dark_rider Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 imam bmw e90 320D automatik 2005 godina i ima sad 318000 km kaj bi moglo biti kao greška ili treba zamjenit vozim se autoputom nabijem gas on nabere do 200 i odjednom poćne spuštat brzinu a ja držim gas do poda? i nekad kad krenem preticat stisnem gas do poda i kad bi trebo napravit kickdown i potegnut on se vuče ko lijena krava Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Prvo kreni sa dijagnostikom. Bez toga mislim da je samo igra pogađanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_rider Posted May 27, 2019 Author Share Posted May 27, 2019 namjerno nisam napiso kaj kaže dijagnostika i kaj sam mjenjo na autu nego me zanima ovako neko ko se kuži i ko je imao simptome ili ih vidio negdje Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Ovak na prvu bih rekao da aktuator zasteka Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Senzor polozaja pedale gasa. Ako ne prepoznaje do 100%. To bi ja rekao na prvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Neki safe mode se pali sigurno. Ja bi rekao da je nesto oko tlaka. Jel dimi ili je cisto iza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 to je onaj M47 motor, stara verzija koja nema prolema s pucanjem lanca? kolko često se to događa i koliko dugo (5-10-50 000km) ? na prvu bi se složio sa sempero trebalo bi na neku dobru dijagnostiku i gledat parametre. vjerojatno nema pravog boosta pa može biti taj spomenuti aktuator, može biti regulator tlaka (N75) ili slično bacat novce na pogađanja nema baš puno smisla Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Na C5 je bio senzor pedale gasa, nesto slicno ovome samo vise je zaje nego isao normalno. Dodatni moment je bilo ispadanje tempomata, valjda jer je dobivao krive signale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_rider Posted May 27, 2019 Author Share Posted May 27, 2019 52 minutes ago, Pekx said: Neki safe mode se pali sigurno. Ja bi rekao da je nesto oko tlaka. Jel dimi ili je cisto iza? ne dimi 25 minutes ago, JosipZG said: to je onaj M47 motor, stara verzija koja nema prolema s pucanjem lanca? kolko često se to događa i koliko dugo (5-10-50 000km) ? na prvu bi se složio sa sempero trebalo bi na neku dobru dijagnostiku i gledat parametre. vjerojatno nema pravog boosta pa može biti taj spomenuti aktuator, može biti regulator tlaka (N75) ili slično bacat novce na pogađanja nema baš puno smisla da to je taj motor na 290 tkm zamjenjena je turbina i stavljeno neko kineske srce u staro kućište na 300 stavljena druga getriba rabljena i skinut dpf i blokiran egr nemrem toćno reć kad se to poćelo događat kad ja jednom godišnje idem na autoput n dijagnostici baca nekad grešku oko turba al autone dimi a turbo se nekad zna ćut ko da imam blowoff Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 (edited) Na C5 je bio senzor pedale gasa, nesto slicno ovome samo vise je zaje nego isao normalno. Dodatni moment je bilo ispadanje tempomata, valjda jer je dobivao krive signale. Ovo ja sad imam na Volvu (2,0 HDi PSA motor) i kod Hrvoja je na otklanjanju greske. Na Delphi dijagnostici je ocitao senzor pedale gasa, ali na testu radi normalno i pokazuje od 0-99,6 %, ali je i bacio jos neku gresku motora, pa sam ga odveo danas kod auto Hrvoja da otkriju tocno sta je. Baca me u safe mode, ali ne gori nikakva lampica. Samo ne boosta, ne ide iznad 3000 i baca iz tempomata. To mi se dogodi jednom u par dana i onda opet nista par dana. Edited May 27, 2019 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Da tak je i ovo bilo vrlo slično, ja u lijevu na magistrali a auto ko punto 1.1, bjež nazad... Autoput uzbrdica gas u pod ovaj usporava. Cijeli taj sklop je isao novi, oko 1500kn i sve ok. Nikakvih grešaka ni upozorenja, po gradu sve normalno jer tek valjda kad pređeš neku točku počne zaje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 (edited) 5 minutes ago, BM0021 said: Da tak je i ovo bilo vrlo slično, ja u lijevu na magistrali a auto ko punto 1.1, bjež nazad... Autoput uzbrdica gas u pod ovaj usporava. Cijeli taj sklop je isao novi, oko 1500kn i sve ok. Nikakvih grešaka ni upozorenja, po gradu sve normalno jer tek valjda kad pređeš neku točku počne zaje... Ma ja se jucer vozio 200 po obilaznici, jebo mu mater po selima i nista. Jednostavno nakon par dana i to svaki put u laganoj voznji samo ostanem bez boosta i auto ne ide, a nema nikakve lampice na ploci. Zato sam ga i ostavio kod Hrvoja jer tamo decki zbilja znaju dobro iskopati uzroke takvih glupih gresaka. Mene vise brine ova druga greska, makar to moze biti vezano uz ovaj senzor, ali i jos x stvari. Neka se oni igraju s time malo. Edited May 27, 2019 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivac Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Ovak na prvu jebe te geometrija, ne postigne zadani tlak ili prefila pa ode u safe mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 16 hours ago, dark_rider said: imam bmw e90 320D automatik 2005 godina i ima sad 318000 km kaj bi moglo biti kao greška ili treba zamjenit vozim se autoputom nabijem gas on nabere do 200 i odjednom poćne spuštat brzinu a ja držim gas do poda? i nekad kad krenem preticat stisnem gas do poda i kad bi trebo napravit kickdown i potegnut on se vuče ko lijena krava jel se vrati u normalu kad pustis gas i ponovo das ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_rider Posted May 28, 2019 Author Share Posted May 28, 2019 jel se vrati u normalu kad pustis gas i ponovo das ? Treba mu vremena par sekundi da dođe sebi al opet dam gas i dođe do 200 i počne spuštat brzinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 Alfa 159 2.4 - ubrzavam preko 3500 okretaja, ali kad je u full kick down i pali se check engine, auto ubrzava i dalje. Pustim gas, i nabijem, auto usporava do 3000 okretaja (vjerovatno onaj limp mode) i onda opet gas i onda ide dalje.. rekli su mi da je varijabla turbine u klincu, nisam ništa čistio, a ni još spojio na dijagnostiku. Možda za vikend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_rider Posted May 28, 2019 Author Share Posted May 28, 2019 A meni uopće ne izbacuje chek engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 (edited) 8 minutes ago, dark_rider said: A meni uopće ne izbacuje chek engine Tak i meni, nikakva lampica mi se ne pali. Samo se moj ne oporavi sam od safet moda nego ga moram ugasit-upalit i onda vozi dalje normalno. Edited May 28, 2019 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_rider Posted May 28, 2019 Author Share Posted May 28, 2019 Tak i meni, nikakva lampica mi se ne pali. Samo se moj ne oporavi sam od safet moda nego ga moram ugasit-upalit i onda vozi dalje normalno. A moj nemoram gasit al ono pustim gas i onda nakon nekog vremena ponovno kickam i onda uhvati pa opet zastane i tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 (edited) 9 minutes ago, dark_rider said: A moj nemoram gasit al ono pustim gas i onda nakon nekog vremena ponovno kickam i onda uhvati pa opet zastane i tak. Obozavam te "glupe" fantomske kvarove. Ono, daj nek se nekaj razleti, popravim i vozi dalje. Edited May 28, 2019 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 to su mi sve simptomi ko sto sam imao na svom, turbina sa varijabilnim krilcima, i aktuator nije dobro otvarao zatvarao jer je bio u kurcu. gradska voznja/dizel/ sve se zacadja, zahrdja, Kimi sve rastavio, ocistio, sastavio nazad i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 8 hours ago, dark_rider said: Treba mu vremena par sekundi da dođe sebi al opet dam gas i dođe do 200 i počne spuštat brzinu to bi trebalo live log vidit sta se desava sa turbom,klapnom i ostalim bitnijim parametrima. nesto povuce nesto drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_rider Posted May 28, 2019 Author Share Posted May 28, 2019 A nekak i ja mislim da bi mogla bit glupa turbina. Hvala na odgovorima. Još ću probat vidjet kaj s tim aktuatorom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 Pa aktuator je na turbini...on se zblokira na varijabilnom dijelu turba..barem sam ja to tako shvatio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_rider Posted May 28, 2019 Author Share Posted May 28, 2019 Pa aktuator je na turbini...on se zblokira na varijabilnom dijelu turba..barem sam ja to tako shvatio...A ne kužim se u to di je kaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now