Jer meni megane u servisu i danas ja dodem vidjet kaj je s autom i frajer meni prica kako ga je testirao do Ivanje reke i natrag, autu fali skoro pol tanka pa me cisto zanima dal oni imaju to pravo da mi vrate auto koji je bio gotovo pun sa 1 cetvrtinom?:huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 nemaju tako daleko,di ti je servis uopce Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 ja bi mu jebo majku - eto, tolko smije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Znaci koliko kilometara ima "pravo" napravit ovlašteni servis kad im se ostavi auto na popravku? Jer meni megane u servisu i danas ja dodem vidjet kaj je s autom i frajer meni prica kako ga je testirao do Ivanje reke i natrag, autu fali skoro pol tanka pa me cisto zanima dal oni imaju to pravo da mi vrate auto koji je bio gotovo pun sa 1 cetvrtinom?:huh: A, kaj, dečki se otišli malo zguštat...:thumbsup: Mislim da ćeš ići opet mijenjat kuplung...možda su i oni pokušavali pogoditi LC :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 neko se malo iso proganjat pa kao morali isprobat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Iz Gorice u Ivanju Rijeku ??:huh: Vrati im sedana praznog, ubi kočnice i lamelu:naughty::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Iz Gorice u Ivanju Rijeku ??:huh:Vrati im sedana praznog, ubi kočnice i lamelu:naughty::rofl: e ovo mi se svida :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 mi radimo probu 1km ako je bio normalan servis, par kilometara ako je bilo nekaj na ovjesu da se vidi kak se ponaša na rupama i cca 10km ak je ispitivanje turba il tak nekaj kaj se mora ispitat u više režima vožnje....eto pa ak ti to kaj pomaže, al mislim da nema nikakvog pravila koliko traje probna vožnja, iako mi se ovo što si ti napisao čini puno previše Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted February 19, 2009 Author Share Posted February 19, 2009 (edited) A, kaj, dečki se otišli malo zguštat...:thumbsup: Mislim da ćeš ići opet mijenjat kuplung...možda su i oni pokušavali pogoditi LC :rofl: Ma kitu probo sam ja auto maloprije, cim sam stisnuo kvacilo se osjetilo da je novo:punk: Pitam da znam kad sutra dodem po auto, necu im natocit zamjenski auto i zdravo.. Sto je najgore od svega on jos meni prica kak je on isao do tamo i natrag, ja slusam i odem pogledat benz kad ono fali skoro 2 cetvrti, mislim kad bi zbrojio koliko goriva su mi servisi potrosili komontno bi imao 3-4 tanka:doh::no2: mi radimo probu 1km ako je bio normalan servis, par kilometara ako je bilo nekaj na ovjesu da se vidi kak se ponaša na rupama i cca 10km ak je ispitivanje turba il tak nekaj kaj se mora ispitat u više režima vožnje....eto pa ak ti to kaj pomaže, al mislim da nema nikakvog pravila koliko traje probna vožnja, iako mi se ovo što si ti napisao čini puno previše Mijenjali su nesto na ovjesu, ali nemam ja nista protiv toga nek ga testiraju i 30 kilometara ali neka ga i natoce onda ili nek mi kazu da im ne trebam tocit zamjenski, svaki put ista prica svaki put.. Edited February 19, 2009 by alenp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prpa Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Iz Gorice u Ivanju Rijeku ??:huh:Vrati im sedana praznog, ubi kočnice i lamelu:naughty::rofl: To samo neki strucnjaci mogu ubit za 30 kilometara:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 To samo neki strucnjaci mogu ubit za 30 kilometara:lol: Istina ali mislim da ga samo on smije vozit tako da davanje tebi ne dolazi u obzir:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 ja mislim da te guze i da su se decki malo izdivljali Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 koliko ti auto ima km pa si vec mijenjao kumplug?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 2 četvrtine ti sigurno nema pravo potrošiti,tjeraj mak na kolac............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prpa Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Istina ali mislim da ga samo on smije vozit tako da davanje tebi ne dolazi u obzir:rofl: Nemoj da sad moram slikat plocice s tvoje vectre mislim da su jos kod mene:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Nemoj da sad moram slikat plocice s tvoje vectre mislim da su jos kod mene:P E kad smo kod toga kad si slobodan da mi zmijenjaš i na astri pločice Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted February 20, 2009 Author Share Posted February 20, 2009 koliko ti auto ima km pa si vec mijenjao kumplug?? 18800 trenutno, duga pricica U Eurorentu su mu skinuli getribu ali pretpostavka majstora da nisu zamjenili semering i onda je na stranu gdje je lamela kapalo ulje i na kraju sve otislo pa pa ako na to jos dodas nekoliko launch control startova i dosta naglih startova na billi dobijes zamjenu kuplung seta i 2 kuplung cilindra:punk: A sto se tice Eurorenta kao servisa, ja vec 2 mjeseca reklamiram stvari koje mi oni nisu popravili tj promjenili, mislim uzas zivi, auto je kod njih bio 2.5 mjeseca a slozili su ga gore nego sto bi ga ja sam slozio da sam doma radio. Slikica Tu gdje je zuta strelica e tu su trebali prvi put promjenit semering Link to comment Share on other sites More sharing options...
speljac Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Eurorent mene više nikad neće vidjet. Hrpa debila tamo radi. Otišao sam s Nissanom U Mlaku u FIS i s njima sam zadovoljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted February 20, 2009 Author Share Posted February 20, 2009 Eurorent mene više nikad neće vidjet. Hrpa debila tamo radi. Otišao sam s Nissanom U Mlaku u FIS i s njima sam zadovoljan Meni su zivot zagorcali zesce, da su jedini ovlasteni servis nebi ga tamo odveo vise, fuckas garanciju kad naprave vise sranja nego koristi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speljac Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Meni su zivot zagorcali zesce, da su jedini ovlasteni servis nebi ga tamo odveo vise, fuckas garanciju kad naprave vise sranja nego koristi.. Meni isto, zato sam izgubio živce i otišao drugdje. Čak sam se i žalio Renault Nissanu ali tada ništa nisam postigao. Zanimljivo je kako jedan ovlašteni servis tvrdi da je auto potpuno ispravan, a drugi otkloni nekoliko nedostataka koji po tvdnji Eurorenta ne postoje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted February 20, 2009 Author Share Posted February 20, 2009 Meni isto, zato sam izgubio živce i otišao drugdje. Čak sam se i žalio Renault Nissanu ali tada ništa nisam postigao. Zanimljivo je kako jedan ovlašteni servis tvrdi da je auto potpuno ispravan, a drugi otkloni nekoliko nedostataka koji po tvdnji Eurorenta ne postoje.. Ista priča, ovi iz Renault-Nissan ne sljive zivu silu, uopce ne slusaju stranku, nego ono sto kaze Servisni savjetnik tako je, ako on kaze da stranci treba dat nesto tek ce onda to odobrit, prije toga nista...meni je samo cudno kako ima nisu uzeli koncesiju za vozila, ali boli njih briga, njima je glavo da prodaju vozila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajmond Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Znaci koliko kilometara ima "pravo" napravit ovlašteni servis kad im se ostavi auto na popravku? Jer meni megane u servisu i danas ja dodem vidjet kaj je s autom i frajer meni prica kako ga je testirao do Ivanje reke i natrag, autu fali skoro pol tanka pa me cisto zanima dal oni imaju to pravo da mi vrate auto koji je bio gotovo pun sa 1 cetvrtinom?:huh: Možda si ga krivo razumio, možda je bio sa Ivanom do Rijeke:lol: Servisi obično imaju kasko pokriven 15km u krugu radionice, mislim da im je to max šta isprobavaju auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted February 20, 2009 Author Share Posted February 20, 2009 Možda si ga krivo razumio, možda je bio sa Ivanom do Rijeke:lol: Servisi obično imaju kasko pokriven 15km u krugu radionice, mislim da im je to max šta isprobavaju auto Ma napravili su samo 70ak kilometara, spicio preko pol rezervara znaci stedio ga je:no2: Jos se danas svado sa mnom, popizdio sam i otiso doma, nema smisla glupi su ko ameri:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prpa Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 E kad smo kod toga kad si slobodan da mi zmijenjaš i na astri pločice LAC:P:P:P i sta je s onom litrom i vodom:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prpa Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 2 Ivan: Zašto ja kad je Pavičić izvanredan serviser Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now