Jump to content

Pranje / detailing random videos

Recommended Posts

• Pekx changed the title to Pranje / detailing random videos

btw evo jedan moj (zanemarite moje snimateljske mogucnosti :D)  unutra nije bio ciscen sigurno 5-6 godina (od sogora auto) Osim mjesta di nije bilo vise boje na koži, unutrasnjost "odlicno" stanje. da nije isao na njuskalo, vjerovatno bi i danas bio takav, zmazan :D

• Like 6

btw evo jedan moj (zanemarite moje snimateljske mogucnosti )  unutra nije bio ciscen sigurno 5-6 godina (od sogora auto) Osim mjesta di nije bilo vise boje na koži, unutrasnjost "odlicno" stanje. da nije isao na njuskalo, vjerovatno bi i danas bio takav, zmazan

Koliko je ta akcija trajala i u konacnici, koliko takav tretman (okvirno) kosta?

Poslano sa mog SM-A750FN koristeći Tapatalk

• 2 weeks later...
8 hours ago, semper said:

Lik im skoro milju subscribera emoji44.png

znaci, wtf, pa lik dere opasnu lovu preko ytb,

ovaj video mu ima 20 miliona pogleda, a star 2 mjeseca??     pa za takve brojke poznati veliki YTB eri se moraju opasno namucit, i to ekipa sa 10mil subscribera... 

a gle, ytb isplaciva odmah, ili na tjednoj bazi, tako nesto. Dok ide ide. A nije da lik ne pravi te videe i nema dokaz da postoje jbga...  

ali pazi, na 20mil pogleda lik vec samo na tom videu digne jako finu lovicu. A koliko gledam kanal, sad pravi onaj neki tenk, i ima hrpu pogleda

• Haha 1

Tipu sam napisao komentar/kritiku (ali skroz pristojno) na onaj video gdje mijenja farove na Gnoju i obrisan je...iritantan je do bola, na zna govoriti (toreks ključ, stilopol, poštapalica "dakle" u svakoj rečenici, uglavnom tip koji bi rekao "zatamLJena stakla") ne znam odakle mu toliko pretplatnika jer govori na hrvatskom, ajde da je na engleskom još bi shvatio...glupan stavi engleski naslov i onda trkelja na hrvatskom (polupismeno)...

1 hour ago, Gabre said:

a gle, ytb isplaciva odmah, ili na tjednoj bazi, tako nesto. Dok ide ide. A nije da lik ne pravi te videe i nema dokaz da postoje jbga...  

ali pazi, na 20mil pogleda lik vec samo na tom videu digne jako finu lovicu. A koliko gledam kanal, sad pravi onaj neki tenk, i ima hrpu pogleda

Cekaj, jel ti mislis da je yt veslo sisao sa isplatom? Jesi imao kad adsense account?

Vjeruj mi, google nikad ne pusi. :) 

• Like 3

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...