Robertino Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 54 minutes ago, Gabre said: ONTOPIC - kako se midfild popravio, tu se ništa još ne zna. Red bull I dalje jak, ali nije ni Mercedes otpisan kako su tabloidi odmah pisali da je RB prvak Ferrari se ocekivano popravio, McLaren je pravo iznenađenje s obzirom da su u valjda najgore vrijeme mjenjali motor. Lipo je vidit da su u stalnoj uzlaznoj putanji, nakon sto su s Fernandinjom bili poljubili dno. Sta se otpisanih tice, srecom pa se tu i Lewisa nesto pita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Ako se Red Bull uspije ugurat ispred Bottasa vecinu utrka uz malo srece i pobjedu dvije mogu uzet konstruktorski naslov. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Sada kada nema vise sportklubiva na bnetu gdje se moze gledati F1?Za sada vidim jedino njemački RTL u popisu programa ali oni ne prenose treninge i pricaju njemački gdje nisam bas jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 9 minutes ago, TomiTraktor said: Sada kada nema vise sportklubiva na bnetu gdje se moze gledati F1? Za sada vidim jedino njemački RTL u popisu programa ali oni ne prenose treninge i pricaju njemački gdje nisam bas jak na redditu je bila tema di bi stavljali linkove koje mozes streamat kroz VLC (skytv). Ja sam to koristion prije nego sam TSN uzeo. Meni je bilo nocna mora, ali kako nisam imao nista drugo u to vrijeme nisam bas imao ni izbora. Druga opcija je F1TV i VPN Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Ja do barem pola sezone neću vjerovati da je Red Bull bolji bolid od Mercedesa. Nakon što me bar 7-8 godina početkom sezone uvjeravaju da su underdog, a onda razvale sve ko da drugi voze yugo, jel me itko može krivit? Šalu na stranu, zasad mi se čini, u najbolju ruku su tu negdje. Da je Red Bull bolji bolid, Perez bi danas bio prvi, kao što je tu i tamo Bottas bio bolji od Hamiltona. Tak da i dalje vjerujem da je egal Hamilton - Verstappen do samog Verstappena, a ne do toga da je Red Bull najbrži bolid na stazi. BTW, današnji Perezov P2 naspram Verstappenovog P3 je prvi puta od Riciarda u Red Bullu da je Verstappen izgubio u kvalama od momčadskog kolege. Wow. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 17, 2021 Author Share Posted April 17, 2021 I to od kolege kojem je ovo drugi nastup u bolidu, i koji je imao čak i malu grešku i poludio na radio kasnije jer je znao da ima pole u rukamaPerez je željan dobrog bolida godinama i samo se nadam da neće onaj Helmut cmarko svoje prste gurati i od Pereza na silu napraviti vodonosu. Max bi se trebao ove sezone vise bojati Pereza nego Hamiltona, Perez je poznat da jako dobro čuva gume i da je jako stabilan u trkama i ne pušta pod pritiskom. kako se veselim sezoni uffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 23 minutes ago, msporis said: Ja do barem pola sezone neću vjerovati da je Red Bull bolji bolid od Mercedesa. Nakon što me bar 7-8 godina početkom sezone uvjeravaju da su underdog, a onda razvale sve ko da drugi voze yugo, jel me itko može krivit? Red bull svake godine kren u sezonu slampavo i onda zadnjih par utrka budu dobri i Horner kaze kako moraju "hit the ground running" iduce sezone. Ovo je prvi put u zadnjih par godina da im uspjeva i zato vjerujem da imaju sansu. Hoce li uspjet? Tesko. Mercedes je institucija koju samo los vozac broj dva moze razjebat. Do iduce godine kad nitko ne zna sto ce bit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertino Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 1 hour ago, TomiTraktor said: Sada kada nema vise sportklubiva na bnetu gdje se moze gledati F1? Za sada vidim jedino njemački RTL u popisu programa ali oni ne prenose treninge i pricaju njemački gdje nisam bas jak https://sportsurge.net/#/groups/0 Tu u pravilu nađem dobar stream i gledam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 "Najbolji vozac na gridu" je vec poljubio ogradu na putu prema gridu Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 https://sportsurge.net/#/groups/0 Tu u pravilu nađem dobar stream i gledamHvala stari!Bas gledam sa tog streama. Naravno odmah mi je muka kakav je supak ovaj Vestapen Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 (edited) Ne pratim vec dugo formulu, ali dali je moguce da je redbull toliko konkurentan da bi mozda verstapen mogao biti uzbiljna konkurencija Hamiltonu? Btw i Lecrec s Ferariem nije valjda toliko los koliko je to bilo prosle godine. Edited April 18, 2021 by marek1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Kaos totalni :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Just now, Xman said: Kaos totalni ? Nisam 5 godina gledao zbog dominacije Hamiltona i sad pogledam i ono totalni kaos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 18, 2021 Author Share Posted April 18, 2021 "Najbolji vozac na gridu" je vec poljubio ogradu na putu prema griduA što vam je to PRVAK napravio njubersku greškuHa xman i@Robertino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Nema veze, bit ce zanimljivo kad pocne opet :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Zanimljivo od samog pocetkaSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertino Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 31 minutes ago, Gabre said: A što vam je to PRVAK napravio njubersku grešku Ha xman i@Robertino Jbga, bit ce drugi ovako i onako. BTW Rajko odlicno vozi danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 18, 2021 Author Share Posted April 18, 2021 Hamilton da mora pojesti što posere, vjerovatno bi u tom trenutku posrao big mac koliko sreće ima.Ukraden komentar, ali dobro opisuje današnju trku za Hamiltona. Perez pak danas ima teški proljev od utrke. Mercedes prejak, pogotovo pod DRSom, strašno nešto. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Max je startao u drugoj, kak to da ostali nisu skuzili da je to bolji nacin?Ovaj faking Bottas, i to malo posla sto mora obavit zajebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Dakle, Bottasa u Mercu pretiče Russell u Williamsu i to bez ikakvih posebnih okolnosti, u ravnopravnoj borbi. Ispravljam se sa svojom izjavom da Bottas više ni u Twingo cupu ne bi dobio. Bottas više ne bi u Twingo Cupu dobio ni da njemu jedinom Megane RS daju ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Nevjerojatno koliko ovaj Hamilton ima srece, pa sve ti hebem cime se taj hrani!Napravi gresku u razini rookiea zakopa se u pijesak, nekako se izvuce van, al kasni cijeli krug.Nemas kaj, propala utrka i sto se dogodi, red flag i vrate mu natrag krug!Pa pod kakvom se taj zvijezdom rodio sunce ti zareno, navjerojatno kako ga sreca mazi.Iako je ovo poslije odvozio super, ali mu ni to nebi nista znacilo da je zaostajao cijeli krug.Frajer bi se u pustinji popiknuo i opao u izvor pitke vode sve ti hebem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Kak to s DRSom ide. Ima kakva ogranicenja tj kakva su pravila. Gledam kako prestize Lecreca i on se samo sklanja. Ista stvar je i s Norisom bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 18, 2021 Author Share Posted April 18, 2021 (edited) 4 minutes ago, KA2001MR said: Nevjerojatno koliko ovaj Hamilton ima srece, pa sve ti hebem cime se taj hrani!Napravi gresku u razini rookiea zakopa se u pijesak, nekako se izvuce van, al kasni cijeli krug.Nemas kaj, propala utrka i sto se dogodi, red flag i vrate mu natrag krug!Pa pod kakvom se taj zvijezdom rodio sunce ti zareno, navjerojatno kako ga sreca mazi.Iako je ovo poslije odvozio super, ali mu ni to nebi nista znacilo da je zaostajao cijeli krug.Frajer bi se u pustinji popiknuo i opao u izvor pitke vode sve ti hebem ne samo to, nego je i prednje krilo koje je pri tom izljetanju otkinuo, dobio besplatnu zamjenu u boksu i za krilo i za svjeze gume pod red flagom. I onda jos uz to, ZASTO nije bio normalni sart a ne pod SC nakon red flaga. meni nisu jasni ti papci u FIA, kako su tako nekonzistentni sa odlukama. Edited April 18, 2021 by Gabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Kak to s DRSom ide. Ima kakva ogranicenja tj kakva su pravila. Gledam kako prestize Lecreca i on se samo sklanja. Ista stvar je i s Norisom bilo. Imas zonu detekcije gdje ovaj iza mora bit unutar sekunde i tad moze koristiti drs a ovaj naprijed smije jednom promjenit smjer, ne smije ici lijevo desno i blokirati ovog iza@Gabre ponovljeni start pod SC-om je vjerojatno bio jer je dio staze bio mokar pa ne bi bili isti uvjeti za sve. Uostalom, za Maxa je ovo bila bolja varijanta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 (edited) Ne znam jel se samo meni činio poprilično unsafe return od Hamiltona? U rikverc na stazu, govori mu race engineer da dolazi Sainz, Gasly, Vettel, a ovaj ne staje jer zna da ako stane u pijesku riskira da se nasuče. I Sainz zbog njega mora uzeti drugačiju putanju, i Vettel, i Riciardo nakon njega. Edited April 18, 2021 by msporis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now