Jump to content

Formula 1

Gabre

Recommended Posts

27 minutes ago, Robertino said:

Sto bi kad bi...

Kad je Bottas vozio u Williamsu (i unistavao momcadske kolege), svi ste zazivali Ferrari da ga uzme, proglasavali ga novim Hakkinenom, i sta sve ne.. 

Kad je Rosberg vozio vrhunski u Williamsu, pa poslije rastavljao u Mercu Dedu na proste faktore...ista stvar.

Hamilton ih je spremio u džep obojicu. 

Hulk je solidan vozac, ali da je on i blizu jednog Hamiltona i Verstappena nebi on sad sjedio doma i čitao novine. Toliko glupi vlasnici top teamova nisu!

Merc je ulozio puno u F1. Hamilton također nije (bio) jeftin. Bas suprotno. Dali se je investicija isplatila? Bome opako!!

Mozes li reci da bi Merc osvojio vozacki naslov 2017 i 2018 da je vozacka postava bila Hulk-Rosberg(Bottas)? Ja nebi stavio ruku u vatru...

naravno da bi. Rosberg je uzeo prvenstvo Hamiltonu, sjecas se.

Mercedes bi uzimao prvenstva iz par razloga:

- imaju fantastican team inzenjera i osoblja koji funkcionira bezgresno, za razliku od slampavog ferarija koji su iskljucivo svojim greskama svaku sezonu popusili barem dvije tri trke i tako je od pamtivijeka.

- imaju nevjerojatan tempo razvoja i rjesavanja problema ako se neki i pojavi

-imaju jos nevjerojatnije pouzdan(e) bolide koji se jednostavno ne kvare i nemaju DNF-ova.

Pa evo i ove sezone, Bottas koji je imao i odustajanja, i klasicnih - Valteri, its James..... gdje je morao slusati i ne jerati pobjedu... 

i generalno ima losu sezonu, je jos uvijek No2 u poretku vozaca...

Veca je usporedba Max protiv svojih kolega, gdje se desava da mu vode ne mogu donest, e sad, ili red bull apsoluto dizajnira bolid onako kako max zeli i druge se ne pita, ili je max zaista top vozac ( a je, kolko god ga je ne volio) koji uspijeva savladati i izvuci "max"imum iz njega...   prije je ovo potonje.

Max kipi jer zna da bi on u Mercedesovom bolidu nasapunao Hamiltona da ovaj ne bi znao kako se zove. To je svima na gridu jasno samo eto prilike za to nikad nece biti.

hoces reci da je Hamilton borbom na stazi osvojio ta prvenstva?    mozda samo sa timskim kolegom, a ni to nije nakon 2016 sezone...    Valteri, its James.......   we need to keep position. We need to leave space. itd itd itd

Ako nisi primijetio prvih par utrka puste da se "utrkuju" a nakon toga Bottas odlazi na bunar po vodu.

Koje ce motore voziti RB slijedece godine ako Honda ide van?
Još iduću godinu je tu Honda.

Ali su smiješni u red bullu, doslovno prije 5 mjeseci su se prijetili i zahtijevali da se ne bi slučajno zamrzavao razvoj motora.
Sad kad im Honda okreće ledja, i imaju neku ideju da bi sami preuzeli pogone od Honde, zahtijevaju da se zamrzne razvoj motora ahaha ili će napustiti F1 :D

Kvale danas očekivano dominacija Mercedesa.... Ovaj put vodonoša uzeo pole svemoćnom Hamiltonu.

3 minutes ago, Gabre said:

Još iduću godinu je tu Honda.

Ali su smiješni u red bullu, doslovno prije 5 mjeseci su se prijetili i zahtijevali da se ne bi slučajno zamrzavao razvoj motora.
Sad kad im Honda okreće ledja, i imaju neku ideju da bi sami preuzeli pogone od Honde, zahtijevaju da se zamrzne razvoj motora ahaha ili će napustiti F1 ?

Kvale danas očekivano dominacija Mercedesa.... Ovaj put vodonoša uzeo pole svemoćnom Hamiltonu.

Sad mogu komotno rec zeni da izbrise PVR. Thx

koga zanima, ima na Amazon Prime, a vjerujem i na torentima, serija o Alonsu. To je mozda i najsposobniji vozac u F1 zadnjih 20 godina.

https://www.imdb.com/title/tt12945004/

2 times world champion, 3 times runner-up, 3 times losing the championship by less than 4 points and never with a dominant car.

Ujedno valjda vozio najvise razlicitih kategorija, i uvijek kompetitivan.

bit ce ga gust gledati dogodine nadam se u konkurentnom autu, a ne u onom krampu od mclarena gdje se godinama gusio.

https://www.youtube.com/watch?v=4PepKLiBvx4

da, zato je Honda sada podvila rep nakon 7 godina sramote. Mora da je Alonso i za to kriv.

Ja se nadam da ce reno biti konkurentan, ma nek ostanu svi kao sto jesu ove godine podjednaki i ja zadovoljan. Mercu ionako niko ne moze soli na rep staviti a kamoli sto drugo.

Hamilton se sada poceo ciganiti i poceo ucjenivati Mercedes sa nekim ludim ciframa za ugovor.

pa sto mislis zasto nisu jos potpisali ugovor. Sigurno jer im se ne zuri. Jos prije par mjeseci je navodno procurilo da je Hamilton trazio nesto tipa 45mil eura po sezoni.

Marcedes je pametno cekao da uvedu salary cap, pa moze hamilton trazit sto hoce.

A ti ako ne vidis kakva je vozacina Alonso, ja ti tu ne mogu pomoc.

1 hour ago, Robertino said:

Vozio je Alfonso i godinu dana McLaren s Renaultovim motorom. Trkeljao se po zacelju. 

usporedis deficit u poziciji na godisnjoj razini izmedju timskog kolege i Alonsa i onda to napravis za bilo koga drugog iz te ere i bude ti jasnije.

Edited by Kegalj

2 hours ago, Robertino said:

Ne znam samo zasto to ne uspoređuju i top teamovi, vidim da se svi "trgaju" za Alonsove usluge ?

Pa ono, ja bi rekao da su svi odlucili ulagati u klince.

Kada je Ferrari odlucio uzeti Leclerca odmah onda vidis koliko je sati, a nikada nisu tako mlade vozace uzimali.

F1 se promijenila i teamovi su se okrenuli mladim narastajima

5 hours ago, Robertino said:

Ne znam samo zasto to ne uspoređuju i top teamovi, vidim da se svi "trgaju" za Alonsove usluge ?

ne vjerujem da sam ovo procitao.. Samo ne kuzim, ti si ono Hamilton fanboy, jel?   Tip koji navija za pobjednika a kada voda krene na drugi mlin, onda ides za njom?

6 hours ago, Robertino said:

Zato sto Alonso ima jos mozda 3 godine u sebi, ako i to. Vidis kako su se ti isti veliki timovi koje spominjes trgali za Vettela. Cak mu je i Red Bull kojem je donio 4 naslova prvaka zatvorio vrata.

Moze se Alonsu spocitat svasta, ali licemjerni #blessed svetac je u Mclarenu javno na internetu objavio telemetriju jer je Button bio brzi od njega. 

Da je Alonso to napravio ne bi prestali pricat o tome.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...