Jump to content

Top Gear S30


Recommended Posts

https://rarbgmirror.org/torrent/vf7l389

 

Baš mi se dopala epizoda "očevim autima" a Harrisovo prisjećanje tate mi je potjeralo suzu na oko i sjetilo egzibicija mog pokojnog starog...OS relija sa Fićekom, glupiranje sa složenom Citroen Dianom, Golfovima MK1, prvo 1.1/50ks '77.g pa '79.g 1.6 GTI/110ks (prvi ultimativni osjećaj brzine i 180kmh preko Mosta Mladosti ?) i onda iz nekog razloga kresanje jaja i '83.g 1.6d/54ks....nakon toga sve "glupi" auti...ali kako kažu u TG kad si bio under 10yrs tatin auto je bio relikvija ?

Ovaj Harrisov E21 323i je bio čudo 70-ih

 

Ak vam se da, napišite najranija sjećanja na TATIN AUTO ?

Link to comment
Share on other sites

Stojadin, stari i nas petero balavaca idemo na jezero na kupanje. Putem do tamo ima povišeni pružni prijelaz preko kojeg brzo preletio da malo auto poskoči. Inače mi je stari skroz ne kul bio, ali ovo sad kad se sjetim je ipak bilo cool. A glede automobilizma - cijepljen je protiv njega. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Moje sjecanje kad su starom maznuli duju, pa smo se isli vozit stara, on i ja okolo, kao mozda vidimo auto. Vracamo se doma i nadjemo auto na šodranom parkingu vojarne u Utrinama 400metara zracne linije od nas, stari unutra uljece, rampa gore, sjeda u auto i pali ga pun gas doma, a stara i ja sjedimo u drugom autu i gledamo, ko na filmu. Kasnije se sjecam kak se neki kurceviti zapovjednik derao na njega u policijskoj postaji da sta je dirao, zasjeda, dokazi, pucanje, diranje di ne smije itd.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Heh moj stari je uvjek bio skolski nastrojen kad su u pitanju auti, nisam mogao sjedit naprijed dok nisam bio "dovoljno" star, uvjek pojas, nema divljanja. S njim je postalo zabavno tek kad sam poceo voziti. 

 

Ali je mater zato nadoknadila, iako je off. Ona je bila ta koju bi nagovorio na svasta. Kad bi subotom isli doma sa sajmista u Sampoboru u nasoj Ladi Samari 1.3, uvjek bi je molio da na jednoj ravnici "stisne" do 100 sto mi je bio dozivljaj zivota.

 

A trenutak spoznaje sam dozivio puno kasnije kad sam sam sa svojom nadrndanom 323F poceo gasati istim putem i jedva hvatao 120kmh prije jakog kocenja da uspijem proc zavoj, a ona je u onom ljesu sa 155 gumama meni za ljubav uspjela copit 100 i prezivjet zavoj ?

Edited by DarioCarArt
  • Like 3
  • Samo ljubav 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...