Kegalj Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 (edited) 4 minutes ago, Grga20VT said: Kakvi su lexusi?konkretno is220d 2008god?to je toyota? benzinci su koliko ja znam neproblematicni. Za diesele nemam pojma Navodno je taj 2.2 d iz Avensisa sa drugom getribom za zadnji pogon pa mozda probaj potrazit kako se u Avensisu pokazao Edited October 10, 2017 by Kegalj Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimA Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 4 hours ago, _DEX_ said: Zato imam hrpu poznanika sa francuzima koji su prvi vlasnici sa gro km i svi prezadovoljni. Piraj kako je @rimA zadovoljan sa starijim 1,5 dci motorom u Cliu i to chipan od pocetka i ganja se i dan danas mu zena vozi taj auto. Pitaj Boga dal ga servisira uopće. Šalim se, ja se brinem o tome Ja sam zadovoljan, samnom je prošao sito i rešeto, svaka mu čast. Sad ima nekakvih 170.000 ja mislim. Samo Francuz, nema dalje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Zato si vozio i BMW i Audi Pa jesam. I vozit cu BMW-a opet kad cu imat za uredan primjerak. Sto ne znaci da su drugi auti losi. Od svih auta sto sam imao (a imao sam ih gro) sa francuzima sam imao najmanje problema. Clio III 1,5 dci i Yaris su mi 2 auta u koje nisam morao uloziti niti 1 kn za popravke! Strikno za potrosne materijale tipa ulje, kocnice i to. Na Cliu sam zbog sebe preventivno isao mijenjati letece na 220.000 km i rekao mi kum da sam ih bezveze mijenjao. Vozii sam i BMW sa 420.000 km i isto me dobro sluzio samo nebi vise nikad (mislim na kilometrazu). Ono sto sam htio rec, za cijenu BMW-sa 270.000 km (neprovjerivo), samo osnovnom opremom iz 2001, vozim Focus iz 2005, sa full opremom, 150.000 km i sve u ovlastenom sa racunima rađeno. O tome se radi. Za tu istu cijenu sam mogao uzeti 2005 407SW sa plinom, hrpom opreme, stanje auta jebeno uredno, regan godinu dana sa 210.000 km. Znaci mlađi i opremljeniji auto sa manje km i manja mogucnost kvarova zbog manje starosti i km. O tome se radi. Nadam se da necu vise morat objasnjavat. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Evo mi mijenjamo 2 headunita (radio) dnevno recimo.Sestra ima novi (10mj. star) Citroen C3...počeo treperiti onaj centralni tablet/displej...ok, ide pod garanciju ali...cifra je madrfakin 18k Kuna!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Sestra ima novi (10mj. star) Citroen C3...počeo treperiti onaj centralni tablet/displej...ok, ide pod garanciju ali...cifra je madrfakin 18k Kuna!?! Na Volvu XC 90 onaj display radiu (crno-zeleni display, ne radio i BC nego samo display) je 9000 kn plus ruke. Te cifre fakat nisu normalne. Bas me zanima kolko kosta kad to krepa na ovim novim BMW 5-icama, ML-ima i slicno. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grga20VT Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 benzinci su koliko ja znam neproblematicni. Za diesele nemam pojma Navodno je taj 2.2 d iz Avensisa sa drugom getribom za zadnji pogon pa mozda probaj potrazit kako se u Avensisu pokazaoCitam malo ali nema bas puno informacija ili su iskustva jako oprecna. Najvise me zanima odrzavanje jer auto koji gledam ima 175tkm al je kupljen u hr i odrzavan u ovlastenom. Auto mi se svidja i cini mi se dobra kupnja u odnosu na premium segment toga godista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Citam malo ali nema bas puno informacija ili su iskustva jako oprecna. Najvise me zanima odrzavanje jer auto koji gledam ima 175tkm al je kupljen u hr i odrzavan u ovlastenom. Auto mi se svidja i cini mi se dobra kupnja u odnosu na premium segment toga godista. @Ozy ti ga jos ima. Navodno je sranje sa nekom 5. diznom. Ima tih par caka, Ozy ih sve zna sredit. Sto se tice 2.2 dizel motora, samo HDi ili CDI. Ostalno ja osobno nebi.Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 11 minutes ago, Grga20VT said: Citam malo ali nema bas puno informacija ili su iskustva jako oprecna. Najvise me zanima odrzavanje jer auto koji gledam ima 175tkm al je kupljen u hr i odrzavan u ovlastenom. Auto mi se svidja i cini mi se dobra kupnja u odnosu na premium segment toga godista. sto se auta kao auta tice: https://cars.usnews.com/cars-trucks/lexus/is/2011/reliability a specificno za taj motor kako je Dex rekao probaj pitat Ozy-a mislim da je on svog novog kupio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grga20VT Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 sto se auta kao auta tice:https://cars.usnews.com/cars-trucks/lexus/is/2011/reliability a specificno za taj motor kako je Dex rekao probaj pitat Ozy-a mislim da je on svog novog kupio Imas neki kontakt od ozya,nema ga na forumu bas?Thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 (edited) Samo FB: Ozren Sigir Nisam se privatno s njim cuo od 2009. Ako se dobro sjecam otvorio je temu za svoj servis tu negdje na forumu pa bi mogao tamo bit negdje kontakt broj edit: uspio sam ovo izvuc preko FB sa njegovog njuskalo profila 092 188 6633 Edited October 10, 2017 by Kegalj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Meni je taj C6 zakon auto, ali ne bi ga kupio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Da,prica se da taj 2.7 i nije neka sreca...navodno je 3.0 vec puno bolji/pouzdanijiPoslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk2.7 u jagu je govno zesce, pucaju radilice za dobar dan. Sent from my SM-G920F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now