_DEX_ Posted October 21, 2017 Author Share Posted October 21, 2017 Toyota je kod moje punice. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Nek si ti nju prodal punici Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimA Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Ja se sad vratio iz Rijeke Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 58 minutes ago, _DEX_ said: Toyota je kod moje punice. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Autogol 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 1 hour ago, _DEX_ said: Toyota je kod moje punice. Znaci sogi ce ju spodrkat do sv. Nikole Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 21, 2017 Author Share Posted October 21, 2017 Znaci sogi ce ju spodrkat do sv. NikoleGolf trojka je lakirana, pa ne izlazi iz nje Sent from my LG-H850 using TapatalkSad cemo malo poslusati kak nema do francuza po udobnosti i opremi, malo kak samo ludak moze imati auto s 3 vrata uz malo dijete, malo kak benzinac uopce ne trosi iiii nova dilema kaj uzeti oko nove godine Francuz je super kad nemas para za BMW i Audi, a hoces opreme. Vrlo jednostavno. To je auto za sirotinju. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 7 minutes ago, _DEX_ said: Golf trojka je lakirana, pa ne izlazi iz nje Preko hrdje? 8 minutes ago, _DEX_ said: To je auto za sirotinju. Aj molim te nemoj ovo vise radit. Staro je vec 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 21, 2017 Author Share Posted October 21, 2017 Aj molim te nemoj ovo vise radit. Staro je vec Kad cu se obogatit onda ce bit staro. Ovako nemam se kaj kurcit kad lovator nisam. Mislim da nema nista zalosnije kad se netko kurci i pravi se da je u lovi, a ustvari je kurac. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Cesritke, dobro izgleda. Sretno Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 21, 2017 Author Share Posted October 21, 2017 Cesritke, dobro izgleda. SretnoHvala. Treba ga ispolirat i kemijski ocistit. Klinci su sa cipelama iza sica sprljali. Mehanicki je utegnut do jaja. Pravnica je sa svaku sitnicu isla u ovlasteni osim zadnja dva servisa. Odmah cu dat promijeniti svo remenje, ulje, filtere i to (klasika za polovni auto), kod Jensa po lece+xenon i to je otprilike to. I mozda malo poboljsati ozvucenje u Ronisu. Sve u svemu, uredna baza za ok autic za neko vrijeme. Nebude ionako bio cijelu vjecnost kod mene. Sent from my LG-H850 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 31 minutes ago, _DEX_ said: Hvala. Treba ga ispolirat i kemijski ocistit. Klinci su sa cipelama iza sica sprljali. Mehanicki je utegnut do jaja. Pravnica je sa svaku sitnicu isla u ovlasteni osim zadnja dva servisa. Odmah cu dat promijeniti svo remenje, ulje, filtere i to (klasika za polovni auto), kod Jensa po lece+xenon i to je otprilike to. I mozda malo poboljsati ozvucenje u Ronisu. Sve u svemu, uredna baza za ok autic za neko vrijeme. Nebude ionako bio cijelu vjecnost kod mene. Sent from my LG-H850 using Tapatalk sretno ja se fakat zapitam koliko se isplati uvijek tako uzeti auto, uloziti u njega, pa ga prodati nekome dalje .Sta nije bolje onda naci neki auto koji ce ostati dulje kod tebe? Imam osjecaj da se ne mices od price range-a...sto mi govori da nemas bas nikakvu korist od tog principa osim sto drugome popravljas auto NHF naravno u konacnici, ako tebe to veseli, to je najbitnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Pa jos nema 150 000km, nemoj ulagat u njega 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 21, 2017 Author Share Posted October 21, 2017 sretno ja se fakat zapitam koliko se isplati uvijek tako uzeti auto, uloziti u njega, pa ga prodati nekome dalje .Sta nije bolje onda naci neki auto koji ce ostati dulje kod tebe? Imam osjecaj da se ne mices od price range-a...sto mi govori da nemas bas nikakvu korist od tog principa osim sto drugome popravljas auto NHF naravno u konacnici, ako tebe to veseli, to je najbitnije Ostajem na nuli. To mi odgovara. Vozim auto pol godine, servisiram i prodam ga za onolko kolko me sve to kostalo. Jer uvijek kupim malo povoljnije. Koji put mi se znalo dogoditi da nakon 6-7 mjeseci izgubim mozda 100 eura. Ali to je sa autom, dijelovima itd. Meni je to i dalje dobra racunica. Da ih vozim duze onda bi pusio. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Pa jos nema 150 000km, nemoj ulagat u njega Hahahaha, dobra. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Računica je OK, ali svaki put ici sve ponovo, ne znam.......meni se više ne da to, vozi ga tu, vozi ga tam, pa te neko vraca doma, pa po auto...... Kad dodje drugo dijete ne budes vise imal vremena za to;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danko Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Čestitke na kupnji...ima li i ovaj fensi ledice pored panorame?? Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor04 Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Dobro izgleda, šteta kaj nije troja vrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 21, 2017 Author Share Posted October 21, 2017 Računica je OK, ali svaki put ici sve ponovo, ne znam.......meni se više ne da to, vozi ga tu, vozi ga tam, pa te neko vraca doma, pa po auto...... Kad dodje drugo dijete ne budes vise imal vremena za to;)Zato sam Yarisa vozio 11 mjeseci. I malo mi ga je bilo zao, ali ionako ce ga zena jos vozit kad je kod punice. Ko zna, mozda Pug izdrzi 12 mjeseci I nemam u planu drugo dijete. I ne, nema seljo beljo ledice. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Dobro izgleda, šteta kaj nije troja vrata Al fakat jebeno izgleda u 3 vrata verziji. Nisam nasao niti jednog sa panoramom, ispod 100.000 km, bez VTI motora i da je 3 vrata. Naravno i da ne kosta previse. Danas stavljam malog unutra i skroz mi je sad cudno. I naravno da sam mu lupio malo sa glavom u stok. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 12 hours ago, _DEX_ said: Hahahha, nije meni bed dat jos 78 kn i doma otic busom Semper, mogo bi i ja koju ciglu prodat. Robert, brzo dopeljaj ako imas kakvog by Loeba da vidim. I gledam ti vikendom Focusa na Billi. Fakat jebeno izgleda Sent from my LG-H850 using Tapatalk Dobro je slozen jbg bio je razbijen 10 hours ago, _DEX_ said: Auto kupljen, picim za Zg. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Hehe rekao sam ti da neces na bus doma cestitam super auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 22, 2017 Share Posted October 22, 2017 Sad zadnjih 4-5 stranica prebacit u novu temu “pug by Dex”, dodat link sa njuskala i ne trebas se puno gnjavit s predstavljanjem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now