Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

3 minutes ago, tolt said:

Dex je u lovi, samo apgrejda 

Iza je jako nepregledan i ne znam zasto to ne ugrađuju od osnovnog paketa.

1 minute ago, riceburner said:

sad jos kad mu joza, bero i ja uplatimo za uksrnicu bit ce novi set felgi...

To ce mi platit neki put na more za Uskrs :D 

Edited by _DEX_
  • Like 1
  • Haha 1
Posted (edited)
6 minutes ago, tolt said:

Pa zato što nitko ne daje gratis :)) plati pa klati

Zato i placam :drink:

Jens ce biti presretan kad ga nazovem da treba jos i senzore ugrađivat. :D 

Jedva cekam da ugradi i da vidim kako svijetle ove Morimoto 3" bi-LED lece. :naughty:

Edited by _DEX_
Posted (edited)
1 minute ago, IgoRR said:

Di si ih kupio? Vidim da su na ebay oko 70€ sa dostavom kaj nije nekaj puno para...

422 kn - IC

Edited by _DEX_
Posted
sad jos kad mu joza, bero i ja uplatimo za uksrnicu bit ce novi set felgi...
Ja vec skupljam od pocetka godine, plus pršut za neku priliku a i bonus ce sigurno bit pa reko bolje da to pocnem lagano uplacivat.
  • Like 1
Posted

trebo si stavit onu traku s nutarnje strane branika. sam si to složiš ak se možeš zavuć ispod auta.

jedan kolega forumaš je to stavljao na mazdu 6 ak se ne varam i rekao da dobro radi. ja sam si kupio jedan takav i doma mi negdje još čeka na ugradnju. cca 80kn ebay s dostavom 

• Like 2
Posted
11 minutes ago, Fran_Zgb said:

di ima za kupit i kak se zovu, ona samo 2 senzora koji se ugrade na nosač tablice? imam službeni pa ne bi baš bušio branik ili slično tome

Probaj ovo rjesenje koje ti je @JosipZG napisao. Sa ovom trakom. Jeftino je na e-bayu.

Posted (edited)

@Fran_Zgb ak ti se ne da čekat da stigne, dođi do mene po to a meni naruči drugi. ionak nemam vremena sad za ugradit si to na nešto 

Edited by JosipZG
Posted (edited)
1 hour ago, JosipZG said:

trebo si stavit onu traku s nutarnje strane branika. sam si to složiš ak se možeš zavuć ispod auta.

jedan kolega forumaš je to stavljao na mazdu 6 ak se ne varam i rekao da dobro radi. ja sam si kupio jedan takav i doma mi negdje još čeka na ugradnju. cca 80kn ebay s dostavom 

Taj sam... ugradio na Merivu prije 3g - radi, ugradio na Mazdu 6 prije 2g... još radi.

Reagira na sve što se nalazi iza auta, pišti na cca pola metra udaljenosti.

Samo što je lakše sve složiti ako se skine branik dolje

zsmqAQ.jpg

I cca sat/dva max vremena treba i ono što mi je glavno bilo da nema bušenja branika i sl.

Dojde nekih 7-8-10 dolara na ebayu i za te novce odlično radi :)

Edited by Hrdzo
  • Like 4
Posted

@hrdzo
Meni je traka napokon otpala, moram novu naručiti. Mislim da sam sjebao stvar što sam lijepio duckt tape preko pa je otpao na jednom mjestu i počupao kontakt.
Stvarno super stvar, neće te upozoriti ako se ko sivonja zaletiš u stup, ali za parkiranje u fino dušu dalo.

• 5 months later...
Posted
On 3/28/2019 at 3:21 PM, Rockatansky said:

@hrdzo
Meni je traka napokon otpala, moram novu naručiti. Mislim da sam sjebao stvar što sam lijepio duckt tape preko pa je otpao na jednom mjestu i počupao kontakt.
Stvarno super stvar, neće te upozoriti ako se ko sivonja zaletiš u stup, ali za parkiranje u fino dušu dalo.

ima različite intervale pištanja kako se približavaš prepreci ili je uvijek isti ton? daj neki link tog koji radi

Posted (edited)

Ima razlicite intervale.

Ovo je u merivi slozeno Parking Senzori https://imgur.com/a/63Rj38c

A svi ti su uglavnom isti... trazi senzore bez busenja branika, i koji ti je jeftiniji.. upisi "electromagnetic parking sensor no drill" i na slici ti je kutijica, alu traka i mali zvucnik.

Edited by Hrdzo
  • Thanks 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...