Rallye VR6 Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 To je bio GTI treffen , a sad je pretvoren u cirkus.Idem tamo od 2004. pa znam kako je to bilo prije.Kad je poceo dolazit cirkus od VAG vozila sa spojlerima i crtezima , ekipa sa kulturnim kolima je pocela dolazit tjedan prije , pa dva tjedba prije da nema guzve i cirkusa.I sad vec dva tjedna prije je kaos kakvih sve auta ima.Ovo vise nije susret vag nego izrkavanje ekipe da budu vidjeni i tagirani.Ali dogodilo se cudo danas , otisao sam bezveze djir u Reifnitz , mislio da nece biti nikoga , a tamo je bilo kao pred 15 god. , predobri auti , i to 99% VAG.Poslano sa mog SM-J510FN koristeći TapatalkI ostao sam paf kad sam vidio sta je izveo frend iz NL.Ovaj plavi kec 16V sauger vozi ispod 8 min Ring, a crnu dvojku 16V G60 je slozio pred skoro 20 god.Dvojka ima 19" felge na centralni saraf koje je covjek sam izlio pred 20 god...Duja ima preko 300KSI on fino kuku na duju , na prikolicu stavi iste 19" felge , nakrca keca i tako odvozo 1000 km Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted May 19, 2019 Author Share Posted May 19, 2019 (edited) Edited May 19, 2019 by 13DM Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted May 19, 2019 Author Share Posted May 19, 2019 (edited) Edited May 19, 2019 by 13DM 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tin Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 To je bio GTI treffen , a sad je pretvoren u cirkus.Idem tamo od 2004. pa znam kako je to bilo prije.Kad je poceo dolazit cirkus od VAG vozila sa spojlerima i crtezima , ekipa sa kulturnim kolima je pocela dolazit tjedan prije , pa dva tjedba prije da nema guzve i cirkusa.I sad vec dva tjedna prije je kaos kakvih sve auta ima.Ovo vise nije susret vag nego izrkavanje ekipe da budu vidjeni i tagirani.Ali dogodilo se cudo danas , otisao sam bezveze djir u Reifnitz , mislio da nece biti nikoga , a tamo je bilo kao pred 15 god. , predobri auti , i to 99% VAG.Poslano sa mog SM-J510FN koristeći TapatalkI ostao sam paf kad sam vidio sta je izveo frend iz NL.Ovaj plavi kec 16V sauger vozi ispod 8 min Ring, a crnu dvojku 16V G60 je slozio pred skoro 20 god.Dvojka ima 19" felge na centralni saraf koje je covjek sam izlio pred 20 god...Duja ima preko 300KSI on fino kuku na duju , na prikolicu stavi iste 19" felge , nakrca keca i tako odvozo 1000 km Poslano sa mog SM-J510FN koristeći TapatalkLol cak je i prikolica na centerlock 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 tek sad vidim u pozadini baby SL w121b2 iz '55-'62 a ovaj slika drlje s diy felgama ??? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 tek sad vidim u pozadini baby SL w121b2 iz '55-'62 a ovaj slika drlje s diy felgama Kad uzivo vidis kola koja si gledao u casopisu pred vise od 15 godina , onda vise nista nije bitno...Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 Jučer skrolajući Youtube-om naletim na jedan filmić od 20min sa SEE-a od prošlog vikenda.. Pa tu UOPĆE nema VW vozila. Sve ostalo, samo ne VW GTI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 cak se i jedan golf rallye vidi na slikama ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfreak Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 Ljudi moji, sluzbeni GTI Treffen je ove godine od 29.5 - 1.6, meni ne bi palo na pamet uc u Reifnitz sa BMW-om tada Ovo je sve nesluzbeno, razliciti klubovi i drustva organiziraju svoje meeteve, ja sam parkirao sa strane na R32 meet, nisam usao unutra kad R32 nemam To je ako cemo cjepidlacit za puriste, a uz to kako je netko napisao sve ovo se pretvorilo da se bude vidjen...i to je ok meni, u vremenu smo instagrama a ne iskra telefona... Meni je jako drago da ima razlicitosti u markama, dokle god nema F&F slozenaca Ono sto nikako nije dobro su guzve vikendom... Odite gore i uzivajte u autima 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 slažem se s ovim gore napisanim. Gti treffen počinje tek dr tj i mislim da je to jedini pravi event. Ovo sve je postalo jako popularno zadnjih godina i mislim da nema marke automobila koju ne možeš vidjet tamo i pogotovo sa preradama koje nikad neće biti viđene kod nas. Pretežito idem gore radi godišnjeg odmora jer su mi priroda i okolina savršena i uvijek spajam s tim da vidim odlične aute i popunim si dan. jedna za hejtere 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 Ajde kad ste gore, pošaljite par slika pravih auta, recimo Alfa Romea (može i sa šlepe, nema veze)... ? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kic Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 (edited) Provokatori! Samo pripazite na ?♂️ da ne bi išli doma pješke po kredit za kaznu... Edited May 22, 2019 by Kic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 Pravi vagPoslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 Evo to je to..pravi primjer je stavio Pero.. što taj ima tražiti gore? Niti voli aute - vidi se po njegovom, niti ima veze sa scenom.. O tome ja pričam, ne o ljubiteljima auta. Na onom filmiću sam vidio više desetaka prejebenih auta, ali isto tako i 90% serijskih POWER auta (S4, S5, S6) (osim švicaraca). Kužim ja da nemožeš nikom zabraniti ulaz na neslužbeni dio i na parking. Ali recimo, možeš ga isključiti iz prometa radi šanka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 Provokatori! Samo pripazite na da ne bi išli doma pješke po kredit za kaznu...Zasto, mozes pojasnit malo?Vidim da su ove godine postrozili dosta i da rade sranja sa autima gorePoslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfreak Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 meni je clio bas dobar... 13 minutes ago, marin2405 said: Zasto, mozes pojasnit malo? Vidim da su ove godine postrozili dosta i da rade sranja sa autima gore Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Po meni ove godine su bili jako tolerantni, posebice prema ekipi koja turira i puca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 još gori mi je ovaj žuti be em ve na zraku, bačen na pod Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 18 minutes ago, sfreak said: meni je clio bas dobar... Po meni ove godine su bili jako tolerantni, posebice prema ekipi koja turira i puca Šta je sa onim strancima (englezi/britanci?) Nešto sam po fejsu vidio da se šera kako su im oduzeli sve i ostavili ih na cesti bez ičega Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfreak Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 16 minutes ago, tigar_87 said: Šta je sa onim strancima (englezi/britanci?) Nešto sam po fejsu vidio da se šera kako su im oduzeli sve i ostavili ih na cesti bez ičega Koliko znam auti su im ostali u njemackoj, podigli se ljudi, doveli ih doma kod sebe da mogu prespavat... 4 normalna auta, njemacke table, dal su im posudjena il dal su renta ne znam, ali s njima se voze po see-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Ma kakav See ... krema je na ŠRC Korana ... Opel / VW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kic Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 19 minutes ago, hrga said: Ma kakav See ... krema je na ŠRC Korana ... Opel / VW Pričao sam nedavno sa Austrijskim Opelašima (na meetu u Italiji ) za Oschersleben (najveci Oplo skup) i dobio sljedeči odogovor: "Meh... Meet for posers, just like Wöerthersee but with more beer..." ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 uopce nije istina za policiju i probleme s njima. dapace nisu dirali nikoga tko nije radio sranja. ove godine ne zna ali zbilja su tolerantni i nikad više burnouta i pucanja nisam vidio 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 On 5/22/2019 at 11:47 AM, Unknown said: slažem se s ovim gore napisanim. Gti treffen počinje tek dr tj i mislim da je to jedini pravi event. Ovo sve je postalo jako popularno zadnjih godina i mislim da nema marke automobila koju ne možeš vidjet tamo i pogotovo sa preradama koje nikad neće biti viđene kod nas. Pretežito idem gore radi godišnjeg odmora jer su mi priroda i okolina savršena i uvijek spajam s tim da vidim odlične aute i popunim si dan. jedna za hejtere Nisam ljubitelj Opela, ali ovo je top! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Ne znam na kojeg mislis ali hvala ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted May 24, 2019 Author Share Posted May 24, 2019 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now