Jump to content

Formula 1 2021

Gabre

Recommended Posts

47 minutes ago, Gabre said:

Sljedeća sezona. Repriza 2016-e

Bojim se da ce Georgeu prodat foru da ceka jer njegovo vrijeme ce doc kad Mala violina ode.

Osim ako ga George ubije na kvalifikacijama.

Btw dok jos nista nije sluzbeno. Bila je spekulacija da mozda Stroll zavrsi u mercedesu, a George u Astonu. Koliko god je smijesna nije skroz za otpisat buduci da tata Stroll jako pogoduje Totu financijski. 

Edited by Kegalj
  • Like 1

Ček da spremim post u favoritese

Jel pričamo o istom Russelu, koji je lani sjeo po prvi put u merc bolid i odvezao praktički pole position?
I to iz krampa Williamsa, praktički posramio botasa, i samo sreća je botasa spasila kasnije u trci.

34 minutes ago, Robertino said:

How yes no, Mercedesu baš treba pay driver. Pa bar oni troše milijune na vozače, nije im ni Bottas bio jeftin, jos su morali i otkupljivati njegov ugovor.

Ali super je kako ekipa vec traži izgovore ako Russel bude losiji od Hama

Toto i tata Stroll su zajedno vlasnici Aston Martina. Toto je suvlasnik F1 mercedes tima.

Toto je takodjer manager Russellove karijere, kao I Norrisove. Ne govorim da ce se ovo dogodit, ali isto tako potencijal postoji. 

Stroll bi vise pogodovao placipicketini jer bi znao di mu je mjesto, Russell bi pricekao dvije godine u brzem autu od ovoga kojeg sad vozi I onda za 2024 mercedes postava Norris I Russell.

A za ovo sto kazes pay driver, Stroll je uzeo Russellu f2 prvenstvo. 

Ti si vec u nekoliko navrata u ovoj temi prikazao emotivno sljepilo sto se tice odluka timova i vrijednovanja kvalitete vozaca.

99% je da ce George u Mercedes, ali 1%je I dalje sansa. Ili tebe nikada u povijesti f1 niti jedan transfer nije iznenadio

Da,malo me transfera iznenadilo. Recimo Massin ili Rubensov (pa cak i Irvineov) transfer u Ferrari me iznenadio, kad je na gridu bilo puuno talentiranijih vozaca, a Ferrari bio superioran i san svakog vozaca. Ali znalo se tko tad dirigira i cija je zadnja.

Mos ti o emotivnom sljepilu koliko oces, cinjenica je da OPET Merc uzima najbolje sto moze.

46 minutes ago, Robertino said:

Da,malo me transfera iznenadilo. Recimo Massin ili Rubensov (pa cak i Irvineov) transfer u Ferrari me iznenadio, kad je na gridu bilo puuno talentiranijih vozaca, a Ferrari bio superioran i san svakog vozaca. Ali znalo se tko tad dirigira i cija je zadnja.

Mos ti o emotivnom sljepilu koliko oces, cinjenica je da OPET Merc uzima najbolje sto moze.

Znaci Sainz u Ferrari, Ricciardo u Mclaren, to si sve znao.

Cak kad su svi mislili da ce Bottas u Williams ti si znao da ce u Alfu?

Moje je misljenje da ti vise volis Hamiltona od F1. Sad trenutno imas dvije godine da pomno odaberes svog favorita pa onda mozes narednih xx godina pisat rekao sam vam i puhat si ego. 

Ne gledamo isto na sport pa najbolje da zavrsimo raspravu.

Jedno je znati, a drugo je kad te nesto iznenadi.

Misli sta oces. Navijam za Hamiltona i to ne krijem, ali naravno da su vozaci prolazna stvar u tom sportu. Puno radije uzivam u dobroj zanimljivoj utrci (tko god pobijedio), nego da gledam procesiju u kojoj Ham odnese pobjedu.

Jedno je znati, a drugo je kad te nesto iznenadi.

Misli sta oces. Navijam za Hamiltona i to ne krijem, ali naravno da su vozaci prolazna stvar u tom sportu. Puno radije uzivam u dobroj zanimljivoj utrci (tko god pobijedio), nego da gledam procesiju u kojoj Ham odnese pobjedu.
Tu se slažemo, ali priznaj da sada kad Merc više nije dominantan bolid, da ni Hamilton ne radi nikakva čuda od voznji.
Dapače, Max doslovno ubija kakav pace ima i vozi bez greške. A tek mu je 23 godine.

Ako će itko skinuti hamiltonove rekorde onda će to biti upravo Max. A to znači opet dominaciju jednog tima.

To se znalo od početka sezone.

Ono što mene zanima, je da li će Williams se opametiti i uzeti nekoga sa iskustvom a ne nekog paid drivera opet.
Priča se o albonu, ali taj lik je zakurac iskreno. Stabilniji je latifi vozač od njega.

4 minutes ago, Gabre said:

To se znalo od početka sezone.

Ono što mene zanima, je da li će Williams se opametiti i uzeti nekoga sa iskustvom a ne nekog paid drivera opet.
Priča se o albonu, ali taj lik je zakurac iskreno. Stabilniji je latifi vozač od njega.

Williams prvo treba auto. Koji ce vozac zdravog uma ic vozit za njih dok je god prilike vozit s bilo kim drugim osim Haasa.

O Albonu se prica kako se pricalo o Gaslyu. mjesto broj 2 u Red Bullu je ko ukleto otkad je Ricciardo otisao.

Perez je prije Red bulla bar bio konzistentan.

williams je daleko otisao ove sezone, bolji su oni i od alfe ovu sezonu. i to dosta. haas je spreman za prodaju, to je neminovno, ako ne vec od iduce sezone.

ali taj redbull je toliko podredjen maxu, valjda su i oni shvatili da ako ne budu radili ko mercedes, da nema srece. Bolid, setup, sve se radi po maxovom stilu voznje.
riki je prvi dosao u RB, max iza njega, tako da je riki tu imao iste ili malu prednost, uzimajuci u obzir kakav je balonja bio Max tada. No nakon Rikija, sve se usmjerilo na maxa.

Perez je pogubljen u kvalama, ne kuzim sto mu je, u trkama je jako brz, smiren, stabilan. Ali mos ga jebat kad kreces sa sredine ili kraja grida. Nesto svojom krivicom, nesto krivnjom teama.

Cudo je da je uspio i toliko mjesta nadoknadit, uzimajuci u obzir layout zandvorta. Ali i tu je sjebao jer je spalio prvi set hard guma i morao jedan ekstra put u boks.

williams bi trebao povuc hulkenberga, njima treba vozac sa iskustvom. Ja kad onog latifija slusam, pa jebes mi sve ja ne znam jel taj zna pokazat prstom di je motor. A nije ni Strol puno bolji. Oba su bas oni tulavi kejkeri.

Mislim da je ova sezona pravi pokazatelj kakav je Hamilton vozac i covjek opcenito, a to je upravo ono sto tvrdim cijelo vrijeme!

Dosta dobar vozac, egomanijak opsjednut sam sobom sa daleko najboljim bolidom na gridu.

Kada dode pod bilo kakav pritisak di nine osjedno nadmocniji zbog bolida pocinje grijesiti, psuje team koji mu je sve osigurao.....

Jebote pa lik je za Maxa rekao da je Noa da mu se promet otvara ispred njega (iako je Mojsije razdijelio more hahaha). Ono wtf, o kmecanju za gume vise nema smisla pricati....

Jedinu ozbilj u konkurenciju ima ove sezone i dok je vozio sa Rosbergom!

Od Rosberga je izgubio, a mislim da ce i od Maxa.

Takoder mislim da ce mu i Russell napraviti ono sto je Leclerc napravio Vettelu iako mislim da George nije na razini Leclerca i Maxa, pa cak bi rekao i Norrisa.

Btw Sainza nitko nigdje ne spominje, a sa Maxom je u Torro Rossu vozio podjednako, cak mislim da je bio bolji!

Uz to bi rekao da je Gasly vozacina koja se nije snasla u ovom cirkusu od Red Bulla, a uz to mu nosu dali da podesi bolid po svom stilu voznje jer sve mora biti po Macovim zeljama, zato ni nece doci nikada natrag u Red Bull i bolje mu je da bjezi glavom bez obzira od te toksicne ekipe

• Like 2

On 9/6/2021 at 9:51 PM, Gabre said:

Tu se slažemo, ali priznaj da sada kad Merc više nije dominantan bolid, da ni Hamilton ne radi nikakva čuda od voznji.
Dapače, Max doslovno ubija kakav pace ima i vozi bez greške. A tek mu je 23 godine.

Ako će itko skinuti hamiltonove rekorde onda će to biti upravo Max. A to znači opet dominaciju jednog tima.

Ofkors, Max vozi izvanredno, sazrio je, brz je, ne grijesi..  I poklopilo se sve, Honda je (u inat svima) napravila vrhunski i pouzdan motor, Redbull ima (standardno) odličnu šasiju, Merc je odlucio glavninu razvoja prebaciti na 2022..

Realno prvi je favorit za naslov.

Hamilton uzima sta moze, sa losijim bolidom je miljama brzi od drugog Redbulla, a i cinjenica da je jos uvijek itekako u igri za naslov govori nesto.

A sta ce biti s rekordima, zivi bili pa vidjeli.  Nisam ja mislio ni da ce Dedini rekordi tako brzo i "lako" pasti, tako da..sve je moguce.

10 hours ago, Robertino said:

Ofkors, Max vozi izvanredno, sazrio je, brz je, ne grijesi..  I poklopilo se sve, Honda je (u inat svima) napravila vrhunski i pouzdan motor, Redbull ima (standardno) odličnu šasiju, Merc je odlucio glavninu razvoja prebaciti na 2022..

Realno prvi je favorit za naslov.

Hamilton uzima sta moze, sa losijim bolidom je miljama brzi od drugog Redbulla, a i cinjenica da je jos uvijek itekako u igri za naslov govori nesto.

A sta ce biti s rekordima, zivi bili pa vidjeli.  Nisam ja mislio ni da ce Dedini rekordi tako brzo i "lako" pasti, tako da..sve je moguce.

Ne mogu ovo pročitat, a ne primijetit da si očito toliki fan Hamiltona si počeo plakat i kukat ko i on. 

Po čemu je RB bolid bolji od Mercedesa? RB napokon imam konkurentan bolid i sad je plačipički panika u glavi i naravno da sada griješi, kuka i realno gubi....

• Like 1

7 hours ago, Lovre said:

Ne mogu ovo pročitat, a ne primijetit da si očito toliki fan Hamiltona si počeo plakat i kukat ko i on. 

Po čemu je RB bolid bolji od Mercedesa? RB napokon imam konkurentan bolid i sad je plačipički panika u glavi i naravno da sada griješi, kuka i realno gubi....

Ja mislim da je on (Hamilton) uvjeren da je svih ovih godina Mercedes bio isti kao i svi ostali i da su osvojili sva ova prvenstva iskljucivo zato sto je on najbolji.

Samo na taj nacin si sada mogu objasnit ovo kao Red Bull je puno bolji i optuzivanje guma, tima, strategije i auta za poraz.

Edited by Kegalj
  • Like 1

1 hour ago, Kegalj said:

Ja mislim da je on (Hamilton) uvjeren da je svih ovih godina Mercedes bio isti kao i svi ostali i da su osvojili sva ova prvenstva iskljucivo zato sto je on najbolji.

Samo na taj nacin si sada mogu objasnit ovo kao Red Bull je puno bolji i optuzivanje guma, tima, strategije i auta za poraz.

znas da pocinjem i ja to misliti.

Imam osjecaj da ako max jos trku dvije nastavi ovako, da ce hamilton puknut ko kokica  pod pritiskom. Iako ne vidim zasto i bi, pa ima 7 hebenoh prvenstava pod svojim imenom lol kad tad je moralo stati. svoje je napravio.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...