KIMI_1.8T Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Bolesno, jedva da covijek moze iskoristiti sav potencijal tehnologije Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 BrutalnoKako čovjek mora biti utreniran da izdrži taj napor Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Samo sa skidanjem restriktora goriva 200+ konja, brutala. ? Ja bi bio presretan da se Formula 1 odmakne od ekologije i pusti malo slobode bolidima, ovih dana opce nisam zainteresiran pogledati neku utrku, umjetno mi to sve djeluje iako znam da je hi-tech u pozadini. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Koja brutala... Za to voziti třeba muda ko lubenice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 2 hours ago, Pekx said: Ja bi bio presretan da se Formula 1 odmakne od ekologije i pusti malo slobode bolidima sve je otiško k vragu kad su zabranili reklamiranje duhanskih proizvoda... od onda ide sve nizbrdo u F1 tak da, nažalost može bit samo gore... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 4.5G lateralno - to negdje boliFora video Kimi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Samo sa skidanjem restriktora goriva 200+ konja, brutala. Ja bi bio presretan da se Formula 1 odmakne od ekologije i pusti malo slobode bolidima, ovih dana opce nisam zainteresiran pogledati neku utrku, umjetno mi to sve djeluje iako znam da je hi-tech u pozadini.F1 je jako zanimljiva danas, osim što Mercedes dominira, ali sve ispod Mercedesa je čušpajz i vrijedno gledanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 3 minutes ago, Gabre said: 6 hours ago, Pekx said: Samo sa skidanjem restriktora goriva 200+ konja, brutala. Ja bi bio presretan da se Formula 1 odmakne od ekologije i pusti malo slobode bolidima, ovih dana opce nisam zainteresiran pogledati neku utrku, umjetno mi to sve djeluje iako znam da je hi-tech u pozadini. F1 je jako zanimljiva danas, osim što Mercedes dominira, ali sve ispod Mercedesa je čušpajz i vrijedno gledanja. Sad cu otici full daleko, u meni najbolje doba. Sjeti se Hakkinen vs Schumacher i napetosti kroz cijelu utrku. Ok, mozda sam bio klinac tada pa sam na to gledao drugim ocima, ali ovo danas je nadmoc Mecke, monopol, i zapravo pogledas start grid i znas kako ce dva sata kasnije biti ishod vise manje. Pogledaj na kladionicama koeficijente (ne kladim se, ali znam baciti oko ponekad). Nema mi borbe, zara, tenzija osim tu i tamo nesto sitno, nema mi gusta vise gledati to. Moje misljenje naravno, ne mora biti da sam u pravu. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Ma slažem se, F1 je borba konstruktora postala,a ne vozača. Nedavno čitam da je Hulkenberg trebao biti potpisati za Mercedes, a onda je Hamilton nekako prije njega uletio neočekivano... Zamisli kako bi povijest bila drugačija... Uvijek je bilo perioda kada je jedan team bio dominantan, od Ferrarija, pa RB, i sada Mercedes... Možda je sljedeći Reno Ma jel gleda tko trku danas koji show?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Totalni show danas. Predobra utrka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Tko zna kada ce ga i ako ce ga itko nadmašiti 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Neće jedno 13-15 godina kao što je i njemu trebalo. A nema ni naznaka tko bi i s kojim bolidom to mogao... Od trenutnog Frida jedino Max i Leclerc a obadvojica su u momčadima gdje nema budućnosti dok je Mercedes u ovakvom stanju dominacije. Schumi i dalje ima bolji omjer utrka/pobjeda prvenstava i to ni Hamiltonu u apsolutno dominantnom bolidu nije uspjelo. Meni Hamiltonove pobjede nemaju težinu jer realno Mercedes apsolutno nije imao konkurencije u zadnjih 7 sezona. Dovoljno je reći da bi konstruktorski bili u vodstvu sve da Bottas nije nijedan bod uzeo. Prošlu sezonu da ne spominjem gdje su imali 10 pobjeda za redom na otvorenju sezone, tako nešto . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertino Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Ne pada mi na pamet da se raspravljam sa haterima, tu sam samo da se naklonim Hamiltonu, i svemu sto je postigao, respect! Sad fino do stotke pa u penziju! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Neka učini svima uslugu pa ode na kraju sezone, a sve mi se čini da bi i mogao jer još nije ugovor potpisao,navodno traži neke abnormalne novce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted October 25, 2020 Author Share Posted October 25, 2020 Premjestite se u odgovarajuci topic jer ovaj to sigurno nije. Btw, oni kojih nema se nazalost brzo zaborave. NJEMU nitko nikad nece biti ravan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertino Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Maldonado?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted October 25, 2020 Author Share Posted October 25, 2020 1 hour ago, Robertino said: Maldonado?! Mislim da je. Nisam mu zapamtio ime. Evo kako izgleda: 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Premjestite se u odgovarajuci topic jer ovaj to sigurno nije. Btw, oni kojih nema se nazalost brzo zaborave.NJEMU nitko nikad nece biti ravan.... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 nikad nisam kužio to uspoređivanje vozača koji nikada nisu nastupili jedan protiv drugog. svi su oni bili najbolji u svoje vrijeme, bila su druga vremena, drugačiji uvjeti morali su se prilagođavati različitim stvarima...volio bi da hamiltonu izvuku iz muzeja fangiovog maseratija iz '39 i bacit ga na "stazu" kuda su tada vozili 200km/h i da mu usporede otkucaje srca s onima danas na 340 km/h ? isto tako je pitanje bi li ovi iz prošlosti imali dovoljno brze reakcije za današnje brzine tako da, pustite to u kurac... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fronius Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Pa ionako se uspoređuju po broju pobjeda.Činjenica je da su nekad davno 80% pobjeđivali vozači, a 20% box, dok je danas kontra.No, rezultati su tu, Hamilton je vozač s najviše pobjeda u povijesti Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 to da, ali počelo se pričati tko je kome ravan, s kim paralelan ili okomit...a to je nemoguća tema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Schumi i dalje ima bolji omjer utrka/pobjeda prvenstava i to ni Hamiltonu u apsolutno dominantnom bolidu nije uspjelo. Ma nemoj..Plus, ispada da je Schumacher vozio tacke a ne najbolji bolid u to vrijeme.Hamilton jos nije gotov, vidjet cemo do kud ce dic letvicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Ma nemoj..Plus, ispada da je Schumacher vozio tacke a ne najbolji bolid u to vrijeme.Hamilton jos nije gotov, vidjet cemo do kud ce dic letvicu.Slobodno me ispravi, ali Schumacher je od svoje prve pobjede pa do 91-e, u 15 ili 16 manje utrka osvojio 91 grandprix, u to vrijeme je uzeo i 7 naslova, i to u sezonama gdje je bio puno manji broj utrka nego u ovom cirkusu danas a i imao je kakvu takvu konkurenciju naspram današnje apsolutne sprdacine od dominacije Mercedesa. Slobodno me demantiraj na ove brojke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 Ja cu reci samo jedno, a onda Hamilton fanboyevi mogu krenuti! Nico Rosberg! Uzeo mu je naslov, a da je ovaj najbolji svih vremena to se ne bi moglo dogoditi! S time da na gridu ima boljih vozaca od Rosberga, pa ono! Facts Ali u svakom slucaju svaka cast pobjede mu nitko ne moze oduzeti i Vettwl je treci po broju pobkeda, a daleko je od treceg najboljeg u povjesti! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now