Jump to content

Recommended Posts

Posted

Treba mi litra, treba mi i manje zapravo, da malo dolijem prema potrebi :D  Zvao na puno mjesta, uključujući i dobavljača tj Fuchs Maziva, i saznao da su imali fuckup pri isporuci i nije im stigla roba, pa je situacija takva kakva je.  Kažu da im nova runda stiže negdje u 9. mj, a ja u sljedecih tjedan dana trebam odraditi dosta km i vjerojatno ću trebati doliti malo...

Hvala!

Posted
24 minutes ago, Japanac said:

Treba mi litra, treba mi i manje zapravo, da malo dolijem prema potrebi :D  Zvao na puno mjesta, uključujući i dobavljača tj Fuchs Maziva, i saznao da su imali fuckup pri isporuci i nije im stigla roba, pa je situacija takva kakva je.  Kažu da im nova runda stiže negdje u 9. mj, a ja u sljedecih tjedan dana trebam odraditi dosta km i vjerojatno ću trebati doliti malo...

Hvala!

Pa rekao si da ideš Loncu?

Posted (edited)

Bio kod njega nakon što sam te zvao, nema, a nema ni nitko od "velikih". Zvao Tokić, Ciak, Motormaniu i dalje se nisam sjetio nikog.

Edited by Japanac
Posted

Ma trebati ću doliti pola litre max vjerojatno, prije nego se pojavi nova runda 10w50.  Koja su generalno pravila kod miješanja ulja? Imam doma još motula 300v od Legacya, on je 15W50.  Je li bolje doliti 15W50 ili 10W60 :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...