hrga Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 Daj se malo maknite iz metropole..ajmo Muljava malo se poslozit ispred spomenika na Petrovcu pa drona dignut ak ima...pa posle pojest i popit...u Lovackom domu muljava Poslano sa mog HTC Desire 12+ koristeći Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HrSupra Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 Ako zelimo druzenje prije proljeca i rostilja na jarunu, koje bi bilo po meni top, onda treba biti brz i organiziran. Ponudit dva-tri mjesta i dat na glasanje i to je to. Onda jednog koji ce prikupit pare od ljudi koji su zainteresirani i dogovorit s restoranom ili sta vec izaberemo. Poslano sa mog MI 8 SE koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 Mrežnica je prva liga Bolje su samo curke iz okolice 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 12 hours ago, DiscoVolante said: Ozalj, Zagorje ili negdje oko Plitvica kad bude sunčan vikend na proljeće. Idemo s motorima, ili s Alfom, imam Hak asistenciju. Plitvice ili Gorski Kotar ne bi bio los ako bi bilo ekipe koja bi dolazila s mora, a ovima iz Zg ne bi bio problem potegnuti do tamo... E, sad, za ove dalje, Varazdin, Slavonija, to je vec druga prica... Trebalo bi napraviti popis da se vidi od kuda bi doslo najvise ljudi (vjerojatno ZG), pa se prema tome nekako orijentirati iako bi bilo fer radi ovih iz udaljenijih krajeva da se malo pomaknemo prema njima... 11 hours ago, 2fast said: Odličan prijedlog. Ne mora bit Slapić, imali su dečki iz BMW kluba meet tamo na onom kupalištu prije Slapića. To je kod otoka ljubavi... Samo sto tamo treba doci rano ujutro ako se misli zauzeti mjesto za rostilj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Isto tako je i na Jarunu za roštiljanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 (edited) A sad budimo realni Tko uopce ocekuje da cemo se uspjet skupit iz svih krajeva HR na jednom mjestu? Realno, projekt osuđen na propast, bar na ovom forumu... Ima sasvim dovoljno forumaša iz raznih krajeva da svaka regija za početak održi svoj meet... Edited February 15, 2019 by 13DM Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Jeben ti je optimizam, tko hoce ce doci, tko nece nebi ni pisao u ovom topicu first of all Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Ja dolazim. Kad se dogovorite za lokaciju, samo napisem da potvrđujem dolazak i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Najbolje da bi se još i svama balafcima družil... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 (edited) 3 minutes ago, maredo said: Najbolje da bi se još i svama balafcima družil... Tebe jebe sto moras popit Ginko da se znas doma vratit.....deda Edited February 15, 2019 by _DEX_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Ja moram vidi jel ima semper slobodnu slepu da me moze vratit Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 48 minutes ago, tolt said: Jeben ti je optimizam, tko hoce ce doci, tko nece nebi ni pisao u ovom topicu first of all Koji optimizam? Pa imam oči i vidim kak ekipa funkcionira.. Samo sam realan Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 1 hour ago, 13DM said: A sad budimo realni Tko uopce ocekuje da cemo se uspjet skupit iz svih krajeva HR na jednom mjestu? Realno, projekt osuđen na propast, bar na ovom forumu... Ima sasvim dovoljno forumaša iz raznih krajeva da svaka regija za početak održi svoj meet... Ovo je istina. U zg ima 3 veca okupljalista automobilista svaki tjedan. I svatko u tome svjetu zna gdje su i posjecuje ih. A nazalost ovaj forum vise nema veze s autima, vise tko je platio skulje sendvic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Ja moram vidi jel ima semper slobodnu slepu da me moze vratit Ja cu svakako s kamionom doci, bit ce sigurno jos ekipe s renoima, alfama i folksvagenima 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 (edited) mitingarenje smo prošli prije 20 godina, to me apsolutno više ne zanima. eventualno neki reuninon jednom u 10 god Edited February 15, 2019 by killercivic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Omašili ste ceo fudbal. Nije to Billa meet gdje cemo stajat kraj auta i pricat lovacke.Nadjemo se u birtiji ili na Jarunu i zajebancija. Zadnje druzenje koje je Frenc potegnuo nije bio meet nego sprdacina u birtiji, nas 20 ili koliko vec i bilo je do jaja.Face na debili mi se ne gledaju vec dugo.Isto tako, pomicati ovo druzenje izvan Zg da bi 2-3 clana iz drugih krajeva dosli, nema smisla. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted February 16, 2019 Share Posted February 16, 2019 Kupimo divljači i za kuhamo gulaš na Jarunu... Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted February 16, 2019 Share Posted February 16, 2019 najbolje u dubrovniku Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted February 16, 2019 Share Posted February 16, 2019 worthersee ?? da semper ima vise posla prek Loibla Poslano sa mog HTC Desire 12+ koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garet Posted February 16, 2019 Share Posted February 16, 2019 21 hours ago, semper said: Ja cu svakako s kamionom doci, bit ce sigurno jos ekipe s renoima, alfama i folksvagenima zaboravio si na fordove..:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted February 16, 2019 Share Posted February 16, 2019 zaboravio si na fordove..To ne moram ni spominjat, zamisli moju situaciju, imam doma ford, peugeot i alfu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 To ne moram ni spominjat, zamisli moju situaciju, imam doma ford, peugeot i alfu Na slepi “Prijevoz za vlastite potrebe” u pravom smislu Sent from my iPhone using Tapatalk 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now