Unknown Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 zanima me da li su ova dva proizvoda isto ulje? koja je razlika osim u boji. rade pro S je crven a samo titan race zuti. gradacije su oboje 10w60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Nije jedan za aute, drugi za motore? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjur Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Pro S je na bazi estera drugi nije.Silkolene je moto programSent from my MI 6 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 9 hours ago, Unknown said: zanima me da li su ova dva proizvoda isto ulje? koja je razlika osim u boji. rade pro S je crven a samo titan race zuti. gradacije su oboje 10w60 Pa ima valjda na deklaraciji nekih podataka, o sastavu, normama koje zadovoljava... itd...? Ono što ja koristim je crvene boje, Titan Pro S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 21 hours ago, 2fast said: Pa ima valjda na deklaraciji nekih podataka, o sastavu, normama koje zadovoljava... itd...? Ono što ja koristim je crvene boje, Titan Pro S. Zato jer vam stavljam crveni sirup u reciklirano ulje. Čema, sad smo bar utvrdili zašto te ovaj servis ispao brutalnih 40kn više. Dobio si bolje ulje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted January 14, 2018 Author Share Posted January 14, 2018 17 minutes ago, Raptor6767 said: Zato jer vam stavljam crveni sirup u reciklirano ulje. Čema, sad smo bar utvrdili zašto te ovaj servis ispao brutalnih 40kn više. Dobio si bolje ulje. haha bolje je pitanje zakaj prosli put nisam dobio to? ja sam mislio da je to to a kad ono rene me zaj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 haha bolje je pitanje zakaj prosli put nisam dobio to? ja sam mislio da je to to a kad ono rene me zaj... Jbga,trebalo izdvojit 40kn prvi put. Sad sam te izbio na neviđeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted January 14, 2018 Author Share Posted January 14, 2018 lako za pare, uvalio si mi prvi put staru zalihu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 Staru zalihu koju sam morao naručiti i čiji si naziv vidio u ponudi i slike samih kantica - samo što ne znaš razlikovati ulje koje točiš. To ti je kao Motul 8100 vs 300V. Neuk si, neobrazovan i smrdiš na Božić 2017. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now