Jump to content

Crotuned meeting 2k19

webmaster750

Recommended Posts

Ako zelimo druzenje prije proljeca i rostilja na jarunu, koje bi bilo po meni top, onda treba biti brz i organiziran. Ponudit dva-tri mjesta i dat na glasanje i to je to. Onda jednog koji ce prikupit pare od ljudi koji su zainteresirani i dogovorit s restoranom ili sta vec izaberemo.

Poslano sa mog MI 8 SE koristeći Tapatalk

• Like 1

12 hours ago, DiscoVolante said:

Ozalj, Zagorje ili negdje oko Plitvica kad bude sunčan vikend na proljeće.

Idemo s motorima, ili s Alfom, imam Hak asistenciju. :D

Plitvice ili Gorski Kotar ne bi bio los ako bi bilo ekipe koja bi dolazila s mora, a ovima iz Zg ne bi bio problem potegnuti do tamo... E, sad, za ove dalje, Varazdin, Slavonija, to je vec druga prica... Trebalo bi napraviti popis da se vidi od kuda bi doslo najvise ljudi (vjerojatno ZG), pa se prema tome nekako orijentirati iako bi bilo fer radi ovih iz udaljenijih krajeva da se malo pomaknemo prema njima...

11 hours ago, 2fast said:

Odličan prijedlog.

Ne mora bit Slapić, imali su dečki iz BMW kluba meet tamo na onom kupalištu prije Slapića.

To je kod otoka ljubavi... Samo sto tamo treba doci rano ujutro ako se misli zauzeti mjesto za rostilj...

A sad budimo realni

Tko uopce ocekuje da cemo se uspjet skupit iz svih krajeva HR na jednom mjestu?

Realno, projekt osuđen na propast, bar na ovom forumu...

Ima sasvim dovoljno forumaša iz raznih krajeva da svaka regija za početak održi svoj meet...

Edited by 13DM

1 hour ago, 13DM said:

A sad budimo realni

Tko uopce ocekuje da cemo se uspjet skupit iz svih krajeva HR na jednom mjestu?

Realno, projekt osuđen na propast, bar na ovom forumu...

Ima sasvim dovoljno forumaša iz raznih krajeva da svaka regija za početak održi svoj meet...

Ovo je istina. U zg ima 3 veca okupljalista automobilista svaki tjedan. I svatko u tome svjetu zna gdje su i posjecuje ih. A nazalost ovaj forum vise nema veze s autima, vise tko je platio skulje sendvic.

Omašili ste ceo fudbal. Nije to Billa meet gdje cemo stajat kraj auta i pricat lovacke.

Nadjemo se u birtiji ili na Jarunu i zajebancija. Zadnje druzenje koje je Frenc potegnuo nije bio meet nego sprdacina u birtiji, nas 20 ili koliko vec i bilo je do jaja.

Face na debili mi se ne gledaju vec dugo.

Isto tako, pomicati ovo druzenje izvan Zg da bi 2-3 clana iz drugih krajeva dosli, nema smisla.

• Like 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...